Şimdi Ara

Umudum Var Mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam dostlar ygs 2 30 k dayım sene başından beri hedefim tıp tı lakin ygs sınavında çok çok düşük bir net yaptım ortalamalarıma göre.Haliyle moralmen nerdeyse sıfıra vurduk.Yeni yeni 2 haftadır çalışmaya başladım özellikle mat ve biyo ağırlıklı gidiyorum diyebilirim.Sizce 30k dan devlet tıpına çekme şansım var mı ? Bunun için hangi netleri yapmam gerekir ?

• Ygs netlerini bilmeden bişey diyemeyiz dostum mf3 te sosyal netininde büyük etkisi var eğer sosyal netin fazla ise şansın yüksek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nicke bak sınava bağlı kardeş. geçen gibi sıvarlarsa zor
  • 1 aydan beri aklın nerdeydi diye sorarlar adama. Umudun varmış ama sen harcamışsın umudunu. Ama yinede Umut her zaman vardır derler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hopelessman

Selam dostlar ygs 2 30 k dayım sene başından beri hedefim tıp tı lakin ygs sınavında çok çok düşük bir net yaptım ortalamalarıma göre.Haliyle moralmen nerdeyse sıfıra vurduk.Yeni yeni 2 haftadır çalışmaya başladım özellikle mat ve biyo ağırlıklı gidiyorum diyebilirim.Sizce 30k dan devlet tıpına çekme şansım var mı ? Bunun için hangi netleri yapmam gerekir ?

hemen o nicki hopeful yap ve başla çalışmaya neden olmasın tıp için hangi dersler öncelikliyse onları kas önce

kolay gelsin bidaha hopelessman olduğunu görmiyim
  • Bilmem umudun var mı ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yorumlar için Sağolun gönül dostları.Aslında okul olmasa daha,pozitif bakabilirdim ama okulda geçirdiğim 8 saat artı yolda geçirdiğim 1,5 saat tamamen kayıp.Her gün küfür ede ede gidip ede ede geliyorum inanın bana hiçbir şey kazandırmıyor üstüne temel lise olmadığı için notlar da iç açıcı sayılmaz bir de ordan geri düşcez.Kahpe kader bana hiç gülmez misin be yine efkar yine efkar offf

• Bu saydığın okuldaki 8 saat kayıp değil aksine avantaj.Sen eğer gerçekten isteseydin okulda kendi köşene çekilir 1 ay adam gibi çalışırdın.O yoldaki 1.5 saat de en büyük avantaj.Yolda giderken boş boş yola bakacağına al eline biyoloji defteri/kitabı oku 1.5 saatte emin ol bayağı bir konu tekrar etmiş olursun.Bardağın dolu tarafına bak elindekileri değerlendirmeye çalış.
  • Umut öğrencinin UMUDUDUR.

• Hayatımda gördüğüm en süper nick konu uyumu hocam konuya gelirsek, şans var hocam neden olmasın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.