Şimdi Ara

UNCHARTED 4:BİR HIRSIZIN SONU|BİTİRENLER BURAYA (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hacılar bu Tuomir ne ayak,God Of War 4'ü Sipahi'den aldığımdan beri bana karşı tavırlı gibi,gerek yok böyle saçma şeylere...
  • quote:

Orijinalden alıntı: emretor23

Hacılar bu Tuomir ne ayak,God Of War 4'ü Sipahi'den aldığımdan beri bana karşı tavırlı gibi,gerek yok böyle saçma şeylere...

Ben de tlou2yi aldım sipahiden o konu daha eski bir de onay verdi, aliyim mi he

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 15 Mayıs 2016; 0:27:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sic parvis magna
  • KAKÁ kullanıcısına yanıt

• Oyunu oynarken sadece benim mi gözlerimin önüne The Last of Us geldi ya

Hani kontroller oynanış tarzı falan neyse de bazı sahneler direk gözlerimde tlouyu canlandırdı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Scotland bolumunu cok begendim.Orada gercekte olan doune castle in ( scotland in kuzeyinde stirling sehrinde) yapi taslarina cok benzer kale ve toprak yuzeyi vardi. Ayrintilar gercekten harika. Bir de Ozellikle havadaki o kapalilik bile cok benzer olmus. Sadece sco degil tabi her bolumde ayni sekilde. Bir de shorline gardiyanlarinin aksani hoop bakalim burasi Sco! Dedirtti " ooollll am saaying is let's not underestimate these guys " gibi aksanlari efsaneydi.

• CRASH BANDICOOT OYNADIĞIMIZ BÖLÜMDE İLK OYNAYIŞIMDA DUYMAMIŞTIM

PLAYSTATİON 1 AÇILIRKEN CD'NİN DÖNMEYE BAŞLAMA SESİNİ BİLE EKLEMİŞLER

OHA BE NAUGHTY DOG
  • ayni firma zaten tlou i andirmasi nolmal oyunun
  • Oyun efsane olmus ozellikle offroad yaptigimiz kisimlari ekstra begendim cok iyi yapmislar.

• Naughty Dog, seri bitti derken bence Nathan Drake'ın ana kahraman olduğu oyun serisinin sonlandırdı. Cassie Drake ile yeni bir oyun gelebilir.
  • Sonunda ölüm bekliyordum, birazda korkuyla Nathan ölür diyordum, sonra sam ölecek gibi yaptılar ama mutlu sonla bitirdiler. Bekledigimin bir tık altındaydı Final, ama oyun mükemmel, the last of us 2 yi bu grafiklerle hayal edemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Persona_Non_Grata -- 16 Mayıs 2016; 2:50:18 >
  • Ölümlü bir son olsa Uncharted'a yakışmazdı, mutlu ve ucu açık bir son ile bitirmeleri çok iyi oldu. İlk fikirleri nathan veya elena gibi önemli bir karakter ölecekti ve hazine avı işi tamamen kapanacaktı ama sonradan fikirleri değişti. Sırf bu yüzden oyunu ertelediler, çok da iyi oldu. İlerde yeni oyunlar göreceğiz kesin gibi, ND yapmaz büyük ihtimalle Sony başka bir firmaya yaptırır. Ya sam-sully ya da nathan'ın kızı ile oynarız.

• Eğer ki devam oyunu gelecek ise Nathan'nın kızı ile devam ederiz diye düşünüyorum. Oyun cihazın tüm gücünü kullanmış ve grafiklerde bir o kadar harika. Mutlu sonla oyunu tamamlamış olduk. Bakalım bundan sonra bizi neler bekliyor seri devam ederse...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.