Şimdi Ara

>>UNCHARTED 3: DRAKE'S DECEPTION<<OYUN ÇIKTI (25. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.054
Cevap
12
Favori
193.683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ODTÜ ve diğerleri gibi göstererek bir çırpıda sildiniz milleti Titanic'teki gibi sınıf ayrımı haa ? öyle olsun bakalım
    quote:

Orijinalden alıntı: Catwalk12345

ne de olsa ODTÜ'lüyüm.... Bu arada öyle ya da böyle konu dağıldı:))
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeliMemo3.5

ODTÜ ve diğerleri gibi göstererek bir çırpıda sildiniz milleti Titanic'teki gibi sınıf ayrımı haa ? öyle olsun bakalım
    quote:

ne de olsa ODTÜ'lüyüm.... Bu arada öyle ya da böyle konu dağıldı:))

Sen de Odtülü ol, sil diğerlerini, herkese açık bir okul, kazanan giriyor. Üstelik parasız....

• Allah herkese basarılar versın baskalarını sılmeye ne gerek var onu anlayamadım karakterımde ayrımcılıga yer yoktur sadece okul hayatı değil HER ALANDA bir insan sadece fikir ve görüşlerde farklılık yaşayabilir herhangi bir statüye göre kendini başkalarından ayırmak ....
    quote:

Sen de Odtülü ol, sil diğerlerini, herkese açık bir okul, kazanan giriyor. Üstelik parasız....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeliMemo3.5 -- 16 Aralık 2010; 15:06:49 >
  • Catwalk hanım; Türkçe konusunda biraz hassasım ve gördüğüm kadarıyla forumda bu konuda hassas başka arkadaşlar da var. Biz, Türkçe'nin önemsenmediği anlarda çileden çıkıyoruz ve bu yönde zıt fikirli arkadaşlara sitem etmeden duramıyoruz kusura bakmayın. Hele ki Türkçe oyunları konsollarımızda yeni yeni gördüğümüz bu dönemde insanların bu konuyu önemsizmiş gibi dikkate almamaları pek hoş karşılanmıyor gözümüzde. 'İki tane k.çı kırık Türkçe metin için...' diye başlayan cümleler kuran insan var bu forumda... Gitsin isterse Afrika dilinde oynasın oyunu umrumda değil. Ama Türkçe'ye gerek yok demesin bana... Bu insanlar bu konuyu lastik gibi uzattıkça biz de lastik gibi cevap uzatıyoruz doğal olarak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kryy22

@C-TRanger

olur mu hocam, eğer dublajlı çıkarsa ingilizce oynamak isteyenler türkçe seçmek zorunda kalacak. aksi halde üç aydan beş yıla kadar hapis cezası var.

Çok yerinde olmuş

Sanki millete silah dayayıp Türkçe oynamak zorundasınız diye bi zorunluluk getiriyolar... istemeyen settings (bilerek ingilizce yazdım meraklıları için )kısmından istediği dili seçip oynar ,nedir bu Türkçe gelmesin umrumuzda değil çabaları anlamış değilim ... farklı olma iç güdüsümü ? ergen belirtilerimi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _2FAST4U_ -- 16 Aralık 2010; 15:21:38 >

• Normal bir firmanın yaptığı oyunun Türkçe olma olasılığı %10'ken;

Sony'e ait exclusive bir oyunun Türkçe olma olasılığı %90 diyebiliriz.

GT5 Türkçe olduysa Uncharted'da Türkçe altyazı desteği ile gelecektir mutlaka.

Dublajı unutun ona daha çok var.

Dublaj için oyunun satış grafiği önemli. Satış grafiği düşükse dublaja maliyet ayırmaz hiçbir firma.
  • Gt5 in satisi dusukmus biraz. 23 studios forumda bunu acikladi zaten gordunuz.
  • Daha 1 yıl var yahu insaf
  • quote:

Orijinalden alıntı: uncoders

Videoya bakın millet

http://www.leadergamer.com.tr/uncharted-3-drakes-deception-turkce-alt-yazili-videosu_12247.html

Bence Victor Sullivan ölüyor.Çünkü videoda çöldeyken;''Öyle ki rüyalarını açık gözlerle bile görmek isteyecek kadar hırslıdırlar.O rüyayı gerçeğe çevirebilecek kadar.Bunu ben yaptım''diyor Drake.Benim düşüncem Drake bir rüya görüyor ve Victor Sullivan ile çöle giderken onları silahlı adamlar vuruyorlar ve uçak düşüyor.Victor Sullivan da ölüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: 23 Studios

Satışlar pek yüksek değil. Piyasaya sürülen ve satılan ürün arasında bir miktar fark var. Yine de ay sonunda resmi rakamları beklemek lazım, çünkü reklamlar yeni yeni etkisini göstermeye başlamıştır. Ayrıca, GT5 yavaş yavaş kendini sattıran bir oyun. Umudumuzu yitirmedik.

