Şimdi Ara

Umreye gideceklere Mekke Medine Hakkında pratik bilgiler (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
313
Cevap
30
Favori
144.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: the-maintain

hocam telefoncu harun sorunsuz harika bir adam.

hatta telefonun 1 yıl garantisi oluyor, diyor ki hacılarla gönder ben burada yaptırırım. sana bir belge veriyor garant + fatura. onunla saklarsan 1 yıl içinde onları falan tamir bile ettiriyorum dedi.
    imitasyon telefon var her yerde ama zaten onların fiyatları çok komik. 300 riyal falan.
    Eyvallah hocam.
  • quote:

hatta telefonun 1 yıl garantisi oluyor, diyor ki hacılarla gönder ben burada yaptırırım. sana bir belge veriyor garant + fatura. onunla saklarsan 1 yıl içinde onları falan tamir bile ettiriyorum dedi.
    imitasyon telefon var her yerde ama zaten onların fiyatları çok komik. 300 riyal falan.
    Hocam Selamun Aleyküm,

Ben bu sene Hacca gitmeyi planlıyorum ama Diyanet vasıtasıyla değil. İşçi vizesiyle gideceğim inşallah. Orada yeme içme bana ait olacak ve takriben 15 gün kalacağım. Yalnız bu arkadaşlara vereceğim paradan sonra 450 € param kalıyor. Taksi yemek ıvır zıvır bu para bana yeter mi? Bir de kredi kartı geçiyor mu oralarda? Başka ne gibi tavsiyeleriniz olabilir bana?
  • Kart avmlerde geciyor genelde cok sık değil. Yemekleri tr den biraz daha ucuz taksi ise cok cok çok ucuz ama pasarlik yapmaniz lazim,ulasim icin ucretsiz tasima falan olur bence hac zamani.
    450euro 15 gun yeter hocam ese dosta hediye bile alırsınız: )
  • quote:

Orijinalden alıntı: Archelot

Hocam Selamun Aleyküm,

Ben bu sene Hacca gitmeyi planlıyorum ama Diyanet vasıtasıyla değil. İşçi vizesiyle gideceğim inşallah. Orada yeme içme bana ait olacak ve takriben 15 gün kalacağım. Yalnız bu arkadaşlara vereceğim paradan sonra 450 € param kalıyor. Taksi yemek ıvır zıvır bu para bana yeter mi? Bir de kredi kartı geçiyor mu oralarda? Başka ne gibi tavsiyeleriniz olabilir bana?

450 Euro rahat rahat yeter. Onların 1 riyali bizim 0,57 liramıza falan denk geliyor. Yani bizim paramızdan daha değersiz. 450 Euro 1,300 TL yapar yaklaşık olarak. 1,300 TL ise 2500 riyal yapar. 2500 riyale de paşa paşa yer içer ve gezersin..
  • Bilgilendirme için teşekkürler harunla tanıştım htc one m8 i 2450 riyale bıraktı sizce alınır mı birde dikkat etmem gereken husus var mı sürüm olsun üretim olsun
  • coda kullanıcısına yanıt
    hocam m8 için bilmiyorum üretim konusunu fakat tr de en ucuz n11.com da 1945 e gördüm. 111 tl paraf puan veriyor,hadi 40 falan da çek bulsan 1800 tl ye gelir. sana 1385 tl ye veriyor. 150 tl de kayıt ücreti vereceksin. 1535 tl ye gelir. 265 tl fiyat farkı var.
    sen değerlendir hani değer mi değmez mi
  • the-maintain kullanıcısına yanıt
    Talha Uğurluel'in Mekke ve Medine sunumlarını izledim. Mutlaka gidin dediği yerler var ama ben oraları taksiciye nasıl tarif edicem ya nasıl anlaşıcam? İngilizce biliyorlar mı? :D Mesle Mekke belediye binası varmış oraya gitmem gerekse ne dicem. Ya da yoldan birini çevir pazarlık yap diyorsun adamla nasıl pazarlık yapıcam dilini bilmiyorum ki?
  • taksicilerle pazarlik yap umre icin gidiyorsaniz gezmeyin daha cok ibadetle ugrasin turistik geziye doner..alisverise zaman harcamayin.hurma alin bolca medinede..zaten butun hurma bahceleri turklerin elinde..cay icersin demleme hurmani alirsin bahceden donersin.. taksiler bi yere gitti mi kafasina gore birakir gider garipsemeyin.mekkeliler serttir medineliler yumusak sinirlenmezsen keyif alirsin el baik te tavuk yiyin turk kebapcilar var bulursan iyidir
  • Bir sorum da şu : Telefon görüşmesi yapmanın en avantajlı yolu nedir? Anasayfada belirtilenlerden daha uygun fiyata görüşmenin bir yolu yok mudur?
  • quote:

