Şimdi Ara

Uncharted 4 Koleksiyon Topluluğu|DUYURULDU!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
1.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar malum çok hareketli bir döneme giriyoruz,Uncharted 4 koleksiyon versiyonlarının duyurusu ile birlikte stoklar birkaç saat içerisinde tükenecektir.
    Önceki oyunlar şuan piyasada alınabiliyor olsa da ilk duyurulduklarında stoklar anında bitmişti,özellikle Avrupa Bölgesinde anında tükendiğini söyleyebilirim.
    Buradan hareketle forumda ekip olursak hem birbirimizi haberdar eder,hem de daha hızlı hareket etmiş oluruz diye duşünüyorum.
    Şimdiden herkese teşekkürler

ÖNCEKİ OYUNLARDAN KARELER

Uncharted 4 Koleksiyon Topluluğu|DUYURULDU! Uncharted 4 Koleksiyon Topluluğu|DUYURULDU! Uncharted 4 Koleksiyon Topluluğu|DUYURULDU! Uncharted 4 Koleksiyon Topluluğu|DUYURULDU! Uncharted 4 Koleksiyon Topluluğu|DUYURULDU!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emretor23 -- 31 Ağustos 2015; 21:46:19 >

• Serinin diğer oyunlarını oynamamış biri olarak bende bekliyorum
  • Amazon a dusrse alınır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • emretor23 kullanıcısına yanıt
    Takip, o zamanki harcamalarıma göre alabilirim.

Sormak istediğim bir sey var. Diger seriler efsaneymiş bunları oynamamış olmak problem olur mu ? Bu oyunda da o efsane potansiyeli var mı ?

@emretor23
    Dostum sende de fena bir koleksiyonculuk ruhu var maşallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Photographer Boy -- 7 Şubat 2015; 23:03:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Photographer Boy kullanıcısına yanıt
    Ben Sony Exc. topluyorum dostum,Uncharted içinse diyebileceğim tek şey,Dünyada benim gibi delisi yoktur o yüzden burda konu açtım ki duyurulduğunda anında alabilelim.Belli olmaz duymam felan :)
    Uncharted'i oynamamışsan çok şey kaybettin diyebilirim dostum bir internet cafede gidip oynamanı tavsiye ederim tabi PS3 yoksa.
    Uncharted Ekim-Kasım ayında çıkacak,bu aylarda çıkarsa ön siparişini geç,zaten parayı oyun çıktığında alıyor,sıkıntı olursa iptal butonuna basarsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emretor23 -- 7 Şubat 2015; 23:29:13 >
  • Order bir de belki mortal combat alacağım.Uncharted severim ama normal versiyonuyla yetinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emretor23

Bu ay içerisinde yeni gameplay beklentisi ile birlikte Koleksiyon versiyonları ve çıkış tarihinin açıklanması yönünde söylentiler var.
    Malum Uncharted 4'ün koleksiyon versiyonlarının duyurusu ile birlikte stoklar birkaç saat içerisinde tükenecektir.
    En azından burda almayı düşünenler olarak toplanırsak daha hızlı hareket etmiş oluruz diye duşünüyorum.

Merhaba ben konsolalra yabancıyım normalde pc oyunsuyum ama ps 4 çıkan özel oyunları oynamak için ps 4 aldım b koleksiyon ne oluyor içinde şimdiye akdar çıkan oyun serilerimi var yada nedir açıklama yaparsanız sevinirim teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkdevil35

quote:

Bu ay içerisinde yeni gameplay beklentisi ile birlikte Koleksiyon versiyonları ve çıkış tarihinin açıklanması yönünde söylentiler var.
    Malum Uncharted 4'ün koleksiyon versiyonlarının duyurusu ile birlikte stoklar birkaç saat içerisinde tükenecektir.
    En azından burda almayı düşünenler olarak toplanırsak daha hızlı hareket etmiş oluruz diye duşünüyorum.

Merhaba ben konsolalra yabancıyım normalde pc oyunsuyum ama ps 4 çıkan özel oyunları oynamak için ps 4 aldım b koleksiyon ne oluyor içinde şimdiye akdar çıkan oyun serilerimi var yada nedir açıklama yaparsanız sevinirim teşekkürler.

İçinde genellikle figür, artbook ve soundtrack gibi şeyler oluyor.

• darkdevil35 kullanıcısına yanıt
    Koleksiyonların içinde figür,oyunun çelik kutusu,özel kutusu v.b şeyler oluyor.Koleksiyon olduğundan normal oyundan daha pahalı oluyor.
    ÖRNEK VERİRSEK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emretor23 -- 7 Şubat 2015; 23:33:04 >
  • Sadece yurt disindan mi aliniyor bu koleksiyonlar? Turkiye de bulmamiz mumkun mu .

• quote:

Koleksiyonların içinde figür,oyunun çelik kutusu,özel kutusu v.b şeyler oluyor.Koleksiyon olduğundan normal oyundan daha pahalı oluyor.
    ÖRNEK VERİRSEK

Cevabınız için teşşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ŞevketMarco

quote:

Orijinalden alıntı: darkdevil35

quote:

İçinde genellikle figür, artbook ve soundtrack gibi şeyler oluyor.

Cevabınız için teşşekkür ederim.

• emretor23 kullanıcısına yanıt
    Mantıklı.

• Arkadaşlar bugünden sonra herşeye hazırlıklı olun
  • Arkadaşlar bugün çıkış tarihinin verilmesiyle birlikte Koleksiyon versiyonları da gün yüzüne çıkacaktır,hazırlıklı olun
  • İlk 3 oyunu Türkçe olarak içerrirse Koleksiyon versiyonunu alabilirim.
  • Arkadaşlar Koleksiyon duyuruldu,malesef il dışında olduğumdan resim atamiyorum.
    Bu arada Amazon Ispanya,Almanya,Italya,Amerika'yı yakın takibe almanızı tavsiye ederim malesef stoklar açıldığı anda tukenecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emretor23 -- 31 Ağustos 2015; 21:50:40 >
  •  Uncharted 4 Koleksiyon Topluluğu|DUYURULDU!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AbaraiRenji -- 31 Ağustos 2015; 23:40:25 >
  • Arkadaşlar türkiyedki sitelerde veya mağazalarda olmayacak mı? Biligilendirirseniz sevinirim. Gerçekten almayı istediğim bir koleksiyon.
  • --CarpeDiem-- kullanıcısına yanıt
    Hocam Uncharted 3'te sadece kitap şekilde bir Special Edition gelmişti,şahsen Libertalia Edition'ın geleceğini çok düşünmüyorum,Special Edition mutlaka gelecektir tahminince...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.