|
Bildirim
|
Fizikle barışa ezberci diyip karalayan adam fizikten anlamiyordur , her konunun en sağlam mantigini kavratan adam, başka hiçbir fizik hocası onun kadar mantığına girmiyor umut öncülü izlersin sırf vektorler konusuyla ilgili hepsi 40 dakikalık olmak üzere 984848384838483 videosu var ben o yüzden pek sevemiyorum ders anlatımı da bana göre değil ama fiziklebaris oyle değil çözdüğü sorularla sınavda soru tutturmuslugu var her konunun mantığını anlatıyor bazı konularda kodlama veriyo bı örnek veriyo sadece o örnek yetiyor anlamana fizikle Barış adamdır (bı arkadaş az soru çözüyor demiş doğrudur ama soru cozmek onun değil senin işin adam konuyu anlatıyor temel soruları çözüyor kavraticak ve zorlayacak birkaç soru çözüyor bitiriyor sen onu dinledikten sonra cozuceksin soruyu )
|
İkisi de değil
altuğ güneş vip fizik tayfun hocam beleş pdf veriyorlar hem |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maya_1 -- 19 Ağustos 2020; 13:5:56 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulletproof11 -- 19 Ağustos 2020; 13:22:33 > |
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maya_1 -- 19 Ağustos 2020; 14:25:25 > |
|
|
|
|