Şimdi Ara

Ünal Aysal : Galatasaray başarıya aç, ezik bir kulüptü (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
2.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: EuroAsia

Kadikoyde kumede kal cimbom nidalari yukselirken bu baskan gitti o kadikoyde kupa kaldirttii...

Hadi eyvallah

O başkan değil o başkana destek çıkanlar sayesinde geldi o kupa.. Sonrada destekçileri gönderdi içine mıçtı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExtrameBOY27

quote:

Orijinalden alıntı: EuroAsia

Kadikoyde kumede kal cimbom nidalari yukselirken bu baskan gitti o kadikoyde kupa kaldirttii...

Hadi eyvallah

O başkan değil o başkana destek çıkanlar sayesinde geldi o kupa.. Sonrada destekçileri gönderdi içine mıçtı..

• quote:

Orijinalden alıntı: chairman of the board

galatasaray a kimse ezik diyemez.
    hele ki yeiniden başkan olup kulübü tam batıramadım diyen birisi hiç diyemez. yazıklar olsun. o kelimeyi kullanırken aynaya baksın.

Helal olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ünal aysal az ötede oyna git belçikada bi takımın başına geç ezik adam.
  • "Galatasaray tarihinin en iyi başkanı. "

• quote:

Orijinalden alıntı: erdemtas

Konu basketbol takımıysa takımı şahlandıran tek adam vardır. O da Ergin Ataman. Ünal Aysal falan bir şey yapmadı basketbol takımına. Sadece uzaktan ahkam kesti.

Takip etmediğin nasıl da belli
    Oktay mahmudi dönemini bi araştır

• kaç pere borç taktı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultrAsGalat

quote:

Konu basketbol takımıysa takımı şahlandıran tek adam vardır. O da Ergin Ataman. Ünal Aysal falan bir şey yapmadı basketbol takımına. Sadece uzaktan ahkam kesti.

Ahshanndnamdmsmdgajdhsjs. Komiksin vallahi çok komiksin.

Ergin Ataman ve yaninda getirdiği oyuncularla bu takim şaha kalktı. Oktay Mahmuti döneminde ikinciligimiz var. Ha ama evet ben takip etmiyorum :((( Bilemem bunları değil mi :(((((

Takimin bu sene kacirdigim sadece cuma gunku pana maçı var onu da amacımız kalmadığı için izlemedim...

Senin her zamanki tavrın bu, sasirmiyorum. Nickine ultras multras yazarak milleti kucumseyip, aaa bu 90 li bebe deyişlerini unutmadik. Goren de seni Metin Oktay gormus abilerimiz falan sanacak. Gerci senin karakterin Metin Oktay i gormus olsa bile bu herkeso kucumser yapin degisir mi bilmem. Bırak bu isleri de git sadece futbolda kale arkasında takimi desteklemeye devam et. Fazla da konuşma.

• quote:

quote:

quote:

Ergin Ataman ve yaninda getirdiği oyuncularla bu takim şaha kalktı. Oktay Mahmuti döneminde ikinciligimiz var. Ha ama evet ben takip etmiyorum :((( Bilemem bunları değil mi :(((((

Takimin bu sene kacirdigim sadece cuma gunku pana maçı var onu da amacımız kalmadığı için izlemedim...

Senin her zamanki tavrın bu, sasirmiyorum. Nickine ultras multras yazarak milleti kucumseyip, aaa bu 90 li bebe deyişlerini unutmadik. Goren de seni Metin Oktay gormus abilerimiz falan sanacak. Gerci senin karakterin Metin Oktay i gormus olsa bile bu herkeso kucumser yapin degisir mi bilmem. Bırak bu isleri de git sadece futbolda kale arkasında takimi desteklemeye devam et. Fazla da konuşma.

sana bişey derdim de ceza almaya gerek yok
    Ama gel yüzüne söyliyim kale arkasında/pota arkasında fark etmez..
    Sizin gibiler başarıyı cezalandırır, küçümsüyorum çünkü bilmedem konuşanlar küçümsenir, yanlış bilgiyi küçümsetim, acırım..acıtım çünki öğrenmeye açık değillerdir
    Kendilerinden çok bileni, göreni kıskanırlar..
    Senden çok bilşyorum aslanım, sana kibir yapıyırum
    İtirazın mı var? Var mı bi itirazın
    gık guk yapma var mı bi diyeceğin?

• quote:

quote:

quote:

2011-12 sezonunda Galatasaray'ın tarihinde ilk kez Euroleague'e katılmasını sağlamıştır. Euroleague'de CSKA Moskova ve Olympiacos BC gibi takımları evinde deviren Galatasaray'ın Top 16'ya kalmasında[7] büyük pay sahibi olmuştur.

