Şimdi Ara

>>UNCHARTED 3: DRAKE'S DECEPTION<<OYUN ÇIKTI (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.054
Cevap
12
Favori
193.683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: egemenurl

SICAK SICAK BU SABAHKİ LATE NIGHT SHOW DAN GÖRÜNTÜ

kalite işte bravo adamlara keske şu oyun yapma teknolojısıde gelişsede 1yıl beklemesek oyunlar için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BERGX -- 15 Aralık 2010; 4:12:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: blacktower35

bu oyunun cıkmasına daha 1 sene yokmu ..

yani? :)
  • Tüm zamanların en iyi multisi geliyor. 500 saat oynamaca.
  • @ evo_4 kardesimin dedigi gibi Multiplayer'den benimde beklentim cok fazla. Uncharted3'un senaryosu malum yine efsane olur hic endisemiz yok. Benim merak ettigim Multiplayerde ne gibi gelismeler olabilir. Örnegin cok daha fazla silah, ekipmanlarin olmasini bekliyorum ve ayrica silahlarin harita uzerinde belli noktalarda olmasi yerine, level sistemiyle dogru orantili olarak silahlarin kisiye ozel acilmasi en buyuk temenlim. Bunun haricinde lobilerde bekleme sureleri biraz daha azalsin, cok onem arz etmiyor fakat 6 ya 6 toplamda 12 kisilik maclar cikartmamiza izin versin. Acikcasi bu soylediklerim olmasada bende eminim Multiplayerinde cok eylenceli gunler gecirecegiz. Zira cok iyi oynuyamadiysamda Uncharted 2 nin online ni hayatimda oynadigim en eylenceli ve cok komik oyunlardan biri. :)
  • Arkadaşlar yeni oyunda TR dublajı geçtim en azından TR Altyazı konusunda ilgili firmaya mail atsak.İngilizcesi iyi bir arkadaşımız matbu bir mail hazırlasa biz de yollasak Oyunu anlayarak,doya doya oynasak.Tadından yenmez valla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekoroglu -- 15 Aralık 2010; 11:07:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekoroglu

Arkadaşlar yeni oyunda TR dublajı geçtim en azından TR Altyazı konusunda ilgili firmaya mail atsak.İngilizcesi iyi bir arkadaşımız matbu bir mail hazırlasa biz de yollasak Oyunu anlayarak,doya doya oynasak.Tadından yenmez valla

Mail atmak yasak arkadaşım(!). Hatta arkadaşın biri bunu engellemek için konu açtı... :)

http://forum.donanimhaber.com/m_45168578/mpage_1/f_/key_//tm.htm#45190699

• Bu arada Uncharted kelimesini görünce bile içimi tatlı bi sevinç kaplıyo Bir oyun bu kadar mı etkileyici olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekoroglu -- 15 Aralık 2010; 11:11:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

quote:

Orijinalden alıntı: ekoroglu

Arkadaşlar yeni oyunda TR dublajı geçtim en azından TR Altyazı konusunda ilgili firmaya mail atsak.İngilizcesi iyi bir arkadaşımız matbu bir mail hazırlasa biz de yollasak Oyunu anlayarak,doya doya oynasak.Tadından yenmez valla

Mail atmak yasak arkadaşım(!). Hatta arkadaşın biri bunu engellemek için konu açtı... :)

http://forum.donanimhaber.com/m_45168578/mpage_1/f_/key_//tm.htm#45190699

Aslında firmanın da bu durum işine gelir.Dublaj olayı hem zahmetli hem de masraflı.Unc.3 diyaloglarını Divxplanet ekibine bile gönderseler adamlar 3 günde bedavadan çevirip yollarlar.Zor bir iş değil aslında.

• Müthiş bir haber. Merak etmeyin oyun Türkçe olarak gelir.Dublaj yapmalarını istemem ama altyazılarda Türkçe seçeneği olsun ve haritaları, kitapları vs. Türkçe görebilelim yeter. Dublaj acayip saçma olur, müthiş seslendirmeler dururken.
  • Nathan yeni oyunda daha kilolumu yoksa benim ekranmı sapıttı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nanaka9

Nathan yeni oyunda daha kilolumu yoksa benim ekranmı sapıttı?

