Şimdi Ara

Uncharted 2 Multiplayer oynayanlar Listesi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
1
Favori
3.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • PSN: saidbaba0 Listedeki arkadaşları da ekliyorum. Headset malesef yok.
  • codeGenius_
  • said baba kabul ettim gel co-op yapalım :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: YoğurtluMakarna
    said baba kabul ettim gel co-op yapalım :D

aaa pardon görmedim valla :) kapattım ps3ü. halbuki çok severim coop oynamayı. Yarın öğlen acısını çıkarırız :D coop arena atarız misler gibi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: saidbaba

quote:

aaa pardon görmedim valla :) kapattım ps3ü. halbuki çok severim coop oynamayı. Yarın öğlen acısını çıkarırız :D coop arena atarız misler gibi :)

:D sağlık olsun yarın yaparz gerçi pek co-op oynamadm ama senle başlarım artık :D
  • Co-op oynayacaksanız bende gelebilirim. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuncayberkk

quote:

Orijinalden alıntı: bilkerk

arkadaşlar ben de arada multi atıyorum bu oyunda

yalnız sormak istediğim bişey var

bazı adamlara 1 şarjör mermi boşaltmama rağmen(yakın mesafe ve ıskalamadığıma eminim) adamlar sapasağlam ayakta kalıyor

onlar bana 1-2 mermi atınca ben direk yerde oluyorum

bu levelle alakalı bişey mi

Adamlar shotgunla vuruyodur shotgun yakindan tek mermiyle oldurur ve pistole de ayni sekilde.

yok onu da denedim

adam shotgun la sıktım banamısın demedi

smg ile taradı yerdeydim direk.
  • Arkadaşlar benide ekleyin.Genelde MP sini sevdiğim oyun. Co-op baya zevkli oluyor.
    PSN:yuzi_35
  • Shotgun kullananları arkadan yakalamak lazım yoksa direk önüne çıkarsanız tek atışta öldürüyorlar.

Dün çok yaşadık bu olayı mirimle.
  • quote:

Akşam baya zevkli oyunlar oldu dostum gerçi geç geldin ama olsun başlangıç güzeldi. oyunu oynayanlar ekliyebilir arkadaşlar tkm halinde olursak daha da zevkli olur
  • akşamları zaman buldukça bende giriyorum arkadaşlar
  • ttnet sağolsun oyun en az 10 kere koptu.ama ilk el güzeldi düşene herkes el uzattı :) yabancılarla oynasan kimse düşenin yüzüne bakmaz valla
  • Oyunun DLC siz versiyonunda çok az harita var ve sıkıyor karakterler kostümler filan. PSN kartı aldığım zaman tüm harita paketlerini + giysi + karakterleri almak istiyorum. Toplamda kaç tane harita geldi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Awesome

Oyunun DLC siz versiyonunda çok az harita var ve sıkıyor karakterler kostümler filan. PSN kartı aldığım zaman tüm harita paketlerini + giysi + karakterleri almak istiyorum. Toplamda kaç tane harita geldi acaba?

awesome bende tüm paketler var ama şunu söylim dlc siz versiyonundaki o haritalar gibi 1 tanesi dlc map lerde yok dlc maplerde gelenler daha büyük mekanlar almasanda olur dlc leri
    village map kraldır mesela onun yarısı kadar iyi bir map dlc lerde yok :)

bu arada bende oynamak istiyorum ama oyunu müdüre verdim :) 2 ay kadar oynayamam heralde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myresistance -- 18 Ağustos 2010; 8:05:38 >
  • mumi2_TR

ekleyin arkadaslar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Awesome

Oyunun DLC siz versiyonunda çok az harita var ve sıkıyor karakterler kostümler filan. PSN kartı aldığım zaman tüm harita paketlerini + giysi + karakterleri almak istiyorum. Toplamda kaç tane harita geldi acaba?

Mutlaka al kanka. İnan Uncharted 2'nin her DLC'si verdiğin parayı sonuna kadar hakediyor. Skin Pack'ler şahane o kadar diyorum.
  • üstadlar benide eklerseniz sevinirim.

psn:brother9490
  • Hepinizi ekledim.
    Benimki voldret.
  • Ekleyin arkadaşlar:memo_can_9
    Sniperların yerlerini ezberledim HS manyağı yapacağım sizi
  • benide ekleyin listeye psn imzada
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.