Bir sorum da şu : Telefon görüşmesi yapmanın en avantajlı yolu nedir? Anasayfada belirtilenlerden daha uygun fiyata görüşmenin bir yolu yok mudur?

var kardeşim umreye gitmeden hattınız hangisiyse yurtdışı daha doğrusu arabistan paketi alın biz aldık çok iyi oldu hem hat alma + kontor derdi yok hemde güzelce konuştuk yalnız uunutmayın arama ve aranma dakikalar var arandığınız zaman aranma dakikikalarınızdan düşüyor onuç için makul bir paket alabilirsiniz turkcellin kuntorlü pakedi iyiydi aam vodafondada yi paket vardı herhalde bir kullandığınız hat firmasına sorun evet başka sorular varsa elimizden geldiğince inşallah yardımcı olurum
  • Bir sorum daha var. Bu şal satan yerde bu Arap erkeklerinin namazda falan kafalarına örttükleri puşi ve örtülerden bulabilir miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Archelot -- 11 Ağustos 2014; 13:29:00 >
  • Archelot kullanıcısına yanıt
    Var hocam kıyafetler de var
  • quote:

Var hocam kıyafetler de var
    aynen hatta kalite kalite var :D
  • Selamün aleyküm saatler hakkında bilgisi olan varmı Medine'de orjinal ve uygun fiyata nerden bulabilirim
  • AVM dışında bakma orjinal bula mazsn
  • the-maintain kullanıcısına yanıt
    Hocam bu klasik tek parça giydikleri bir elbise var. O ve bu bahsettiğim puşiler ne kadar fiyatları?
  • quote:

Hocam bu klasik tek parça giydikleri bir elbise var. O ve bu bahsettiğim puşiler ne kadar fiyatları?
    tek parça giydikleri elbisenin ismi cilbab ama tahmini 30 riyal falan o puşi gibi şeylerde kalitesine göre edğişiyor bizim gruptan bir sorduydu am tam hatırlamıyorum şim kusura bakmayın :(
  • Alemdar11 A kullanıcısına yanıt
    Cilbab 30 Riyal süper fiyat ya. 17 TL falan yapar. Türkiye'de 70 TL fiyat çekiyorlar.

Bu arada bu giydikleri kıyafetlerin hepsinin adını buldum :D Kanduraymış benim sorduğum şey.

www.killerrobot.com
    404 Not Found
    http://www.killerrobot.com/wes/play_kandura.html

Umreye gideceklere Mekke Medine Hakkında pratik bilgiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Archelot -- 12 Ağustos 2014; 15:09:13 >

• quote:

telefoncu harunun telefon numarası veya kartı olan varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: enesberkan

telefoncu harunun telefon numarası veya kartı olan varmı

medine de tayyiba alış veriş maazsının alt katına in orda er türk pazarı var tesbihçi ona sor o hatta benim selamımıda söyl diyor böyleaz köşeden ileri gidiyorsun orda bende kartı vardı ama diğer evde kaldı ama sorarsanız söylerler tl ilede çalışıyorlar gerçi orada herşey var saat ps2 ben ps2 aldım :D tablet camera mutfak aletleride vardı :D
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.