Şimdi Ara

>>UNCHARTED 3: DRAKE'S DECEPTION<<OYUN ÇIKTI (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.054
Cevap
12
Favori
193.683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: albatrosshigh

Uncharted 2 ile Uncharted 3 arasındaki görsel farka bakınca fark ettim de, Drake'in saçlarının rengi mi açılmış?...

ışıktandır :))
  • hemen satmışınız uncharted 2'yi
  • U_şen bu koyduğun resimler UC3 ün grafik motoruyla hazırlanmış ve tamamen oyun içiymiş.

http://playstationlifestyle.net/2010/12/11/uncharted-3s-debut-trailer-uses-in-game-assets-to-flabbergast-spectators/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 16 Aralık 2010; 0:36:21 >

• Valla UNCHARTED 2 yi bitirmeme rağmen bugün sipariş verdim yarın geliyor. Şu ''Game Of The Year Edition'' u alayım dedimde Türkiyede yokki arkadaş sadece Amerikada varmış.... Ama Türkiyeye gelsin ondanda almak isterim çünki değer bu oyuna.... UNCHARTED 3 üde sabırsızlıkla bekliyorum çıktığı gibi alacağım oyunların ilk sırasında...
  • Yukaridaki resimde gozukmuyor fakat vidyonun 29 saniyesinde masada hancer ve resimlerin oldugu giris bolumunde motorsikletli bir kare var.Heralde 3. seride oyunun bir bolumunde motorsiklet kullanacagiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiPAHi_

Yukaridaki resimde gozukmuyor fakat vidyonun 29 saniyesinde masada hancer ve resimlerin oldugu giris bolumunde motorsikletli bir kare var.Heralde 3. seride oyunun bir bolumunde motorsiklet kullanacagiz.

Motorsiklet kullanma süper olur.
  • Uncharted 2'de kamyonun arkasinda seyir halindeykenki sahneyi unutmuyorum, muhtemelen belki bir ihtimal 3 de motorsikletin uzerinde oluruz :) sadece varsayim tabiki. Gerci colde ve o corak kumlu arazide fazla bir alternatifimiz olmaz, ya 4 ceker bir jep ya kum col gibi arazi sartlarinda giden bazi araclar var yada cros bir motorsiklet :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiPAHi_

Uncharted 2'de kamyonun arkasinda seyir halindeykenki sahneyi unutmuyorum, muhtemelen belki bir ihtimal 3 de motorsikletin uzerinde oluruz :) sadece varsayim tabiki. Gerci colde ve o corak kumlu arazide fazla bir alternatifimiz olmaz, ya 4 ceker bir jep ya kum col gibi arazi sartlarinda giden bazi araclar var yada cros bir motorsiklet :)

o çölde bence en fazla 3 veya 4 bölüm oynarız diye düşünüyorum diğer bölümler başka yerlerde geçer şehir,orman vs.
  • @ uq4l4 elbette haklisin kardesim oyunun bir kac bolumu colde geciyodur. Hatta oyun ilk once Fransada basliyor, kuvvetle muhtemel Fransa somurgeci bir ulke olmasindan dolayi Arap yarim adasinda gecen bolumlerde Fransa somurgesinde olan yerler olabilir.

Uncharted 3'te Önce Fransa'ya Gideceğiz.

Uncharted 3: Drake's Deception'ın duyrulması sonrasında oyunun Arap Çöllerinde geçeceğini öğrenmiştik, hatta yayınlanan konsept tasarımlarında bile sadece çöle ait görüntüler yer alıyordu, fakat oyunumuz sadece çölde geçmeyecek gibi görünüyor.     Gamestop'taki Uncharted 3 künyesinde ürün ayrıntıları bölümünde oyununun Fransa'daki bir Şato'dan Arap Çöllerine kadar çeşitli mekanlarda geçeceği yazıyor.

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Uncharted_3te_Once_Fransaya_Gidecegiz-11702.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: VirgilSollozzo

Şu forumda yazı yazan bazı arkadaşları aklım almıyor valla.Ne var yani Türkçe dublaja karşı çıkıyorsak ? adam öldürmedik ya...Burası özgür bir forum beyler.Forum kuralları dahilinde isteyen istedigini yazar.Ben dublaj oyunun ruhunu öldürür dedigim icin bazıları demedigini bırakmamış..İngilizce özentiliğimiz mi desek,İngilizliğimiz mi vs. hakaretler istemedigin kadar..

UC3 e Türkçe dublaj istemeyen İngiliz ajanıdır filan demedigi kalmış bu arkadaşların.

