Şimdi Ara

Uncharted 3 multiplayer klan [TURK] (103. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
2.112
Cevap
3
Favori
58.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: UDFkayhan10

quote:

Orijinalden alıntı: mertvontrier

quote:

Orijinalden alıntı: UDFkayhan10

YA BEYLER UNCHARTED3 ÇALIŞMIYODU FORMAT ATTIM MEĞER CD Yİ SİLCEKMİŞİM ŞİMDİ NETWORK PASS ŞİFRE İSTİYOR YA GİREMİYORUM UNCHARTED3 MULTİPLAYERİ BIRAKAN VARSA VOUCHER CODE'Yİ VERSİN YA NOLUR

Store'da sağ üst köşede View Downloads var. Oradan eski indirdiğin dosyaları tekrar indirebilirsin.

ben cd ye format attım multi oynayamıyom kodu tekrar yazıyom ama olmuyo önceden kullandığım için yinede saol

Önceden kullanmakla ilgisi yok. Aynısı benim başıma geldi. Söylediğim yerden gir. Kod ile ilgili dosyayı tekrar indir.

• yehuuuu oldu bea oldu multiplayer açılıyo 59 level'den devam ediyo yess çok saol kardeş
  • mertvontrier uncharted3 deki adın ne söle ekliyim seni
  • face sayfası ne oldu clanın?
  • bende uncharted 3 mp oynamak istiyorum ama ne zaman girsem kimseyi bulamıyor oynayamıyorum
  • Arkadaşlar 46 lwl im psn id: ImMuslimNotPanic lütfen benide alın klana
  • ayrıca headset de var
  • Arkadaşlar merhaba.... 2 haftalık oyuncuyum, 57 lvl oldum,genelde eşli macera oynuyorum. Bir kaç sorum olacak müsaadenizle.. Arena da çarpışırken 75 lvl arkadaşlar pıtır pıtır döküyor beni, benmi yanlış oynuyorum yoksa lvl atladıkça çar güçleniyormu..Yani 75 lvl bir karakterle 57 lvl karakter aynı gücemi sahiptir.? Birde Dışarıdan zırh filan özel silah satın alabiliyormuyuz... ( niye derseniz abi vuruyorum arkadan görünce şarjör boşaltıyorum üstüne dönüp bir sıkıyo ben küt yerde.bunlar oyun şevkimi kaçırıyo valla .. :) problem bendemi yoksa..hehe :)) ) Son olarak Lvl rakamlarında benim lvl 57 sarı tabanı, gecen birini gördüm siyah tabanlıydı farkı nedir.? birde şu yldız oalyı var tabi...Çok soru sordum kusura bakmayın cevaplarsanız sevinirim..İyi oyunlar... Silah olarak genelde Keleş kullanıyorum..isabetlik eklentisiyle beraber..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mozdem -- 30 Temmuz 2012; 15:56:14 >
  • Ayrıca oyundaki ismim XBARBAROSX eklenmek isterim bende, hiç türk oyuncuya rastlıyamıyorum nedense...?
  • arkadaşlar ben online kodu girdim ama hiç oyuncu bulamıyor oyun açılsa bile tek başıma dolaşıyorum çözümü nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Corleone Family

arkadaşlar ben online kodu girdim ama hiç oyuncu bulamıyor oyun açılsa bile tek başıma dolaşıyorum çözümü nedir ?

oyun aratma kısmında bir süre bekle bulacaktır ama kabul etmek lazım oyuncu düşüşü çok oldu, çok oyuncu kaybettiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mozdem

Ayrıca oyundaki ismim XBARBAROSX eklenmek isterim bende, hiç türk oyuncuya rastlıyamıyorum nedense...?

facebook dan katılabilirsen ekleriz
  • myresistance ile Player1'in imzalarında aynı PSN var.
    Heralde konu sahibi (myresistance) DH hesabının şifresini unutmuş Player1 nickli hesabı açmış.
  • Merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım. Psn ismim egecan06. Ekleyebilirsiniz. Daha yeni başladığım için 11 levelim ama zamanla artıcaktır. Genelde akşamları online olurum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uncharted 2 oynayan yok mu hic ? Oyunda level 80'im.

Dünya sıralamasında ilk 200 'e girebildim sonunda
  • quote:

Orijinalden alıntı: NH_RAN

Uncharted 2 oynayan yok mu hic ? Oyunda level 80'im.

Dünya sıralamasında ilk 200 'e girebildim sonunda

Eğer hikaye modu oynarsak gelebilirim. Ama genelde unc3 oynuyorum. Uncharted 2 için psn ismim egecan23. Uncharted için psn ismim egecan06

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeniyim ama yinede iyi oynuoyrum psn TitanSteelfTr oyun uncharted 3 lütfen ekleyin ps3 de mic vardır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Player 1

quote:

Orijinalden alıntı: mozdem

Ayrıca oyundaki ismim XBARBAROSX eklenmek isterim bende, hiç türk oyuncuya rastlıyamıyorum nedense...?

facebook dan katılabilirsen ekleriz

Bende facebook'dan katıldım ama şimdi sayfaya ulaşamıyorum. Dün bir arkadaşın hesabından baktım sayfa hala yerinde duruyor ama ben giremiyorum. Anlaşılan beni üflemişsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: I-C-O

myresistance ile Player1'in imzalarında aynı PSN var.
    Heralde konu sahibi (myresistance) DH hesabının şifresini unutmuş Player1 nickli hesabı açmış.

evet aynen öyle oldu, yaşlılık işte unuttum şifreyi :(

bu arada oyunlara başlıyoruz klanca
  • Yeni update de geldi herkesin bilgisi olsun, Legacy 4 açıldı. Levellerde legacy 4 den sonra levelin 76 olmasını tahmin ediyoruz. 76 dan sonra 99 a kadar , 99 dan sonra da kurukafa leveli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skylined -- 8 Ağustos 2012; 8:35:03 >
  • 
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.