Şimdi Ara

Ünalcılar Gelin bi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Serhat Uluerenin anlattığına göre bu adam gerçekten çok zeki,iyi yalancı ve galatasaraya kısa vadede zararı dokunacak biri.Anlatılana göre ;

Şampiyon olunur,Genel kurul gitmeden önce toplantı yapılır,toplantı biterken 3-4 yönetici herşey muhteşem olmasana rağmen (takım şampiyon olmuş,moraller iyi) gs futbolunu kötülerler.Ünal başkanda ooov biz hiç kurumsal olamamışız ben istifamı veriyorum diyip çıkar gider.Genel kurula gidilir.Ve bildiğimiz yöneticiler kesik yer(albayrak,dürüst vs.) Albayrak o yöneticilerden birine sorar; abi niye böyle konuşma yaptın ? Napıyım bize başkan böyle konuşmamızı söyledi.

Bu gerçek ise bu adamın bize zararı vardır beyler.Kimse aksini söylemesin.

• daha çok zararı olacak aziz yıldırım vol.2
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ali Koç İstifa

daha çok zararı olacak aziz yıldırım vol.2
    Adam herşeyi planlı yapmış.Sanırım diktatör olmak istiyor.Buna izin vermemeliyiz
  • Serhattan sonrasını okumaya gerek yok. Blok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaRaGuRT

Adam herşeyi planlı yapmış.Sanırım diktatör olmak istiyor.Buna izin vermemeliyiz

Alıntıları Göster
    beyler konuyu üstte tutalım bu önemli bir mevzu
  • quote:

Orijinalden alıntı: egemena

Serhattan sonrasını okumaya gerek yok. Blok.

Biraz objektif olun be kardeşim.Eğer yalansa zaten abdurahhim albayrak çıkar yok böyle bir şey der.Ben gerçek olduğuna inanıyorum.
  • quote:

+1
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bi bakın gardaşlarım
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ordan Geçenbay

quote:

+1

Alıntıları Göster
    Gs yönetimlerinde 4 sene baskan yapanlarin hatirladigim hepsinde 2 sene sonra baskan yöneticileri her zaman degistirmistir bu hep böyle oldu. Sebeblerini bilmiyorum ama nedense baskanlarimiz yönetici kadrosunda bu isi yapmayi seviyorlar.
    Baskana gelince benim gözümde itibari sifirlanmistir Terimi kovdugu icin degil bu gece bu takim ya eski Gs takimindan bir hoca ile yada yeni hocasi ile bu maca cikmasi gerekiyordu. Bu sekilde sorumsuzluk olmaz.

• artık takımı Ünalcılar ve Terimciler olarak ayırmasak?

TR yi de Tayyipçiler ve anti Tayyipçiler diye ayırdık. Halbuki bütünleçmek gerekirken.
  • bu bir iddiadır. Gerçek olmayabilir.
  • Ünalcılar diye başlık açmış bir de. GS başkanına Ünal diyor. Beşiğini mi salladın?
  • Bu gercek mi bilmiyorum ama, Ünal Aysal'ın Gs tvye talimat göndererek artık Fatih Terim klibi yayınlamıyorsunuz demesi, Demirören'in agzindan Fatih Terimle 1+3 yıllık sözleşme imzalandı son dakika geçmesi ve bunun sonrada yalanlanması, koskoca Galatasaray Florya'dan mı yönetilecek dediği doğru. Ve bunları öğrenince insan iğreniyor.
  • Ünal Aysal bana da samimi gelmiyor ama başarılı olunduğu sürece sıkıntı yok.Bu konular sezon sonu konuşulmalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: antonidas

bu bir iddiadır. Gerçek olmayabilir.
    ünal aysalın galatasaraya attığı kazığı başkanlıktan önce araştırın okuyun zor bişey değil gugıl amcadan bakın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Al-Yeleli Arslan

Bu gercek mi bilmiyorum ama, Ünal Aysal'ın Gs tvye talimat göndererek artık Fatih Terim klibi yayınlamıyorsunuz demesi, Demirören'in agzindan Fatih Terimle 1+3 yıllık sözleşme imzalandı son dakika geçmesi ve bunun sonrada yalanlanması, koskoca Galatasaray Florya'dan mı yönetilecek dediği doğru. Ve bunları öğrenince insan iğreniyor.
    serhat'ın lafıyla başkanını harcayana taraftar demem ben.
  • quote:

Ünalcılar diye başlık açmış bir de. GS başkanına Ünal diyor. Beşiğini mi salladın?

Pardon,Ünal abiciler demeliydim
  • quote:

Orijinalden alıntı: hashus1099

Kim öyle birşey yaptı?Serhatın lafıyla değil,kendi yaptıklarıyla harcıyorum ben bu adamı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Al-Yeleli Arslan

Bu gercek mi bilmiyorum ama, Ünal Aysal'ın Gs tvye talimat göndererek artık Fatih Terim klibi yayınlamıyorsunuz demesi, Demirören'in agzindan Fatih Terimle 1+3 yıllık sözleşme imzalandı son dakika geçmesi ve bunun sonrada yalanlanması, koskoca Galatasaray Florya'dan mı yönetilecek dediği doğru. Ve bunları öğrenince insan iğreniyor.
    Adamlar başkana itimat etmiyor, Serhat ulueren'e itimat ediyor.

Kimlerle futbol konuşuyoruz .
  • quote:

Orijinalden alıntı: orain

ünal aysalın galatasaraya attığı kazığı başkanlıktan önce araştırın okuyun zor bişey değil gugıl amcadan bakın

Olay senin yazdigin sekilde degil. Aig hisselerini Gs basina bela eden Süren oldu sonrasinda bir bölümünüde mecburen Cansun satmak zorunda kaldi.
    Sayman adalarinda ne oldugu belirsiz bir sirketti güya Gs ürün ve maclarini yayinlacak ve pazarlamasini yapacakti bu konuda inan kiranc ve pek cok Gsli yönetici uyardi ama Uefa zaferi sarhoslugu ve 5 senelik basarili gidis altinda buna kongre üyeleri evet dediler zaten bizde birine sapalnti oldumu ne olduguna bakmazlar.
    Canaydin yönetime gelip basarida gelmeyince o barc batagi altinda birde bu hisseler yüzüne kar payi ödenmeye baslandi adamlar hic bir halti pazarlamadiklari gibi net gelirden degil brut gelirden pay aliyorlardi.
    Canaydin bu olayi bitirmek icin banka kredisi yerine ünal beyden para aliyor sonraki dönemdede özellikle Ergun gürsoy ve bazi yöneticilerin Polatta iclerinde sana karsi baskan adayi olur vs vs dalgalari ile bu is Gs klubune en sonunda 100 milyon dolari geckin bir paraya pataldi adamlara verilen kar vs vs olayida ayri konu.
    Baskani sevmeyebilirsin ama baskandan Canaydinin aldigi paranin sorumlusu ünal bey degildir.
    Baska yönlerini elestir bu is Süren, Cansun, Canaydin ve Polat dönemine kadar gidiyor ortada kazik varsa atan bu adamlar en bastada Süren sonrada icine eden Canaydindir Polatta en büyük kazigi 100 milyon dolar ile atmistir.

• quote:

Orijinalden alıntı: KaRaGuRT

quote:

Orijinalden alıntı: hashus1099

Kim öyle birşey yaptı?Serhatın lafıyla değil,kendi yaptıklarıyla harcıyorum ben bu adamı.

Ne yaptı?

Bir durun bakalım eğer yeni teknik direktörle başarı gelmezse o zaman harcarsınız, başarılı hocayı kovdu yerine getirdiği tutmadı diye.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.