Yahu biraz empati..Belkide insanlar Uncharted oynarken Nate'i Nolan North'un seslendirmesiyle oynamak istiyorlar..olamaz mı ? bu onları İngiliz özentisi mi yapar yani ? kaldı ki Nolan North İngiliz bile değil.

İnsanlar istediklerini yazsınlar,fikirlerini özgürce belirtsinler ki düzeyli bir şekilde tartışalım.Koca koca puntolarla İngiliz hayranı,İngiliz özentisi vs. yazmak,ağıza alınmayacak laflarla başkalarına hakaret etmekle kişi kendi ezilmişligini gösterir bence.Seviyeyi düşürmeyelim mümkünse..basitleşmenin anlamı yok.

Ayrıca bu devirde son derece basit bir İngilizcenin konusuldugu bir oyunu zerre anlamamak,bunu da çok gurur duyulacak birşeymiş bir sunmaya çalışan arkadaşlara bir lafım var:21.yüzyılda yaşıyorsunuz,dünyanın bütün kıtalarında,hemen her ülkesinde çoğu kişinin konuştugu evrensel bir dili zerre kadar konuşamamayı,o dilin konuşulduğu bir PS3 oyununda yaşanılanları anlamamak gurur duyulacak birşey değildir.'' İngilizce bilmiyorz,bize Türkçe verin '' demek basittir elbette ama bari bunu isterken bile olayları dramatize etmeyin.Türkçe dublaj karşıtı insanlar UC3 Türkiye'de Türkçe dublaj seçeneğiyle çıkmasın demiyorlar..sadece fikir belirtiyorlar o kadar.

Herkese iyi forumlar.

Arkadaşım kimse ses dilini İngilizce kullanacağım diyenlere birşey demiyor. Bunu söylerken dublaj olmasın veya gerek yok diyenlere kızıyor. Ben de bir film falan izlerken orjinal ses Türkçe altyazıyı tercih ederim. Hatta oyun tamamen Türkçe çıksa da orjinal dilde Türkçe altyazılı oynayacağım büyük ihtimalle... Ancak kalkıpta dublaja gerek yok vs. demem. Oyunda tüm diller olsun, sen aç istediğin ses dilini öyle oyna. Dublaj olmasın ne demek yahu?.

Benim bir arakadaşım var, adam İngilizce kelimenin anlamını bilmeyi bırak, telaffuz edip okuyamıyor bile. Altyazılı film izliyoruz beraber Türkçesi yok mu bunun diyor. Adam için önemli değil ki orjinal sesin etkisi. Kulağıyla duyduğunu Türkçe duymak istiyor adam. Şimdi bu adam oyunu Türkçe oynamasın mı arkadaşım. Dublaj olmasın ne demek yahu?

"Ayrıca bu devirde" diye başlayan paragrafa gelince. Mevzu İngilizceyi anlamak veya anlamamak değil. Mevzu insanların oyunda kendi ana dillerinin olmasını istemesi. Bu örneği birkaç kere daha verdim bu forumda; Bir Fransıza git bakalım 'sen İngilizce biliyorsun nasılsa oyunu Fransızca çıkarmayalım' de, ne diyecek sana. Bir çoğu İngilizceyi bildiği halde kullanmayı tercih etmez. Çünkü adamlar dillerine sahip çıkıyorlar. Dublaj olmasın ne demek yahu?

Evet burası bir forum. İsteyen isteğini yazar. Ama her yazılana saygı gösterilecek diye birşey yok. Saygı gösterilmeyecek birşeyse karşı çıkılır. Bu kadar basit...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C-TRanger -- 16 Aralık 2010; 9:40:40 >

• @C-TRanger

olur mu hocam, eğer dublajlı çıkarsa ingilizce oynamak isteyenler türkçe seçmek zorunda kalacak. aksi halde üç aydan beş yıla kadar hapis cezası var.
  • Hayaller kurmayın bu oyuna Türkçe gelmez yanından bile geçmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şen Pp

quote:

Orijinalden alıntı: :Sephiroth:

quote:

Orijinalden alıntı: PracticeMan

quote:

Orijinalden alıntı: nanaka9

Nathan yeni oyunda daha kilolumu yoksa benim ekranmı sapıttı?

hafiften şişmiş, oyunda Harry Flynn espri ile karışık daha donut yok sana demişti ve MP' de Donut Drake var skin olarak oynanıyor Level 60'da. O esprilerin bir devamı olarak şişirdiler biraz Nate' i bence

Kafayı takmayın oyunda bol bol atlaya zıplaya Nathan'e verdiririz o kiloları

uc2 de o kadar atlama zıplama vardıki oyunu oynarken ben bile kilo verdim.

