Şimdi Ara

Uncharted 3 multiplayer klan [TURK] (106. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2.112
Cevap
3
Favori
58.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: PrometheusDesmotes

Vay bee bir zamanlar ne kadar cok oyuncu vardi ya u2'de Türkler de dahil... Dunya siralamasinda 50. oldugum gunler geldi aklima. Simdi hem U2 hemde U3'ü hacklemisler ve oyunun icine etmisler tabiri caizse bazen girip oynuyorum. Ama sanirim artik kimse oynamiyor bu konudan bu iki oyunu. Coktan unutulmuş buralar.

UC4'u bekliyoruz.Clan devam ediyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: VirgilSollozzo

quote:

Vay bee bir zamanlar ne kadar cok oyuncu vardi ya u2'de Türkler de dahil... Dunya siralamasinda 50. oldugum gunler geldi aklima. Simdi hem U2 hemde U3'ü hacklemisler ve oyunun icine etmisler tabiri caizse bazen girip oynuyorum. Ama sanirim artik kimse oynamiyor bu konudan bu iki oyunu. Coktan unutulmuş buralar.

Aynen bende onu bekliyorum uzun bir sure olmasina ragmen. Bu arada sanirim facebook ve ps3-4 uzeri aktifsiniz suan. Bu konuya cevap uzun sure gelmedi ve aktifligini de yitirdi haliyle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• herkese iyi akşamlar;ben bu online multiplayer olayına bir türlü giremediğim için yardım talep ediyorum da,
    https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/tr-tr/oyunlar/uncharted-3-flerspelarl%c3%a4get/cid=EP9000-NPEA00422_00-UNCHARTED3FREEMP?smcid=pdc:tr-tr:pdc-psn-games-detail:buy now:Uncharted™ 3 Çok Oyunculu:EP9000-NPEA00422_00-UNCHARTED3FREEMP

bu linkteki türkçe eklenti paketini kurdum fakat bir türlü oyuna girip nerden başlayacağımı bilemedim.
    Oyunun online kısmı ücretsiz diye biliyorum ama hep ulaştığım noktalarda buy online code seçeneğine geliyorum,bir rehber filan var mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utkusss -- 10 Ekim 2014; 23:01:35 >

• quote:

quote:

quote:

Aynen bende onu bekliyorum uzun bir sure olmasina ragmen. Bu arada sanirim facebook ve ps3-4 uzeri aktifsiniz suan. Bu konuya cevap uzun sure gelmedi ve aktifligini de yitirdi haliyle.

Clan'in eski facebook sayfasi baya karismisti.Cok kalabaliktik ve sacma sapan mesajlar yaziliyordu sayfaya.Sayfadan uye atmak yerine,insanlarla yuz goz olmamak icin yeni bir sayfa acildi ve artik oradan devam ediyoruz.

Clan uyelerinin tamami icin konusmak istemem ama genel olarak PS4 uzerinde aktif oldugumuz dogrudur.Konu sahibi (Skylined,eski ID'si ile MyResistance yani Mustafa)konuyu guncelleyecektir.Facebook'ta '' Uncharted 4 Multiplayer Clan Turk '' yazinca sayfanin cikmasi gerekir.Gelmek isterseniz buyurun gelin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VirgilSollozzo -- 10 Ekim 2014; 23:03:26 >

• Özledim bee

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ilk oyunum, ilk klanimdi. GODIK44 VE whatewer44 varlardi oynadigim. Zaman gercekten hizli geciyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Clan'in eski facebook sayfasi baya karismisti.Cok kalabaliktik ve sacma sapan mesajlar yaziliyordu sayfaya.Sayfadan uye atmak yerine,insanlarla yuz goz olmamak icin yeni bir sayfa acildi ve artik oradan devam ediyoruz.

Clan uyelerinin tamami icin konusmak istemem ama genel olarak PS4 uzerinde aktif oldugumuz dogrudur.Konu sahibi (Skylined,eski ID'si ile MyResistance yani Mustafa)konuyu guncelleyecektir.Facebook'ta '' Uncharted 4 Multiplayer Clan Turk '' yazinca sayfanin cikmasi gerekir.Gelmek isterseniz buyurun gelin

Sagolun hocam.

Sehirdisinda ki islerim bittiginde, Musait oldugum bir zaman gelmeye calisirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Alfa Lima Whiskey

Ilk oyunum, ilk klanimdi. GODIK44 VE whatewer44 varlardi oynadigim. Zaman gercekten hizli geciyor.

Hala buradayız ama ps3 sattık 4 de oyun yok artık uc4 de görüşürüz

• Bir an önce çıksın ya, ps4 den zevk almaz oldum.

• quote:

Orijinalden alıntı: GhostEagle

Bir an önce çıksın ya, ps4 den zevk almaz oldum.

Aynen ps4 evde yatıyor yakında dantel örtü koyacağım eskiler gibi Youtube dan gameplay izliyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: whatewer

quote:

Aynen ps4 evde yatıyor yakında dantel örtü koyacağım eskiler gibi Youtube dan gameplay izliyoruz

ya şu alttaki oyun çıksaydıda bari bunda takılsaydık, çok iyi bir oyun olacak co-op olarak ilerliyorsun. mutalaka izle..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: whatewer

quote:

ya şu alttaki oyun çıksaydıda bari bunda takılsaydık, çok iyi bir oyun olacak co-op olarak ilerliyorsun. mutalaka izle..

Olabılır ama ben 3 ay amerikadayım zaten hıc bır oyunu oynayamam 2. Icın geldik :)

• 
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.