ekleyin arkadaşlar beni de. oyunun %80 deyim bitirir bitirmez dalcam mp'ye
bende bugün bitirdim çok zekli bir oyundu
gamyonlu34 hangi hesapla online olucaksın acaba ona göre ekliyicemde.
arkadaşlar belli bir zaman belirleyip deathmatch felan yapalım kapışalım
ekle dostum benide.
Mohican09
quote:
Orijinalden alıntı: tuncayberkk
gamyonlu34 hangi hesapla online olucaksın acaba ona göre ekliyicemde.
gamyonlu34' hesabımda online'ım bu gecelik bıraktım oyunun sonu kaldı onu da bitirip yarın multide takılmak istiyorum görüşmek üzere
benide ekleyin
Psn: Mustafa-TR
ben bu oyunu büyük bir hevesle aldım ama online ı beni hayal kırıklığına uğrattı, sonra oyunu sattım şuan nasıl bilmiyorum ama online ı pek iyi değildi...hala çok uzun mu sürüyor online bağlanması?
2 dk da bağlanıyor ama daha da kötüsü şu Level atlamak inanılmaz derecede zor artık 60 dan 80 e kadar çıkardılar Level olayını artık 78 den 79 a geçmek için 200 milyon $ ister oyun . Level olayı çok ama çok dengesiz 57 de bıraktım ben kısacası kölem ol binlerce saat oyna hatta ne bini dahad aş diyor oyun ama basitlikten öteye geçemiyor online ı
ne vasat ne de çok iyi kısacası online ı
200 mil. $ sadece benim tahminim ama kesin o level atlamalarda eşşeğin kulağına suyu kaçırmışlardır. Şöyle bir liste olsa en zor level atlanan oyunlar diye kesin kategoriye girer bu oyun :)
quote:
Orijinalden alıntı: isimsizpost
2 dk da bağlanıyor ama daha da kötüsü şu Level atlamak inanılmaz derecede zor artık 60 dan 80 e kadar çıkardılar Level olayını artık 78 den 79 a geçmek için 200 milyon $ ister oyun . Level olayı çok ama çok dengesiz 57 de bıraktım ben kısacası kölem ol binlerce saat oyna hatta ne bini dahad aş diyor oyun ama basitlikten öteye geçemiyor online ı
ne vasat ne de çok iyi kısacası online ı
50.000 , 75.000 ve son olarak 150.000. yani tavanı 150.000'ne çıkarttılar. eğer devamlı PLUNDER oynarsan 20 dakikada 100-150.000 arası para kesin gelir. bu arada PLUNDER'la uğraşma adam öldür, yani 20 dakikalık süreyi sonuna kadar kullan. gerektiği zamanda PLUNDER'ı kendi kasandan uzaklaştır. 2 gün içinde Lvl atlarsın. SÖYLEMEYE ÇALIŞTIĞIM ŞEY 150.000 PARA GEÇİCİ İSE BU ARALAR FAYDALANMAKTIR.
arkadaşlar nickim olduğundan soruyorum.Nedir bu Plunder ?
hazine tasıyorsun.oyunda hazine var onları kendi bölgene götürerek puan kazanmaya calısıyorsun
custa o dediğin x2 Xp haftalarında geçerli maksimum 50 000 veriyordu oyun uzun zaman oynamadım şayet 50 000 sınırı kaldırıp 150 bin yaptılarsa bilemem ama 2 günde lvl atlamak zor iş kaldı ki 60 tan sonra çok çok zor iş sosyal yaşamı unutup azmetmek lazım 7/24
quote:
Orijinalden alıntı: isimsizpost
custa o dediğin x2 Xp haftalarında geçerli maksimum 50 000 veriyordu oyun uzun zaman oynamadım şayet 50 000 sınırı kaldırıp 150 bin yaptılarsa bilemem ama 2 günde lvl atlamak zor iş kaldı ki 60 tan sonra çok çok zor iş sosyal yaşamı unutup azmetmek lazım 7/24
4 - 5 gündür tavan 150.000. umarım böyle gider. bu sayede 59 Lvl daha yeni olduk, 60'a 15milyon istiyor, belkide 60'dan sonra Lvl atlamak daha mantıklı hale getirilmişde olabilir. çünkü 71 Lvl olan tiplerede rastladık. 2 günden kastım hafta sonları oynamaktır. 58'den 59'a bu hafta sonu geçtik, hani şu 150bin olayı kalkmadan/bitmeden uğraşalım dedik vede oldu yani.
ben bıraktım sıktı oyun çok basit geldi ama ara ara oynarım yine eğlenceli
arkadaslar beni de ekleyin psn:gokveay Deadmatch oynuyorum sık sık.
Double Cash çarşamda 20:00'da son bulacaktir.normal günlerde Cash miktarida max 50.000 den 75.000 çıkarilmiştir.Dünyada 80 lvl bir kişi bulunmaktadır.