Bir bana yaramadı demekki

• Beyler, kusura bakmayın da amma uzattınız ha! Bir de biz bayanlar için derler bir konuyu alıp ta sakız gibi uzattığımızı. Gelsinler de görsünler şu 10 sayfada saçma sapan bir konunun nasıl lastik gibi uzatıldığını. Dublaj-Türkçe-altyazı... Burada isterseniz 800 sayfa yazın ND'nin umuru değil. Öyle ya da böyle TR PS de ilgilenmiyor işte. Oyunun keyfine varacağınıza birbirinizi yiyorsunuz. Tam geyik muhabbeti. Halbuki teknik bir platformda ben sizlerin çok daha fazla oyunla ilgili teknik konulara gireceğinizi düşünmüştüm. Örneğin yeni yazılım, 3D teknolojisi, multi seçeneği.... Hayal kırıklığına uğradım...
  • Catwalk12345

hocam birazda yaş seviyesi ile ilgili bu gibi atışmalar sakız gibi uzayan konular, forumun büyük çogunlugu orta okul-lise seviyesinde yaş olarak,yaşlarına göre davranıyorlar ki bu gayet doğal fazla sinir yapmaya kızmaya gerek yok
  • 3D teknolojisini geciniz efendim - salonda oturan kafasinda 250 TL lik pahali gozlukleri takip saatlerce embesil gibi ekrana bakmak CIK bana gore degil :) nitekim su anda 3D adi altinda herkesten sogusleyebildigini soguslemeye calisiyor firmalar bilincli tuketici de (bakiniz ben ) kendileride 5 yil sonra evlerde gozluksuz 3D tv olacagini biliyorlar ama bu gecis sirasinda birseyler koparirsak ;) Apple da ipad i direk kamerali haliyle piyasaya surmesini bilirdi fakat once bi 5-6 milyon satsinda ardindan kamerali gelince WOOOO yeni teknoloji kos kos HANIIIMM - lem zaten olmasi gereken buydu 3D tv ALMAYIN o sebelek gozlukleri takmayin HDTV size yeter a DOSTLAR Fakaaat gozluksuz 3D tv`ler gelene dek en iyisi Nintendo 3DS
    quote:

Orijinalden alıntı: Catwalk12345

Beyler, kusura bakmayın da amma uzattınız ha! Bir de biz bayanlar için derler bir konuyu alıp ta sakız gibi uzattığımızı. Gelsinler de görsünler şu 10 sayfada saçma sapan bir konunun nasıl lastik gibi uzatıldığını. Dublaj-Türkçe-altyazı... Burada isterseniz 800 sayfa yazın ND'nin umuru değil. Öyle ya da böyle TR PS de ilgilenmiyor işte. Oyunun keyfine varacağınıza birbirinizi yiyorsunuz. Tam geyik muhabbeti. Halbuki teknik bir platformda ben sizlerin çok daha fazla oyunla ilgili teknik konulara gireceğinizi düşünmüştüm. Örneğin yeni yazılım, 3D teknolojisi, multi seçeneği.... Hayal kırıklığına uğradım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeliMemo3.5 -- 16 Aralık 2010; 14:30:19 >

• Hocam mi ? Leydim demek istediniz herhalde

quote:

Orijinalden alıntı: Nicomedia66

Catwalk12345

hocam

• Bir onceki sayfadada bellirttigim uzere oyunun senaryo kisminda herkez gibi bende en ufak endise tasimiyorum. Fakat oyunu Multiplayer coklu oyuncu tarafinda bazi gelismelerin olmasi 3. seride enbuyuk temenlim. Ornegin Multiplayer'da silah ve diger ekipmanlarin sayisi epey bir arttirilmali, ayrica bu silahlari haritanin belli bolumlerinden temin edicegimize, kisinin level sistemiyle dogru orantili olarak acilmasi Multiplayeri daha uzun soluklu hale getirir. Hatta silah eklentilerini bile bu serinin online ninda gormek isterdim dogrusu. Bunun yaninda 3. seride online nin 12 kisiyi desteklemesi, lobilerde daha kisa bekleme surelerinin olmasi vb bir cok sey beni mutlu ederdi. Multiplayer hakkinda gelicek detaylari daha cok merak ediyorum.Zira senaryo yine efsane olucak nasilsa. Tabiki oyun ici dinamikler gelistirilmis yeni oyun motoruyla beraber oyunun coklu oyuncu tarafinda 2. seride oldugu gibi cok eylenceli hale getirecek.
  • Leydiye gerek yok, hocam yeter. Literatürümde ayrı bir yeri vardır, ne de olsa ODTÜ'lüyüm.... Bu arada öyle ya da böyle konu dağıldı:))
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.