Şimdi Ara

Ünal Aysal : Galatasaray başarıya aç, ezik bir kulüptü (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
2.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Şu lafı Yarsuvat dese, bugün Aysal'ı savunanlar Yarsuvat'ı yerin dibine sokardı eminim. O yüzden artık olay doğru ve yanlışı ayırt etmekten çıkmış durumda. Aysalspor, Terimspor, Dürüstspor olmuş her taraf. Kimse kusura bakmasında Galatasaray'dan üstün olan kimse yoktur.

Ünal Aysal sayesinde vizyonumuz yükselmişmiş. Bu kulübün misyonu da vizyonu da 100 yıl önce Ali Sami Yen tarafından, en üst çıtada belirlenmişken kimmin haddine Galatasaray'ı eziklikten kurtarmak!?

Ünal Aysal'a bir çok konuda destek vermiştim, yanlışında da eleştirmek gerek. Ama bu söylediği laf, yenilir yutulur değil. 100 yıllık camiaya edilecek laf değil.
  • Türk futbol tarihinde ulusoydan öncesi ve sonrası vardır. Ulusoy bunu dese bir mantığı olurmuş.
  • Sacmalamis galatasaray onun donemindemi avrupa sampiyonu oldu ??zaten kurulus felsefesi belli olan bir camiayi rencide etmis..geldigi kotuyduk ama galatasarayin ilk hedefi lig sampiyonlugu degil avrupada basaridir
    O zaman ciksin surende konussun terimde olucak is degil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • işte habercilik budur içeriği okumayan ünal aysal takıma küfür etti sanacak.
  • Gs 2001 sonrasi en ezik oldugu senelerde 3 sampiyonluk almis bunlarin icinde 2002 de 12 as futbolcusu gittigi sezonda var.
    Ezikmis baskan olarak tek yaptigin dogru gerci o liste eline tutusturuldu iyi bir yönetim kurulu taraftarin sizlamasina bakmadan Arda gibi ismi satman ve Cana Muslera takasi falan ile Terime emanet etmendi (Terime transferi birakmayacaksin o ayri konu)
    öYnetim kurulu dagittiktan sonra klubu getirdigin nokta ortada Selcuk, Burak herkez elestirirken savundum halada savunurum ama o paralar alacak oyuncu Türkiyede zaten yok verdigin uzattigin sözlesmeler ortada Amrabat, Bruma vs vs ortada

Bu klubu ezik hale getirip kacan kisiden inciler bizde zaten giden bekler sonra bombalamaya baslar yedigi haltlari hatalari kabullenen hic bir zaman cikmaz
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.