Şimdi Ara

Umut Öncül mü Fizikle Barış mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
6
Favori
5.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Tebrikler hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • A Steel kullanıcısına yanıt
    Hocam mezunum. 8 6 geldi fizik. Fiziklebarısı öneriyorsunuz. Sadece birkac videosunu izledim güzeldi sınavda yanlıs yapmamın sebebi dinamiği tekrar etmedim son konulara agırlık verdim bastaki konuları unuttum malesef tekrar videosu da izlemeyince. Size sorum fizikle barıs izlesem fuller miyim bu sene. Birde fiziklebarıs tan mı izlediniz benim hocam danmı 2 sinde farklı sorular çözüyor gibi geldi. Ne tavsiye edersiniz benim için?

• Viper_35 V kullanıcısına yanıt
    Hocam fiziklebarıştan çalıştım. Yeterli bulmadığım zamanlarda bir de üstüne vip fizikten baktım. Küçük bir defterim vardı en sıkıntılı konularımı oraya not alarak çalıştım çözemediğim soru olduğunda geri dönüp kısaca tekrar ediyordum. Kaynak olarak nihat bilgin tyt-ayt ve 345 ayt sb kullandım. Bir de elektrik yıllardır yapamadığım konuydu asla anlamıyordum onun için de karaağaç fasiküllerini kullandım. Ama şöyle bir durum var benim bu yıl sınava 5. girişimdi belki de temelim olduğu için söylediğim kaynakların bu kadar faydasını gördüm. Sizi yanıltmak istemem, dediğiniz kanalları tek tek inceleyip içlerinden en çok verim alacağınızı düşündüğünüz kanaldan ilerleyin.

• fizik denemelerinde 1 net yaptığım zamanları hatırlıyorum. Umut öncüllün ilk iki videosunu izleyip bu ne diyip kapatmıştım. sonrasında fizikle barıştan devam ettim hatta gidip kitabını bile aldım. Tyt yi bitirdim ama hep bir şeyler eksik hissediyordum. Sonrasında ayt de umut öncülle devam ettim ayt yi bitirdiğimde tyt yi sadece fizikle barıştan devam ettiğim için çok pişman oldum ve sınava yakın hızlı bir şekilde umut öncülden tyt yi tekrardan dinledim. sınavda tyt full ayt 12 2 yaptım. Temelim 0 dı. Kesinlikle bunu Umut öncüle borçluyum

• firmino99 F kullanıcısına yanıt
    Hocam youtubedan mı ücretli videolarindan mı çalıştiniz?

• Melomeloo M kullanıcısına yanıt
    youtube sadece

• busene barış hocanın videolarını izlemedim ama genelde cok iyi biridir. Aklı olan barış hocadan izler.
  • Umut Öncül gereksiz kasar, 2 videoluk konuyu sana 6 videoda anlatır. Barış Hoca tabiki.

• HER ŞEKİLDE UMUT ÖNCÜL

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.