Şimdi Ara

uncharted 2?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben uncharted3 ü aldım bitirdim ve hala etkisindeyim ama ben uncharted serisene unc3 le başladım unc2 nin triler ını izledim buda güzele benzio sizce unc2 yi alıyımmı fiyatıda 50tl yoksa nasıl olsa 3 oynadım gerek yok mu?

• bende seninle aynı durumda gibiyim ama ben 1.2.3 ü oynadım. uncharted 2 yi geri almayı planlıyordum ancak elimde 3 oldugu için kararımı değiştirdim...
  • kesinlikle uncharted 2'yi oynamalisin.
    bence senaryo daha iyi uncharted 2'de.
  • Benim elimde 1 2 3 var.bence arşivlik oyun yapmışlar
  • 2 yı oynarsan 1i de oynamak ıstersın
  • hocam böyle bir soru sorman bile hata,uncharted gibi bir oyuna yapılırmı bu...
  • al kesinlikle oyna
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Uncharted 4 ve PES 21 alınık
    geçen yıl açıldı
    Witcher 4
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2 en iyisidir
  • bende uncharted 3 den başlayacaktım sonra 1 i aldım 1 den başladım ve 1 i oynadım 2 ye geçti oyunuyorum şu günler 2 1 in devamı bence 1 den başlamalısın sonra 2 sonra 3 oyun süper bitince 4 dü 4 gözle bekelyeceğim
  • 1'den başla 3'e kadar hepsini bitir.

Ama bundan sonra diğer oyunları beğenmemeye başlıyosun bir süre. Çok kötü oluyor :)
  • aynı durum bendede mevcut direk 3 seriden başladım bitirdim online oynadım sardıda biraz ama alışmak lazım tabiki youtube online single gameplay izledim gayet güzel buldum silarlar falanda deişikmiş takaslıcam elımdekı rdr yi veya alıcam bende ama 3 var diye 2 almakta istemiyorum bi yandan
  • gaza getirdiniz bende unc2 alcam fikrimi değiştirdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdembjk1903

gaza getirdiniz bende unc2 alcam fikrimi değiştirdim

1 den başla 2-3 git gecen hafta 1 i bitiridim bu gün 2 yi bitirmek üzereyim 26. chapter a geçtim son artık sonra 3 e başlıcam
  • 2 TURKCE OLSA 3 DEN DAHA COK SATARDI KONU VE SENARYO BAKIMINDAN 2 DAHA IYI
  • 2 yi mutlaka al ve oyna 3 den daha çok beğeneceksin emin ol...
  • Birini bulsam onu oynayacağım
  • uncharted 3 ü ve 2yi bitirdim ama 2 de multiplayer da marko paşa açacam içimde kaldı anlıycagınız platin almam lazım o yüzdende geri alacam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.