Şimdi Ara

Umreye en ucuz yolla nasıl gidilir

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
5.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Yapay Zekanın Yanıtı

Umreye En Ucuz Yolla Nasıl Gidilir

Umre, Müslümanlar için kutsal topraklara yapılan ve ibadet amaçlı bir hac yolculuğudur. Umre için belirli bir zaman dilimi yoktur ve yılın herhangi bir zamanında gidilebilir. Umreye en ucuz yolla gitmek isteyenler için bazı seçenekler şu şekildedir:

• Sezon Dışı Seyahat Edin: Umre için en kalabalık ve pahalı zamanlar Ramazan ve hac mevsimidir. Bu dönemlerin dışında seyahat ederek uçak bileti ve konaklama masraflarından tasarruf edebilirsiniz.
    • Grup Olarak Seyahat Edin: Grup olarak seyahat etmek, toplu indirimlerden ve özel paket turlardan yararlanmanızı sağlar. Seyahat acenteleri genellikle gruplar için daha uygun fiyatlı seçenekler sunar.
    • Ucuz Havayollarını Tercih Edin: Düşük maliyetli havayolları, geleneksel havayollarına göre daha ucuz uçak biletleri sunar. Ancak, bu havayollarının bagaj ve diğer ek hizmetler için ek ücretler talep edebileceğini unutmayın.
    • Uygun Fiyatlı Konaklama Seçeneklerini Araştırın: Mekke ve Medine'de çeşitli konaklama seçenekleri mevcuttur. Lüks otellerden uygun fiyatlı pansiyonlara kadar her bütçeye uygun seçenekler bulabilirsiniz.
    • Yerel Mutfağı Deneyin: Turistik restoranlar genellikle daha pahalıdır. Yerel restoranlarda yemek yemek, yiyecek-içecek masraflarınızdan tasarruf etmenize yardımcı olabilir.
    • Gezinmek İçin Toplu Taşıma Kullanın: Mekke ve Medine'de toplu taşıma sistemleri iyi gelişmiştir. Otobüs ve tren kullanarak taksi ücretlerinden tasarruf edebilirsiniz.
    • Vizenizi Önceden Alın: Vize ücretleri son dakikada alındığında daha pahalı olabilir. Umre vizesini önceden alarak ek masraflardan kaçınabilirsiniz.

Yukarıdaki ipuçlarını takip ederek umreye en ucuz yolla gidebilirsiniz. Unutmayın, umre manevi bir yolculuktur ve maliyetten ziyade ibadetin önemsenmesi gerekir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • ben diyanetle gitmiştim oranın fiyatları diğer özel firmalara göre iyi gelmişti 2010 da. Bu ay kalecenter (güngören) çekilişle 40 kişi gönderecekmiş umreye. 100 TL lik alışveriş yeterli imiş çekilişe. Ama en uygun gitme yöntemi görevli olarak gitmektir. Hac döneminde kasap berber şöför vs olarak gidenleri biliyorum. Kura çıkmayınca o şekilde gitmişlerdi. Umre zamanında en fazla tur rehberi görevlisi gibi bir şey olabilirsin. ozamanda tanıdık bir tur gerekir... Eğer gidersen şimdiden Allah kabul etsin Resullah Efendimiz'e (s.a.v) benden çok çok selam söyle. Bizide oradan çağır tez zamanda bizde gidelim tekrardan...
  • Bende çok istiyorum gitmek, elektrik elektronik mühendisi olmam cihetiyle görevli gitmem çok zor sanırım.
    Halbuki iyi ustalıkta yapar, her tür arızayı, işi itina ile hallederdim..
    Nuansturu tavsiye ediyorlar, 50-100euro fazla ver nüansla git diyenler var, 2013 ocak- şubat fiyatları 1300euro kişi başı olacakmış sanırım. Tabi iki kişi 7binTL'yi gözden çıkatmak şart. Ciddi para.
    Gitsek ne mutlu olurdum, düşünmek bile çok güzel. Allah hepimize umreyi de hacı da nasip etsin inşallah..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merdem_23 -- 17 Ağustos 2012; 12:03:35 >
  • dayıma çıkmamıştı gitti diyanete onlarla konuştu. ya gidecem ya gidecem başka yolu yok dedi adamlarda işçi olarak götürdüler onu. ama hac için geçerli bu taktik. umre için de atla otobüse git daha ucuzu nerden bulcan :(
  • Çeşitli vakıflar var var bir kısmını onlar karşılıyor. Ben İlim yayma vakfı ile gitmiştim öğrenciyim, %50sini onlar karşıladılar. Ben yurtlarında kaldığım için yardımcı oldular.
  • Aranızda 2018 senesinde Umre ziyareti yapmak isteyen varsahttps://www.edaturizm.com.tr/umre-turlari-2018/ burada açıklayıcı bir yazı var iletişime geçip görüşebilirsiniz. Ben de bu sene 10 günlük bi tura katılıyorum hayırlısıyla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: orkungunes

Aranızda 2018 senesinde Umre ziyareti yapmak isteyen varsahttps://www.edaturizm.com.tr/umre-turlari-2018/ burada açıklayıcı bir yazı var iletişime geçip görüşebilirsiniz. Ben de bu sene 10 günlük bi tura katılıyorum hayırlısıyla.

hafta sonu geldim reva turizm ile gittim 650 dolardan baslıyor fiyatlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.