Şimdi Ara

Umut Öncül mü Fizikle Barış mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
51
Cevap
6
Favori
5.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kullanip memnun kaldığınız varsa, kısa da olsa yorumlayabilir misiniz?

• Fizikle barışa ezberci diyip karalayan adam fizikten anlamiyordur , her konunun en sağlam mantigini kavratan adam, başka hiçbir fizik hocası onun kadar mantığına girmiyor umut öncülü izlersin sırf vektorler konusuyla ilgili hepsi 40 dakikalık olmak üzere 984848384838483 videosu var ben o yüzden pek sevemiyorum ders anlatımı da bana göre değil ama fiziklebaris oyle değil çözdüğü sorularla sınavda soru tutturmuslugu var her konunun mantığını anlatıyor bazı konularda kodlama veriyo bı örnek veriyo sadece o örnek yetiyor anlamana fizikle Barış adamdır (bı arkadaş az soru çözüyor demiş doğrudur ama soru cozmek onun değil senin işin adam konuyu anlatıyor temel soruları çözüyor kavraticak ve zorlayacak birkaç soru çözüyor bitiriyor sen onu dinledikten sonra cozuceksin soruyu )
  • İkisi de değil
    altuğ güneş
    vip fizik
    tayfun hocam beleş pdf veriyorlar hem
  • Up
  • İkisi birden sadece fizikle barışla olmuyor az soru çözüyor
  • umut öncül + altuğ güneş yaptım bu sene. umut hoca yılların tecrübesine sahip ve konu anlatımı çok iyi, altuğ güneş ise yeni nesil sistemi çok iyi kavramış bir öğretmen, "ösym tarzı fizik soruları" serisi çok kaliteli. ( fizik 13-1 geldi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maya_1 -- 19 Ağustos 2020; 13:5:56 >
  • Fizikle barışa dokunma bile hocam umut öncül ve Altuğ reis
  • Benim ayt fizik netlerim mart ayında 3 4 net seviyesindeydi ertan sinan şahinin youtubedeki soru çözümlerini izleyerek fulledim önemli olan şey bakış açısı kazanmak bu açıdan bence ertan sinan şahini de düşün hocam.ücretsiz videoları bile çok şey kattı bana
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Vip fizik ayt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulletproof11 -- 19 Ağustos 2020; 13:22:33 >
  • sıfırsan umut öncül kullan
  • BrosinAk kullanıcısına yanıt
    Neden hocam ?
  • Ertan Sinan Şahin.
  • Sedgewick1872 S kullanıcısına yanıt
    Ben tyt ayt kitabini kullanmıştım mezunken cok az örnek çözüyor ve acayip kısa bir anlatım tam pekismiyor.Umut oncul bol örnekli ve sıkıcı olmayan bir anlatım Altuğ Reiste osym tipi sorular ve tam dozunda sade anlatim
  • Tayfun hocamı çok beğendim ben.Önceki videolarına baktım animasyon falanda eklemiş.Hem pdf de veriyor.Tavsiye ederim.
    Vip fizik ve altuğ güneşlede takviye yapıcam yeterli olur.Umut öncüle gerek kalmadı şuan sunumdaki videoları 2018 deki videolar
  • maya_1 kullanıcısına yanıt
    Hocam tyt fizikte de mi umut öncül kullandınız?
  • Melomeloo M kullanıcısına yanıt
    aynen hocam. tyt fizik de 1y geldi, bu arada ben ücretli paketini kullanmıştım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maya_1 -- 19 Ağustos 2020; 14:25:25 >
  • VIP fizik ve Altuğ güneş.
    Fiziklebaris çok itici adam birde ezberci
  • Vip fizik
  • Fizikle barışa ezberci diyip karalayan adam fizikten anlamiyordur , her konunun en sağlam mantigini kavratan adam, başka hiçbir fizik hocası onun kadar mantığına girmiyor umut öncülü izlersin sırf vektorler konusuyla ilgili hepsi 40 dakikalık olmak üzere 984848384838483 videosu var ben o yüzden pek sevemiyorum ders anlatımı da bana göre değil ama fiziklebaris oyle değil çözdüğü sorularla sınavda soru tutturmuslugu var her konunun mantığını anlatıyor bazı konularda kodlama veriyo bı örnek veriyo sadece o örnek yetiyor anlamana fizikle Barış adamdır (bı arkadaş az soru çözüyor demiş doğrudur ama soru cozmek onun değil senin işin adam konuyu anlatıyor temel soruları çözüyor kavraticak ve zorlayacak birkaç soru çözüyor bitiriyor sen onu dinledikten sonra cozuceksin soruyu )
  • Kesinlikle ezberci denmesine karşıyım adam tüm formüllerin mantığına giriyor tek sıkıntı çözdüğü soru sayısı az
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.