Anladın mı? Takımı şaha kaldıran tek isim etgin ataman mıymış?
    Oktay mahmydi de ergin ataman da çok başarılı dönem geçirdiker, ergin hoca halâ imkansızlıklara rağmen dimdik ayakta..

• quote:

Orijinalden alıntı: Al-Yeleli Arslan

Adam Galatasaraya ezik demiş burdaki genç yetişkinler de şak şak yapmış. Bu forumdakiler kadar çok şey bildiğini zannedip hiç bir şey bilmeyen başka topluluk yok heralde.

Hep söylüyorum size genç yetişkinler. Ünal Aysal başkan olmadan evvel stad bitmişti tüm gelirler kapıdaydı. Sımsıcak paranın üzerine geldi. Yaptığı doğru işler yok mu var. Ali Dürüst Abdürrahim Albayrak Fatih Terim Ergin Ataman..

Yönetimden tasfiye ettiği Albayrak Dürüst ikilisi şuan Galatasarayı yönetiyor. Takımdan kovduğu Terim Milli takımda. Kadro dışı bıraktığı Sabri takım kaptanı. Ünal Aysal nerde? Takımı gırtlağa kadar borca soktu gitti.

Galatasarayın tarihinde görüp görebileceği en içten pazarlıklı başkandır bu. Hala konuşuyor bide.

Galatasarayın tüm gayrimenkulleri ipotek altında borç tavan yapmış marifetiyle övünüyor bide delirecem ya.

Galatasarayın Demirörenidir bu iki yüzlü adam.

Galatasaray'a gelmeden önceki sponsorluk ve stat gelirlerinin hepsinin kullanıldığı açıklamıştı adam kaç sefer belgelerle genel kurullarda açıkladı hala üstüne kondu deniyor her başarının bir bedeli vardır adam ilk dönemlerinde doğru işler yaptı son döneminde çok yanlış yaptı ancak burada eleştirme hakkınız var adamı gerisinde hep doğru işler yaptı.

Riva konusunda değerlendirelim dedi harcadılar adamı satma yetkisi varken satmadı adam kaç sefer üstüne basarak söyledi sizin gibiler yüzünden düz bakılıyor herşeye.

• Ünal Başkan
  • BEŞİKTAŞlıyım diye üzerime gelmeyin ama benim bile zoruma gitti bu laf eğer demişse. Ne GALATASARAY'a yakışır bu laf ne de böyle bir profesöre. Ergenliği tutmuş.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Sizin gibiler başarıyı cezalandırır, küçümsüyorum çünkü bilmedem konuşanlar küçümsenir, yanlış bilgiyi küçümsetim, acırım..acıtım çünki öğrenmeye açık değillerdir

Ahahahahahah, ya 30 yaşındasın ama bu ağır abi tavırların beni bitirecek. Okudukça gülüyorum ya

Bir ceza al da sen de biz de kurtulalım. Şu ağır abi tavırlarından, ego tatmininden, her şeyi bilirim havalarından forum biraz uzak kalır en azından.

Diyeceğim şu;

Sen zaten her zaman en çok bilenin kendin olduğunu söyler durursun. Karşında benim veya başka birinin olmasına gerek yok. Sen evde de aynanın karşısına geçip " ulan be amma çok şey biliyorum, aynştaynın klonu gibiyim" diyorsundur.

20 kusur seneden sonra basketbolda şampiyonluğu getiren adamdır Ergin Ataman. 6-7 kişilik dar rotasyonla bir şeyler yapmaya çalışan ve elinden geldiğince takımı savaştıran adamdır Ergin Ataman. Arroyo gibi bir beynin gitmesinden sonra takımın moralini bozmamak adına " takımdan önemli oyuncu yoktur " söylemlerinde bulunan adamdır, adam gibi adamdır Ergin Ataman.

Esas olay şu; kemiğe atlar gibi benim yazdığıma atlayıp saçma sapan Oktay Mahmuti'yi öne sürmen...

Burada ne Oktay Mahmuti'nin başarılarını küçümsemek, ne de Ergin Ataman'ı yüceltmek için yazdım. Sadece Ünal Aysal'ın basketbol şubesine, futbol şubesi kadar ilgi göstermediğini, takımdakilerin birer birer döküldüğünü, maddiyat sıkıntısının basketbola fena vurduğunu söyledim. Maaşını alamayan oyuncular ve koç ile geçen sene finale kadar çıktık.

