arkadaşlar uykusuz dergiyi almamdaki en büyük amaç. karikatürlerinden çok benimde söyleyeceklerim var bölümüne yazdıkları çok hoşuma gidiyor.gerçekten adamın hayatında kendi hayatımdan kesitler buluyorum.adam samimice hayatını yazıyor ve bunu kitap haline getirmiş. kitabını bulamadım henüz ama bulursam alıcam.arkadaşlarım beğenmiyor o bölümü. demek ki beğemek için adamın yazdıklarından kendi hayatımızda kesitler olmasıymış. umut sarıkayanın ve onun severlerinin b*k hayatı var kanısına vardım..başka hayatı b*k olan umut sarıkaya seveni var mı aranızda?
ee sen de öyle bir yazmışsın ki o laftan sonra "ben severim" demek cesaret ister
hayatım öyle değil ama ben karikatürlerinin hastasıyım, özellikle bir "sözlük esprisi" vardır ki anlatılmaz yaşanır
Umut Sarıkaya sevilmezmi y Yeni kuşak içinde en beğendiğim çizerdir. İşimdeyim gücümdeyim
Sadece çizdiği dudaklar için bile sevilebilir o adam.Ama benim favorim her zaman için Ersin Karabulut'tur iyidir,hoştur.
O cemçük ağızlıların tanrısı Sevilmez mi hiç? Sayesinde düştüğümüz her durumdan daha beter en az bir durum olduğunu öğrendik Siz anladınız..
Yazılarını genelde uzun olduğu için okumasam da karikatürleri oldukça iyi
quote:
Orjinalden alıntı: daffodil
Yazılarını genelde uzun olduğu için okumasam da karikatürleri oldukça iyi
Umut süperdir gerçekten. Markiz in hikayesi, dergide siyaset konuşulması ile ilgili yazılar harikaydı. karikatürlere söz yok zaten. Johann Faber firmasının yaptığı fosforlu kalem kullanıcıları araştırmasını unutamıyorum
Çok kral adam yav Ya esprilerini anlamazsınız ya da kahkahayı patlatırsınız ortası yoktur.
Bu adam sevilmez mi?
quote:
Orjinalden alıntı: İlahi Morluk
Çok kral adam yav Ya esprilerini anlamazsınız ya da kahkahayı patlatırsınız ortası yoktur.
Bu adam sevilmez mi?
quote:
Orjinalden alıntı: the_gulsahhh
O cemçük ağızlıların tanrısı Sevilmez mi hiç? Sayesinde düştüğümüz her durumdan daha beter en az bir durum olduğunu öğrendik Siz anladınız..
Montla zıç... zıç... montla zıç...
quote:
Orjinalden alıntı: FeelPain
Sadece çizdiği dudaklar için bile sevilebilir o adam.Ama benim favorim her zaman için Ersin Karabulut'tur iyidir,hoştur.
Kesinlikle katılıyorum Uykusuz'da bi memoyu sevmem seviyesinden dolayı..
ya ben çok seviyorum umut sarıkayayı ve benimde söyleyeceklerim var yazısını ölüyorum harbi adam çok güzel yazıyo