Şimdi Ara

>>UNCHARTED 3: DRAKE'S DECEPTION<<OYUN ÇIKTI (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.054
Cevap
12
Favori
193.683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tuşa basılan sahneleri çok da izlememek lazım. Sürprizi kaçıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertvontrier -- 18 Aralık 2010; 7:54:42 >
  • demosu ne zaman çıkıcak acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekoroglu

Bu arada Uncharted kelimesini görünce bile içimi tatlı bi sevinç kaplıyo Bir oyun bu kadar mı etkileyici olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekoroglu -- 15 Aralık 2010; 11:11:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: :Sephiroth:

Bu oyunla ilgili aslında videoları falan izlemek istemiyorum ama dayanamıyorum. 11.11.11 tarihi nasıl gelecek bilmiyorum.

GoldPunch dediğin gibi vuruş hissi daha iyi olabilir birde kan dahada arttırılabilir.

1 Kasım değil miydi ya, değişti mi tarih?...
  • Bende 1Kasim diye hatirliyorum. 11 olursa 10 gun gec bekleriz uzer bizi :)

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Uncharted_3un_Yeni_Videosu_ve_Cikis_Tarihi-11734.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

quote:

Orijinalden alıntı: :Sephiroth:

Bu oyunla ilgili aslında videoları falan izlemek istemiyorum ama dayanamıyorum. 11.11.11 tarihi nasıl gelecek bilmiyorum.

GoldPunch dediğin gibi vuruş hissi daha iyi olabilir birde kan dahada arttırılabilir.

1 Kasım değil miydi ya, değişti mi tarih?...

Ben videoyu izledikten sonraki gazla yanlış yazmış olabilirim

• 1 Kasım... (11.11.11 Elder Scrolls 5'in tarihi belki ordan karıştırmışsındır.:)

>>UNCHARTED 3: DRAKE'S DECEPTION<<OYUN ÇIKTI
  • quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

1 Kasım... (11.11.11 Elder Scrolls 5'in tarihi belki ordan karıştırmışsındır.:)

Düzelteyim o mesajımı gazla nasıl hareket ettiğimi biliyormuyum ben. Sağolasın
  • Bu oyun ertelenecekse bile 11 kasım a ertelenir maksimum.
  • amerika da tarih yazarken ayı öne yazıyorlar diye biliyorum.. gerçi pek oynamıyor tarih ama olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Taramalı ile ateş ederken düşmanımız sürekli sarsılsa (KZ2 gibi ) kanlar daha gerçekçi olsa süper olur.

1) ilk olarak oyun fps değil tps , sarsılma olayını tps kamerasından görmek daha zor.

2) kz serileri +18 üzeri gruba hitap ettiği için kan ve diğer savaş tekniklerinde kısıtlama yok.
  • Naughty Dog: PS3 üzerinde limitsiziz.

Naughy Dog röpörtajı;

http://www.ripten.com/2010/12/18/naughty-dog-we-have-no-limits-on-the-ps3/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 18 Aralık 2010; 23:53:09 >

• arkadaşlar selamlar bir bilgi vermek istiyorum hepsisony ile goruştum uncharted goty urununu eger 100 sipariş alabililrlerse getirebileceklerini soylediler bilginiz olsun istedim saygılar.
  • 2.Oyuna yeniden başladım
  • Ben bu adamları çok seviyorum. PS3'e atılan her iftirayı çürüten yegane oyun yapımcıları. Ne ağladılar ne sızladılar. Ne oyunlarını 2 sene 2 sene 5 sene ertelediler. Çatır çatır söke söke oyun tarihininen gelişmiş görsellere sahip oyunlarından birine imza attılar. PS3'ün yüz akı resmen. Ne diyim helal olsun her kuruş!
  • Arkadaşlar oyundan yeni bir video.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ali_80

2.Oyuna yeniden başladım

Bıttı bende :)

Dead a (space) a balasım bende dead 2 gelmeden bı yenılıyım bılgılerımı dıye.
  • Üstteki videodan aldım, ışıklandırma oldukça güzel gözüküyor. Bir de yeni koşma animasyonu var hoş olmuş.

• Vaaaay yeni video süpermiş.
  • İki videoda da açıkça görüldüğü üzere, UC3de de CO_OP yok. Single player takılacağız belli ki. Ama multisinin şu ankinden daha iyi olacağına eminim.
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.