Bildirim
UNCHARTED 3 PS4 TE
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
zaten gelmeyecegi aciklanmisti ND sadece unc4 e odaklandiklarini remast. gibi bir seyin unc4 cikana kadar soz konusu olmadigini soylemislerdi gonul ister ki gelsede ps4te oynasak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ümit fakirin ekmeğidir kardaş -
The Last of Us'ta PS Now'a eklenmişti ancak Remastered sürümü çıktı. -
Nasıl erişebileceğiz bu oyuna? PS Now ne oluyor yardımcı olabilir misiniz? PS4'üm var ve kaçırmak istemem UC3'ü.
Edit: PS NOW ANA KONU'yu gördüm, oradan bakacağım, bilgi için teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marshall_fb -- 7 Nisan 2015; 11:40:02 > -
Bizde adil kullanım kotası olduğundan PS Now çalışmıyor. (TTNET denedim olmadı) -
Darısı Gow serisi başına.
Remastered a kesin gözüyle bakıyorum ben uncharted 4 ün 2016 ya ertelenmesiyle birlikte..
sormak istediğim bişey var. Şimdi bu oyunu biz 720p ile oynuyorduk PS3 de PS4 Now ile oynasak grafik kaplama ve çözünürlük aynı mı oluyor yoksa daha iyi mi oluyor? -
o değilde tr psn ye ne zaman gelecek bu now -
Tr psn direk uk üzerinden servis hizmeti sağladığı için. Bana göre direk Tr psn e gelmeyecek uk üzerinden sağlanacak... Türkiye gelip gelmeme durumunu en güncel aşağıdaki siteden takip edilebilir.... Psnow da Oyunlarda grafik kaplama ps3 ile aynı çözünürlük 1080p
http://blog.us.playstation.com/
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- gta 5 ps4 türkçe altyazı nasıl yapılır
- sackboy 2 kişilik nasıl oynanır ps5
- get changed into a smart outfit at your wardrobe or a high end clothes shop to begin the mission
- ps5 klavye mouse
- ps5 iptv izleme
- ps4 bim
- ps5 pro farkı
- wolverine oyunu
- the last of us 3
- ps store kasım indirimleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X