Şimdi Ara

>>UNCHARTED 3: DRAKE'S DECEPTION<<OYUN ÇIKTI (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.054
Cevap
12
Favori
193.683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • naughty dog yine kendine hayran bıraktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi U_şen -- 14 Aralık 2010; 9:18:49 >
  • gerçekten oyun diğer serileri gibi muhteşem olacağa benziyor

birde videoda fark ettinizmi bilmiyorum ama dövüş sistemini geliştirmişler sanki.
    quote:

Orijinalden alıntı: U_şen

naughty dog yine kendine hayran bıraktı

• Mehmet hocamin dedigi gibi oyun henuz Pre-alpha asamasina bile gecmemis. Demek istedigim oki suanda yakalamis oldugumuz detaylar okyanusda bir damla niteligi tasidigini var sayarsak, ilerliyen aylarda asil detaylarla oyun ici dinamikleriyle karsi karsiya kaldigimizda kucuk dilimizi yutacagimizdan eminim. Bu baglamda devrimsel bir oyun ici dinamiginede ilk defa Uncharted 3'de raslarsak hic sasirmayin.
  • o dovus sistemi nedir ole yaaaa
    ziplayip adami yoldurdugu i yerde bittim ben
    bite tutup onu cover yaptigi yerde ,,,,,diyecek soz bulamiyorum uc2 ile delirmistik bu oyu ile kesin timarhanelik olacaz
  • Özellikle Nate düşmek üzereyken aşağıdan fırlayan alevler çok fenaydı ya.Dehşet efektler olacak kesin yine.Dövüş sisteminide geliştirmişler daha güzel olmuş.
  • Video gerçekten süperdi.Ama pre-alpha aşamasında olmadığı çok belli oluyor.Neden derseniz adamları vurduğu halde adamlar çok geç tepki veriyor.Bunun dışında dövüş sistemi gelişmiş ama çok hızlı gibi geldi bana.
  • Dovus sistemi, cevre etkilesimi cok daha fazla yenilik icericek bu asikar. Bunun disindada yeni degisiklikler vardir mutlaka. Ornegin oyun ici dinamiginin haricinde deyine bilecegimiz bir baska konu senararyoyu 6,7 farlkili sekilde bitirebilsek 3. seride cok guzel olurdu degilmi? :) Kim bilir belkide ALLAH soyletti. Valla herseyin en guzeli bu oyuna yakisir vesselam.
  • 2011 de de goty olursa naughy dog aldigi odulleri ofisine sigdiramaz
  • Yahu şunu anlamıyorum. Her yer yanıyor, ortalık toz duman, bina yanmış kül olmuş çöküyor, yapay zeka hala bize saydırıyor.
  • Yahu daha 1 sene varr.. Kim bekleyecek şimdi bu kadar zaman
  • Uncharted 3: Drake'e Deception'ın duyurulması hiç kuşkusuz Playstation 3 cephesi için oldukça iyi bir haberdi. Hatta bu oyun sayesinde PS3'ün ömrünün uzadığını bile rahatlıkla söyleyebiliriz.

İlk iki Uncharted oyunu arasında önemli farklar bulunuyordu. Naughty Dog'un Uncharted 3'te de çok iyi yenilikler getirmesini bekliyoruz. Bu yeniliklerden birisi de co-op olabilir.

Gamestop'un listesinde oyunun Uncharted 2'deki gibi 1-3 kişilik online co-op desteğinin yanı sıra 2 kişi tarafından oynanabildiği belirtilmiş. Bu da akıllara acaba Uncharted 3'te co-op desteği mi olacak sorusunu getiriyor.

Eğer Uncharted 3'te co-op desteği olursa oyunun satışlarının da artacağı rahatlıkla söylenebilir, zaten Uncharted'ın oyun yapısı da co-op desteğine oldukça uygun.

Oyunun videolarında sürekli Nathan Drake ve Victor “Sully” Sullivan'ı görmemiz de bu düşünceyi destekliyor. Belki de Naughty Dog, Uncharted 3'te bir sürpriz yapar ve co-op desteğini açıklar.

Kaynak:http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Uncharted_3te_Coop_Destegi_Olabilir_Mi-11773.htm

Senaryoyu co-op oynamak.Rüya gibi.

• GAME OF THE YEAR, 2011.
  • Mükemmel olmuş combat çok daha epicleşmiş.

Ayrıca Jimmy'nin tırstığı o düşme sahnesi bomba olmuş.
  • CO-OP Harika! Mükemmel! Olmalı artık şu co-op her oyunda!
  • Senaryo için Ofline CO-OP gelirse muhteşem olur. Eşimle beraber bitiririz. UC2'yi ayrı ayrı bitirmiştik.
  • Birde Multiplayer tarafinda nasil gelismeler vardir kimbilir. Naughty Dog bu sefer 2. seride oldukca deneyim kazandi Multiplayer cephesinde. 3. seride cok daha genis kapsamli bir Multiplayer ile karsi karsiya kalacagiz. Asil detaylari Multiplayer den bekliyorum. Nasil olsa senaryo kismi yine efsane.
  • Senaryo coop muhteşem olur. Ama bana düşük bir ihtimal gibi görünüyor.
  • Co-Op olmazsa zaten 2011'in olası GOTY adaylarından GEOW3 karşısında eksik duruma düşer nihayetinde Gears Of War 3'ün senaryo modunu 4 kişi oynayacağız ayrı ayrı karakterlerle dom,cole,marcus vs..
  • Arkadaslar Supriz !!

Uncharted 3'te Yeni Bir Oyun Motoru Kullanılıyor

Uncharted 2'nin görselleri eminim sizi de çok etkilemiştir. Playstation 3'ün gücünü en iyi kullanan oyunların başında gelen Uncharted 2'den sonra Naughty Dog genel olarak görsel beklentilerimizi yükseltti. Uncharted 2'de zaten Playstation 3'ün gücünü en iyi şekilde kullanan Naugty Dog,Uncharted 3'te doğal olarak daha iyisini yapma amacında.Oyunun ilk videoları görseller konusunda ayrıntılı bilgi sahibi olmamızı engellese de Naugty Dog'tan umut verici bir açıklama geldi.Naughty Dog'ın Twitter hesabına Uncharted 3'te yeni bir oyun motoru mu yoksa 2.oyundakinin gelişmiş sürümü mü kullanılacaksorusunu soran 4News.it'in aldığı yanıt görsel gelişime işaret ediyor.Bu soruya Uncharted 3'te kullanacakları oyun motorunun tamamen yeni olduğu ve ileride geliştirecekleri oyunlar için kaynak teşkil edeceği yönünden yanıt veren Naugty Dog, daha iyi görseller ile karşımıza çıkacak gibi görünüyor. Kaynak : BSC

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 14 Aralık 2010; 14:22:55 >

• arkadaşlar bu co op modu derken tam olarak ne demek isteniyor yani farklı evlerden aynı macerada ilerleyebilecekmiyizi bumudur ozaman offline co op ne demek oda yanyana iki kişi oynamak mı demek ?

Mazur gorun kafam karıştıda
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.