hafiften şişmiş, oyunda Harry Flynn espri ile karışık daha donut yok sana demişti ve MP' de Donut Drake var skin olarak oynanıyor Level 60'da. O esprilerin bir devamı olarak şişirdiler biraz Nate' i bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: PracticeMan

quote:

hafiften şişmiş, oyunda Harry Flynn espri ile karışık daha donut yok sana demişti ve MP' de Donut Drake var skin olarak oynanıyor Level 60'da. O esprilerin bir devamı olarak şişirdiler biraz Nate' i bence

Kafayı takmayın oyunda bol bol atlaya zıplaya Nathan'e verdiririz o kiloları
  • quote:

Orijinalden alıntı: :Sephiroth:

quote:

Orijinalden alıntı: PracticeMan

quote:

Kafayı takmayın oyunda bol bol atlaya zıplaya Nathan'e verdiririz o kiloları

uc2 de o kadar atlama zıplama vardıki oyunu oynarken ben bile kilo verdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Awesome

Müthiş bir haber. Merak etmeyin oyun Türkçe olarak gelir.Dublaj yapmalarını istemem ama altyazılarda Türkçe seçeneği olsun ve haritaları, kitapları vs. Türkçe görebilelim yeter. Dublaj acayip saçma olur, müthiş seslendirmeler dururken.

bu kafada gıdersn hıcbırsey olmaz nasıl bir anlayıs nasıl bir Türk kendı dılınde oynamak ıstemez dublajda dunya derecelerımız varken nedır bu yabancı dıl özentısı? istememekte ozgursun ama enazından demelısınkı ıstemıyrm ama mutlaka olsun ben seceneklerden ınglızceyı secerim ınglızce oynarım dersın ama orada Türkçe dublajın olması Türk oyun pıyasası ıcınde ,sonradan cıkacak oyunlar bakımındanda Turk oyun piyasası bakımından da buyuk onem arz eder

• uncharted 2 ile uncharted 3 arasındaki görsel fark

>>UNCHARTED 3: DRAKE'S DECEPTION<<OYUN ÇIKTI

• Grafikleri çok geliştirmişler. Naughty Dog müthiş işlere imza atıyor.
  • Uncharted 2 ile Uncharted 3 arasındaki görsel farka bakınca fark ettim de, Drake'in saçlarının rengi mi açılmış?...
  • Şu forumda yazı yazan bazı arkadaşları aklım almıyor valla.Ne var yani Türkçe dublaja karşı çıkıyorsak ? adam öldürmedik ya...Burası özgür bir forum beyler.Forum kuralları dahilinde isteyen istedigini yazar.Ben dublaj oyunun ruhunu öldürür dedigim icin bazıları demedigini bırakmamış..İngilizce özentiliğimiz mi desek,İngilizliğimiz mi vs. hakaretler istemedigin kadar..

UC3 e Türkçe dublaj istemeyen İngiliz ajanıdır filan demedigi kalmış bu arkadaşların.

Yahu biraz empati..Belkide insanlar Uncharted oynarken Nate'i Nolan North'un seslendirmesiyle oynamak istiyorlar..olamaz mı ? bu onları İngiliz özentisi mi yapar yani ? kaldı ki Nolan North İngiliz bile değil.

İnsanlar istediklerini yazsınlar,fikirlerini özgürce belirtsinler ki düzeyli bir şekilde tartışalım.Koca koca puntolarla İngiliz hayranı,İngiliz özentisi vs. yazmak,ağıza alınmayacak laflarla başkalarına hakaret etmekle kişi kendi ezilmişligini gösterir bence.Seviyeyi düşürmeyelim mümkünse..basitleşmenin anlamı yok.

Ayrıca bu devirde son derece basit bir İngilizcenin konusuldugu bir oyunu zerre anlamamak,bunu da çok gurur duyulacak birşeymiş bir sunmaya çalışan arkadaşlara bir lafım var:21.yüzyılda yaşıyorsunuz,dünyanın bütün kıtalarında,hemen her ülkesinde çoğu kişinin konuştugu evrensel bir dili zerre kadar konuşamamayı,o dilin konuşulduğu bir PS3 oyununda yaşanılanları anlamamak gurur duyulacak birşey değildir.'' İngilizce bilmiyorz,bize Türkçe verin '' demek basittir elbette ama bari bunu isterken bile olayları dramatize etmeyin.Türkçe dublaj karşıtı insanlar UC3 Türkiye'de Türkçe dublaj seçeneğiyle çıkmasın demiyorlar..sadece fikir belirtiyorlar o kadar.

Herkese iyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VirgilSollozzo -- 16 Aralık 2010; 0:22:10 >

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.