Şimdi Ara

Uncharted 3 multiplayer klan [TURK] (101. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.112
Cevap
3
Favori
58.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

farklı

@reddfan

ek beni PSN listene,oynariz aksamlari coop

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V -- 8 Mayıs 2012; 15:37:55 >
  • @V

Teşekkür ederim ilk fırsatta ekleyeceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reddfan -- 9 Mayıs 2012; 13:40:24 >
  • Hocam benide klana ekler misin ? PSN:FurkanCetin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Bigby -- 9 Mayıs 2012; 17:27:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: myresistance

@0toban

Uncharted 3 Multiplayer Clan [TURK]

Yukarıdaki satırı kopyalayıp facebook aratırmısın , imzada sorun var düzeltmem akşamı bulur :)

Alıntı yapmadığın için biraz geç farkettim özür dilerim. Arattım ama yok.
  • Arkadaşlar 40 level ım ama multide bazen oyuncu bulurken kişilerin yanındaki simgeler levelı gösteren yıldızlı falan oluyor ve hepsinin simgesi aynı olmuyor bu neden kaynaklanıyor birde aynı haritalardan aynı şeylerden bıktım artık ya
    Birde bazen oyuncu bulması 15dk ya kadar sürüyor bazen oynanan bir oyuna bağlıyor ve oyunun yarısından oynamaya devam ediyorum.Okadar güncelleme geldi hiçbir işey yaradığı yok bu 1mbit ile hiç oynanmıyor 8mbit ile yaşadıklarım bunlar benim.
  • Arkadaslar bende uncharted3 deyim grubada istek gonderdim genelde bir arkadasımla oynuyorum ama 10 tanıdık kısıyle olum macı daha zevkli olabilir

psn whatewer44

facebook

Ediz Yılmaz
  • yeri burası değil ama ben yine de bir sorayım dedim. elinde unchartedin ilk çıkan oyunu varsa almak istiyorum en fazla 30 tl verebileceğim pm atarsanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: V

@denizgoren

farklı

@reddfan

dun aksam ıyı oyun oynadık saol caglar

ayrıca saglam oynuyorsun valla :)
  • klana giremeyen arkadaşlar var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: whatewer

quote:

@denizgoren

farklı

@reddfan

rica ederim,oynariz yine,legacy yani miras olayini yapabildiniz mi?
  • Edit: Tamamdır gerek kalmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Armag3d0N -- 27 Mayıs 2012; 2:13:18 >
  • quote:

quote:

quote:

@denizgoren

farklı

@reddfan

rica ederim,oynariz yine,legacy yani miras olayini yapabildiniz mi?

yok dun giremedik oyuna o yuzden yapamadık ama sunuda merak etmıyor degılız sımdı bız mıras yaparsak elımızdekı butun eklentıler kapanacak bunlar - tarafı peki bu mirasın prestıj harıcınde bır faydası var mı???

• quote:

yok dun giremedik oyuna o yuzden yapamadık ama sunuda merak etmıyor degılız sımdı bız mıras yaparsak elımızdekı butun eklentıler kapanacak bunlar - tarafı peki bu mirasın prestıj harıcınde bır faydası var mı???

doğru, silahlar ve tüm eklentiler kapanmaktadır. negatif boosterlar var onların çeşitleri açılıyor.. arkadaşlar sizleri ekledim denk gelirsek beraber oynalım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: GhostEagle

quote:

doğru, silahlar ve tüm eklentiler kapanmaktadır. negatif boosterlar var onların çeşitleri açılıyor.. arkadaşlar sizleri ekledim denk gelirsek beraber oynalım..

ok bu aksam geceye dogru gırme ımkanım olur arkadasımla beraber gırerız bende oynamaktan memnuniyet duyarım ama bastan diyelim biraz vasat oyuncuyuz :)
  • quote:

ok bu aksam geceye dogru gırme ımkanım olur arkadasımla beraber gırerız bende oynamaktan memnuniyet duyarım ama bastan diyelim biraz vasat oyuncuyuz :)

sorun yok, eğlencesine oynuyoruz bende genelde hafta sonları bakabiliyorum 5-6gün oynamayınca alışmak zor oluyor
  • Francis Drake kasmak isteyenler ekleyebilir.

psn : win-to_TR
  • quote:

Orijinalden alıntı: GhostEagle

quote:

sorun yok, eğlencesine oynuyoruz bende genelde hafta sonları bakabiliyorum 5-6gün oynamayınca alışmak zor oluyor

tamam o zaman aksam bır sorun olmazsa gorusuruz o zaman kac kısı online olur aslında 10 kisilik karma deathmatch yapsak eglenceli olur gibime geliyor

su an buradan bir organizasyon yapsak super olur gibime geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: winterice

Francis Drake kasmak isteyenler ekleyebilir.

psn : win-to_TR

eve gidince eklerim ancak geceyi bulur ama eger burada hep beraber bir organizasyon yapabilirsek 10 kisilik deathmatchde zevkli olabilir..
  • A

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dimitri_Koshlov -- 26 Mayıs 2012; 12:27:58 >
  • Arkadsalar bende online başladım oynamaya lvl 10 beraber oynayalım isterseniz

PSN:gogop_ ekleyebilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.