Şimdi Ara

Uncharted 2 Fortune Hunter Edition ve Astronomik fiyatı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Az önce açmış olduğum aynı konunun ilginç bir şekilde sansürlenmesinin ardından bunun akıbeti de aynı olmaz umarım!

Daha önce buna benzer birşey gördünüz mü? youtube'da gördüm bir heves almak için siteye girdim inanamadım.sadece 200 adet üretilmiş ve "parası olup da harcıyacak yer bulamayanlar edition" olmuş tam!

http://www.ebay.com/itm/Uncharted-2-Among-Thieves-Fortune-Hunter-Collectors-Edition-Playstation-PS3-NEW-/260921063283?pt=Video_Games_Games&hash=item3cc01b7773

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fake_to fake -- 3 Ocak 2012; 19:11:43 >

• Zaten oyunun yenisi çıkmış,kimse almaz.Adamlarda bir iki enayiye geçirelim demişlerdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: |Mafia|

Zaten oyunun yenisi çıkmış,kimse almaz.Adamlarda bir iki enayiye geçirelim demişlerdi.

valla burada da açık arttırımda.bayağı da teklif almış.

http://www.ebay.com/itm/Uncharted-2-Among-Thieves-Fortune-Hunter-Edition-RESERVE-BELOW-RECENT-SALES-/330666310090?pt=Video_Games_Games&hash=item4cfd3f79ca

• quote:

Orijinalden alıntı: |Mafia|

Zaten oyunun yenisi çıkmış,kimse almaz.Adamlarda bir iki enayiye geçirelim demişlerdi.

yenisi çıkmış da ne olmuş? eski versiyonları da tabi ki satacak

• Alıcaktım ama o hançer gümrükten geçmez diye vazgeçtim..

4000$ WTF
  • arabayı satıp almak lazım bir tane.
  • Biraz gec kesfetmissiniz =) ben zamaninda 1000$'a kadar bidlemistim ama 4000'$'in ustune gitmisti. Malesef hayal sadece =)
  • Aciklamalari okumadiniz sanirim..
    Bir sonraki oyunda (Muhtemelen UC4) Edition Pack alanlar icin Oyun icinde cok kisa bir tanitim olacakmis.
    Isminiz gececek oyun icinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unzerstörbar -- 3 Ocak 2012; 20:16:42 >
  • Nasıl bir kullanıcı profili bu fiyata satın alır merak ediyorum doğrusu.
  • Para olsa harbi alınır...
  • boş iş ya. bi hançer mi yani o kadar para?
  • Para olsa alıınır yemin ediyorum.
    Jelatini açmadan koyarım dolaba.
    Bi iş hayatına atılabilsem ah.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.