Umarız ki satışlar yılbaşında yükselir ve yeni çıkan oyunların Türkçeleştirilme konusunda önü açılır. Arkadaşlar forumda Türkçe oyun için firmalara mail atıyorlar fakat bu benim bildiğim kadarı ile bu kampanya %99 oranında etkisiz olacaktır. Sony Türkiye 1 aydır konu ile ilgili bir çalışma sürdürüyor. GT5 rakamları onlar için ikna edici bir konuma gelir umarım.

quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Gt5 in satisi dusukmus biraz. 23 studios forumda bunu acikladi zaten gordunuz.

Aynen oyle. Bizim derdimiz ne milletin derdi ne..
    Biz gelsine ugrasiyoruz millet daha ucu bile gorunmeden istmez modunda..
    Benim de moralim bozuldu simdi bu habere.

• o videoda cogu seyi dogru cevirmemisler ama
    yani kafiyeli yapmak istemisler ama manasi'ni yitirmis
  • Yeni trailer - oyun içi fotoğrafları yayımladı mı SONY-NAUGHTY DOG acaba ? Varmı başka eklenen birşey .
  • ND: Nathan'ın Yanında Her Zaman Birisi Vardır

Uncharted'ın ilk iki oyununda dostlarımızın bizi yalnız bırakmadığını görmüştük. Bazen onların yardımına ihtiyaç duyarken, bazen de onlarla birlikte büyük tehlikeler atlattık. Uncharted 3'te de bu gelenek devam edecek gibi görünüyor.

Her ne kadar Uncharted 3'te daha kişisel bir öykü ele alınacak olsa da dostlarımız da yanımızda olacak. Zaten oyunun videosunda Sully'i görme şansı bulmuştuk. Peki ya diğer karakterler?

Naugty Dog'tan Christophe Balestra'nın açıklamasına göre Uncharted 3'te Victor “Sully” Sullivan daha önemli bir rol oynayacak. Seride her zaman yanımızda dostlarımızın olduğunu söyleyen Balestra, 3. oyunda da kadın ya da erkek dostlarımızın olacağını vurguladı.

İlk iki oyunda Nathan Drake'in yakınlaştığı kadın karakterler Chloe Frazer ve Elena Fisher'ı da Uncharted 3: Drake's Deception'da sıkça görecek miyiz? Balestra'nın açıklamalarına bakacak olursak evet. Kim bilir yeni bir güzel daha Uncharted serisine katılabilir.

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-ND_Nathanin_Yaninda_Her_Zaman_Birisi_Vardir-11860.htm

• şato videosu

>>UNCHARTED 3: DRAKE'S DECEPTION<<OYUN ÇIKTI

son resim hikayenin coop olarak oynanacağını kanıtlar gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi U_şen -- 17 Aralık 2010; 14:04:41 >

• Muhtesem gorseller eline saglik. Sondan bir onceki resimdede arkadan biri tarafindan yakalamis oldugumuz halde onumuzdeki karektere iki bacagimizla gogsune iyi darbe indiriyoruz. :)
  • Resimler Süper.
    Özllikle 6.Resim Mükemmel
  • Uncharted'ın vuruş hissini ve kan efektlerini hiç sevmiyorum nedense.
  • Bu oyunla ilgili aslında videoları falan izlemek istemiyorum ama dayanamıyorum. 11.1.11 tarihi nasıl gelecek bilmiyorum.

GoldPunch dediğin gibi vuruş hissi daha iyi olabilir birde kan dahada arttırılabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_Rahip -- 18 Aralık 2010; 11:30:20 >
  • Taramalı ile ateş ederken düşmanımız sürekli sarsılsa (KZ2 gibi ) kanlar daha gerçekçi olsa süper olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 18 Aralık 2010; 1:54:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Taramalı ile ateş ederken düşmanımız sürekli sarsılsa (KZ2 gibi ) kanlar daha gerçekçi olsa süper olur.

Kesinlikle katılıyorum. Düşmanı vurduğumuzda sarsılması gibi efektler üzerinde çalışılmalı ve kan biraz daha artsa çok iyi olur.

Bunlar olmasa bile yinede bu oyun beni kendimden geçiriyor
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.