Şimdi Ara

Uncharted 3 multiplayer klan [TURK] (100. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.112
Cevap
3
Favori
58.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: elfincelfin

uncharted 3 oyunumu online kodu kullanılmamış olarak elden satıyorum uygun fiyata ilgilenenler pm atabilir

kardeş yeri burası değil
  • Arkadaşlar oyun çok sıktı 40 level ım ama şimdiden bıktım aynı haritalar aynı yerler sürekli adam vurma counter ın grafikleri güzel olan versiyonu işte :D bu AKK yüzünden bazen oyuncu bulması 15 20dk yı buluyor zaten oyun süreleri çok kısa bi oyun başlıyor 40 adam vurunca hemen bitiyor zaten bf3 mü alsam acaba bunu satıp
    Seneryo moduna laf söyletmem orası ayrı ben multiden bahsettim
  • Oyunun senaryosu iki kisi ile oynanıyorum arkadaslar
  • klana katılma taleplerinizi facebook grup sayfasından yapılabilrsiniz, konuyu takip etmiyoruz. Facebook da aktif
  • quote:

Orijinalden alıntı: myresistance

klana katılma taleplerinizi facebook grup sayfasından yapılabilrsiniz, konuyu takip etmiyoruz. Facebook da aktif

Klanın Facebook sayfasına ulaşamıyorum
  • @0toban

Uncharted 3 Multiplayer Clan [TURK]

Yukarıdaki satırı kopyalayıp facebook aratırmısın , imzada sorun var düzeltmem akşamı bulur :)
  • arkadaşlar psn den ekleyin unc 3 co op yapalim {imzada psn)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BJK_YGZ&619 -- 5 Mayıs 2012; 21:46:52 >
  • Merhabalar arkadaşlar benim bir sorum olacak. Ben biraz çaylak bir oyuncuyum. Elena'nın G-MAL'ını almaya çalışıyorum. Hazine takımını 3/3 istiyor ancak benim ki 2/3 te kaldı. Ne zamandır uğraşıyorum hala 3. hazineyi elde edemedim. Yaptığım eksik birşey mi var acaba? 2. eklentiye de hazine çıkma olasılığını arttıran dalgayı koydum ancak hala yapamadım. Yardımcı olursanız çok sevinirim :)
  • Ayrıca gruba katılmak istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saber_Tooth

Merhabalar arkadaşlar benim bir sorum olacak. Ben biraz çaylak bir oyuncuyum. Elena'nın G-MAL'ını almaya çalışıyorum. Hazine takımını 3/3 istiyor ancak benim ki 2/3 te kaldı. Ne zamandır uğraşıyorum hala 3. hazineyi elde edemedim. Yaptığım eksik birşey mi var acaba? 2. eklentiye de hazine çıkma olasılığını arttıran dalgayı koydum ancak hala yapamadım. Yardımcı olursanız çok sevinirim :)

Hazine takimlarini tamamlamak tamamen sansa bagli,surekli oynamaya devam ediceksin
  • quote:

Orijinalden alıntı: V

quote:

Merhabalar arkadaşlar benim bir sorum olacak. Ben biraz çaylak bir oyuncuyum. Elena'nın G-MAL'ını almaya çalışıyorum. Hazine takımını 3/3 istiyor ancak benim ki 2/3 te kaldı. Ne zamandır uğraşıyorum hala 3. hazineyi elde edemedim. Yaptığım eksik birşey mi var acaba? 2. eklentiye de hazine çıkma olasılığını arttıran dalgayı koydum ancak hala yapamadım. Yardımcı olursanız çok sevinirim :)

Hazine takimlarini tamamlamak tamamen sansa bagli,surekli oynamaya devam ediceksin

Çok teşekkür ederim ya. Bende krizlere girdim acaba yanlış birşey mi yapıyorum diye.
    Pekii şimdi hazineyi alıyorum yeniden engellerin efendisi 2/3 diyor. Bu da mı şans

• Genellikle son hazinenin cikma sansi cok dusuk oluyor .Anlayacagin o sansi kasitli olarak biraz azaltmislar
    2/3 demesinin sebebide o ,onceden aldigin hazineleri veriyor surekli.
  • Hmm anladım, çok teşekkürler yardımın için. Denemeye devam o zaman
  • rica ederim
  • oyun senaryosu 2 kişi ile oynanıyor sanırımda kim dayanıcakki bi kerede oturup oyunu bitirmeye???
  • Senaryo 2 kisi oynanmiyor,multide alt senaryolar var daha kisa suren onlar 3 kisiye kadar oynanabiliyor.
  • quote:

Aynen bende aynı şekilde 2/3 hazine takımının 3.sünü bir türlü alamıyorum ki sadece tek hazine takımı değil 4-5 tane var bu şekilde bekliyorum bakalım, dün online da tek turda 5 tane hazine düştü hepsi de önceden aldıklarım bu kadar mı şans olur. Ayrıca 2. booster da olan hazine toplamaya yarayan özellik bu tür hazineleri toplamamızı kolaylaştırıyor mu?

• o booster hazine düşme olasılığını büyük miktarda arttırıyor ama tek bir hazine için bazen uzun saatler ayırmanız gerekiyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: GhostEagle

o booster hazine düşme olasılığını büyük miktarda arttırıyor ama tek bir hazine için bazen uzun saatler ayırmanız gerekiyor..

Teşekkürler birazda bu booster ile devam edeyim bakalım. Ayrıca ezici seviyede ne zaman oynasam 9 tur atlıyoruz 10. turda bütün kasklı karakterler milis adam ortalık çok karışıyor bir türlü tamamlayamadım, bunun için de önerileriniz var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: V

Senaryo 2 kisi oynanmiyor,multide alt senaryolar var daha kisa suren onlar 3 kisiye kadar oynanabiliyor.

multideki bölümler oyun içi senaryosunun aynısımı farklımı??
  • 
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.