Bildirim
UNCHARTED 4:BİR HIRSIZIN SONU|BİTİRENLER BURAYA
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Yazı karakterinde sorun mu var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kardeş kardeşe kıyar mı hiç? O osmanlı döneminde kalmış bir barbarlık.
quote:
Orijinalden alıntı: Bloodborne
Baştaki çıkıpta uygundur dese yarın sabah kardeş katli duyarak uyanırsın yeminle
İlk fragmandaki konuşan karakter Sir Francis Drake değil miydi ya? Hatta geçmişte geçen bir Uncharted mı geliyor diye tartışmıştık, oyunda böyle sürpriz bir bölüm oynayabiliriz bence... -
quote:
Orijinalden alıntı: N'DexteR
quote:
Orijinalden alıntı: Bloodborne
Baştaki çıkıpta uygundur dese yarın sabah kardeş katli duyarak uyanırsın yeminle
onuda der mi der hiç şaşırmam, iyice kafayı yedi zaten.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
Yazılar düzelmiş arkadaşlar,videolar sıkıntı sanırım
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet arkadaşlar oyunu kimler bitirdi, nasıl buldunuz
Oyun efsaneydi de benim de kafam karıştı. İlk fragmanı şimdi izledim de dediğin gibi bir düşmanlık var gibi anlatılıyor. Fakat oyunda hiç öyle bir şeyler olmadı. Sonradan değiştirdiler demek ki. Belki bu yüzden oyunun çıkış tarihi o kadar uzadı.
Evet nasıl buldunuz beyler,ben beklediğimi alamadım şahsen.
Hype yaparak iyi yol katetti Sony reklam aşamasında
Oyunda biri olecek diye biliyordum ben. Sonu gayet mutlu bitti ona sasirdim kimse olmedi.
Büyük final derken? Bundan sonra başka oyun çıkmayacak mı? Ve sen ana başlığa ciddi ciddi bu spoilerı yazdın mı şimdi? Abi oynayıp bitirmiş olabilirsiniz ancak egonuzu biraz olsun kontrol altında tutun. Oyunu oynamayanlara biraz olsun saygınız olsun. Gelecekte de spoiler tehdidi oluşturabileceğin için blokluyorum. -
Son uncharted oyunu oldugu resmi olarak açiklandi mi ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gladiator-TR -- 14 Mayıs 2016; 22:45:08 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Tuomir
Büyük final derken? Bundan sonra başka oyun çıkmayacak mı? Ve sen ana başlığa ciddi ciddi bu spoilerı yazdın mı şimdi? Abi oynayıp bitirmiş olabilirsiniz ancak egonuzu biraz olsun kontrol altında tutun. Oyunu oynamayanlara biraz olsun saygınız olsun. Gelecekte de spoiler tehdidi oluşturabileceğin için blokluyorum.
Adamlar resmi ağızdan açıkladı yahu drake'in son oyunu diye. Belki ilerde uncharted oyunu yapılır ama belki başkaları yapar diye eklediler. -
Unchartedın ozu bu yine mutlu sonla bitti, cocuklari bile olmus, olmasi gerektigi gibi ben begendim özune sadik bir seri, bir yandan da icim buruk seri bitti diye
nathan reyizin yaşlı halini görünce üzüldüm elenayı da keza öyle ama en sonunda jenerik girince tüylerim diken diken oldu -
Fazla yasli degildi ben korktum bi an sully gibi oldu sandim
Uncharted 5'i Nathan Drake'in kızı ile oynayabiliriz. Çünkü kızın odası olsun, o diğer evdeki çerçeveli resimler olsun kızı da hazineler peşinde araştırmalar yapıyormuş onu da öğrenmiş olduk. Babasının izinden gidiyor olabilir... Sizce?
Naugty Dog da tuhaf biraz.
ikisi de yalan çıktı :D
İki haberi de bsc vermişti...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hagiosmann -- 14 Mayıs 2016; 23:44:44 >
Benzer içerikler
- gruplu turnuva fikstür oluşturma
- ps5 pro ön sipariş
- ps store kasım indirimleri
- grand theft auto vi çıkış
- ps4 ile ps5 arasındaki fark
- araba oyunları pc
- the witcher 4. sezon ne zaman
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X