Merhaba Arkadaşlar,Playstation aleminin merakla beklediği Uncharted 4 için teorilerimizi bu konu üzerinden değerlendirelim Forumda artık pek bulmasam da böyle bir konuyu merakımdan doalyı açma gereği duydum,talep görürse spoiler bölümüne dönüşebilir,ana konuya zarar vermemesi adına...
GEL GELELİM TEORİME
TEORİM
SAM HER NE KADAR NATE'İN KARDEŞİ OLSA DA,GEÇMİŞTE YAŞANAN BİR OLAYDA SAM YALNIZ KALIYOR VE BUNU NATHAN DRAKE'E ÖDETMEK İÇİN GERİ DÖNÜYOR. ASIL AMACI NATE'E GEÇMİŞ GÜZEL GÜNLERİ HATIRLATIP YANINA ÇEKEREK ONU ÖLÜMÜN ORTASINA ATMAK
TEORİMİN KANITLAYACAK ÖRNEKLER
1|Hatırlacağınız gibi PS4'ün ilk çıkış günü olan 15 Kasım 2013'te Uncharted 4'ün kısa bir tanıtım videosu yayınlamıştı.
2|Bu trailer'da seslendirme yapan ses aktörü Şubat 2014 gibi teknik ekipten ayrıldı.Hangi karaktere seslendirme yaptığını kestiremezsem de bu karakterin Drake'in kardeşi Sam olduğu kanaatindeyim...
3|Video'da Karakter diri diri gömüldüğünü ve buna benzer terkedilme gibi tepkiler ortaya koyuyor.Bahsettiğim trailer(Merlin Ekibi Türkçe Dublaj yapmış.)
4|Yine başka bir tanıtım videosunda Sam,Nathan'ı buluyor ve Nathan Sam'e senin vurulduğunu gördüm gibi bir söz söylüyor,yani burada bir terketme,sahiplenmeme durumu mevcut. Türkçe Altyazılı(4.Teori 1.05 saniyede bahsediliyor)
5|En son yayınlanan Hikaye Fragmanında Sam ve adını bilmediğimiz karakter arasında bir diyalog var.
Bu arada Sam şunu söylüyor;
Sam:''Ben bir şans adamıyım ve kendi şansımı aramalıyım''
Bilinmeyen karakter 52.saniyede hapishanenin kapısını anlamadığımız bir şekilde açıyor ve Sam'e dönüp şunları söylüyor;
Karakter:''Eee kendi şansını aramaya hazır mısın ?''
Bu ikili oradan nasıl çıkıyor orasını oynayınca göreceğiz ama tahminimce bilinmeyen karakter ya yardımcı olacak Sam ve Nate'na yada büyük bir bela açacak...
center]BAHSETTİĞİM TRAİLER(TÜRKÇE ALTYAZILI-0.45 VE 0.55 SANİYELER)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme