Şimdi Ara

Unbound Saga sadece PSN de!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

16 Haziranda cıkacak olan Unbound Saga PSN Exclusive(Ozel) olacak Daniel Prousline(Oyunu gelistirenlerden) soyle acıkladı:

PSN bizim icin buyuk bir avantaj boylece musteri oyuna daha rahat ulasabilecek

Sony nin PSP icin 3.parti yapımcıların onunu acması sonunda 3.parti firmalar hem maddi sıkıntıdan hem de oyunlarının yeteri kadar populer olmaması durumundan dolayi Pahalı UMD formatını kullanmayacakları acık

Oyunun korsanı rahatca indirilebilecek ama orjinal PSP kullananlar icin PSN buyuk bir sorun

• ne zaman çözecekler şu psn sorununu yahu
  • Çok uzun zamandır bu oyunu takip ediyorum bir beat em up hayranı olarak bu türde oyunların Psp'ye gelmesinden çok memnunum Benim zevkime hitap eden oyunlar yavaş yavaş da olsa Psp'ye çıkmaya başladı gerçi aleti alalı 5 sene oldu ama olsun ne yapalım Bir de Gran Turismo 4 Mobile çıksa da muradıma ersem ne güzel olacak...
  • yazik oldu vallaha ne diyim saglik olsun artik
  • Oyunun çıkış tarihi 16 Haziran idi ama oyun hala ortalarda görünmüyor. Merakla beklediğim oyunlardan bir tanesi Unbound Saga ama hala çıkmadı umarım fazla gecikmez.
  • biz nasıl oynıycaz umd desteğini bırakmaya başlıyor sony
  • bırakmaz sony umd desteğini

yanlız çıkmadı galiba oyun hala ben bulamadım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çıktı
  • Notları can yakıyor 53/100 IGN
  • Ooo çıkmış gördüğüm üzere hemen edinmek lazım Notlara çok fazla takılmak istemiyorum sonunçta beat em up türünde az oyun geliyor Psp'ye o nedenle oynanmayacak kadar kötü olmadığı sürece zevk alacağıma eminim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: venom800

Ooo çıkmış gördüğüm üzere hemen edinmek lazım Notlara çok fazla takılmak istemiyorum sonunçta beat em up türünde az oyun geliyor Psp'ye o nedenle oynanmayacak kadar kötü olmadığı sürece zevk alacağıma eminim.

İkinci bomba o zaman Gamespot: 4/10
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR

quote:

Orijinalden alıntı: venom800

Ooo çıkmış gördüğüm üzere hemen edinmek lazım Notlara çok fazla takılmak istemiyorum sonunçta beat em up türünde az oyun geliyor Psp'ye o nedenle oynanmayacak kadar kötü olmadığı sürece zevk alacağıma eminim.

İkinci bomba o zaman Gamespot: 4/10

Evet o notu da gördüm Ama oyun sitelerinin verdiği puanlar beni o kadar etkilemiyor yani eğer ben o oyunu bekliyorsam ve türü dolayısıyla onlara göre kötü bile olsa oynayacağımdan eminim ki oyunu Psp'me attım biraz önce ve oyuna girdim şu an kesin konuşmak için erken çünkü oyunu adam akıllı oynamadım bile ama ilk etapta hoşuma gitti diyebilirim özellikle giriş videosu tam benlik. Bu arada oyunun arka plan çizimleri bence mükemmel görünüyor. Oyunu bitirip şöyle iyice bir sindireyim buraya oyun ile ilgili küçük bir inceleme yazısı da yazacağım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.