Şimdi Ara

Umut Öncül fizik denemesi hatalı soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Deneme 9 soru 4ü yanlis çözmedimi sizce ? Söyledigi ile isaretledigi tamamen bağımsız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yok doğru hocam. 3. Yargı çıkarım değil kanıtlanmış bir şey

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sleepless.

Yok doğru hocam. 3. Yargı çıkarım değil kanıtlanmış bir şey

Hocam ben de boyle düşünüyorum 3 degil cevabın 1 2 olması lazım.Ama yalnız 3 işaretlemiş.

• Kara cisim icin de her enerji duzeyinde ışıma yapar demiş. Ama enerji kuantlıdır ve belirli degerlerde ışıma olur tıpkı bohr atom modelindeki orbitaller gibi.

• Bende 1 ve 2 işaretli herhalde onu takip etmeden isaretledim dediğin gibi olcak hocam yanlis işaretlemiş

• Şahsen ben beğenmedim bu denemeleri kimi zaman sorduğu sorudan habersizcesine davranıyor, hem anlatırken gereksiz bir sürü cümle kuruyor hem de son soruya geldiği an video ışık hızında kapanıyor. Umarım sınav için yararı olur

• quote:

Orijinalden alıntı: sleepless.

Şahsen ben beğenmedim bu denemeleri kimi zaman sorduğu sorudan habersizcesine davranıyor, hem anlatırken gereksiz bir sürü cümle kuruyor hem de son soruya geldiği an video ışık hızında kapanıyor. Umarım sınav için yararı olur

Youtube videoları çok iyi çok emek vermiş buna lafım yok ama ücretli olan denemeleri youtube dakilerden kötü geldi bana. Çok aceleye getirmiş.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vip fizik vs Umut Öncül
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.