Ünal Aysal'ın basketbol şubesine yanlışı çok olmuştur. Sinan Güler bile geçen seneki finale çıkmamanın üzüntüsünü son derbiden sonra dile getirmişti. Kendisine " Fenerbahçe ile galibiyet sayıları eşitlendi" sözüne karşılık "Geçen sene finale çıksaydık, şu an hala biz öndeydik" sözünü hatırlıyorum. Saçma sapan konuşmayı kes de söylediklerime cevap ver.

Ha bu arada gık guk yapan sensin, anlaşılıyor ki basketbol şubesi ile ilgili oyuncu isimleri ve gereksiz savunmalar dışında hiç bir bilgin yok.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ahahahahahah, ya 30 yaşındasın ama bu ağır abi tavırların beni bitirecek. Okudukça gülüyorum ya

Bir ceza al da sen de biz de kurtulalım. Şu ağır abi tavırlarından, ego tatmininden, her şeyi bilirim havalarından forum biraz uzak kalır en azından.

Diyeceğim şu;

Sen zaten her zaman en çok bilenin kendin olduğunu söyler durursun. Karşında benim veya başka birinin olmasına gerek yok. Sen evde de aynanın karşısına geçip " ulan be amma çok şey biliyorum, aynştaynın klonu gibiyim" diyorsundur.

20 kusur seneden sonra basketbolda şampiyonluğu getiren adamdır Ergin Ataman. 6-7 kişilik dar rotasyonla bir şeyler yapmaya çalışan ve elinden geldiğince takımı savaştıran adamdır Ergin Ataman. Arroyo gibi bir beynin gitmesinden sonra takımın moralini bozmamak adına " takımdan önemli oyuncu yoktur " söylemlerinde bulunan adamdır, adam gibi adamdır Ergin Ataman.

Esas olay şu; kemiğe atlar gibi benim yazdığıma atlayıp saçma sapan Oktay Mahmuti'yi öne sürmen...

Burada ne Oktay Mahmuti'nin başarılarını küçümsemek, ne de Ergin Ataman'ı yüceltmek için yazdım. Sadece Ünal Aysal'ın basketbol şubesine, futbol şubesi kadar ilgi göstermediğini, takımdakilerin birer birer döküldüğünü, maddiyat sıkıntısının basketbola fena vurduğunu söyledim. Maaşını alamayan oyuncular ve koç ile geçen sene finale kadar çıktık.

Ünal Aysal'ın basketbol şubesine yanlışı çok olmuştur. Sinan Güler bile geçen seneki finale çıkmamanın üzüntüsünü son derbiden sonra dile getirmişti. Kendisine " Fenerbahçe ile galibiyet sayıları eşitlendi" sözüne karşılık "Geçen sene finale çıksaydık, şu an hala biz öndeydik" sözünü hatırlıyorum. Saçma sapan konuşmayı kes de söylediklerime cevap ver.

Ha bu arada gık guk yapan sensin, anlaşılıyor ki basketbol şubesi ile ilgili oyuncu isimleri ve gereksiz savunmalar dışında hiç bir bilgin yok.

Okumadım emin ol
    işine bak delikanlı

• Ünal Aysal döneminde ki başarılarımızı saymaya gerek yok tarihinde en başarılı 2 sezon yaşadık halen bir kesim daha Ünal Başgan bu kulübü batırdı diye zırvalasın.

Biri Ünal Başkanın Stadyum programına konuşmasını koysun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilaldincer

fatih terimin boş transferleri batırdı bu takımı. kimse konuşmuyor ama durum bu.

Senin gibi futbolu bildiğini sanan az sayıda insanın fikri bu. Bunları ne bir yorumcudan ne de bi spor adamından duymadın ve duyamazsın

• braveheartgs43 kullanıcısına yanıt
    futbolu bilmene gerek yok. internette arama yapmayı bilen her insan rahatlıkla görebilir bunu.
    fatih terimin boş transfer listesine bir bak istersen. 2 sene şl ne gittik ama gelen bütün paraların nereye aktarıldığını görürsün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilaldincer

futbolu bilmene gerek yok. internette arama yapmayı bilen her insan rahatlıkla görebilir bunu.
    fatih terimin boş transfer listesine bir bak istersen. 2 sene şl ne gittik ama gelen bütün paraların nereye aktarıldığını görürsün.

Futbolu transfer gibi şeylerle analiz etmek usta yorumcu işi. Ben istatistiklere bakarım. Ben izleyeciyim. Terim 7 yıl Gs başında durmuş ve 6 şampiyonluk almış. Böyle bir istatistiğin yanına yaklaşan bi adam bile yok

• braveheartgs43 kullanıcısına yanıt
    biz burada mali yönden tartışıyoruz. cevabını bu yönde ver ya da alıntı yapmana gerek yok. konuyu dağıtıyorsun
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.