Bildirim
Uncharted 4- Spoiler mi Yedim?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bundan bişey çıkmaz rahat ol. Oyunun biryerinden çekilmiş dert etme
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: snakefatih
Bundan bişey çıkmaz rahat ol. Oyunun biryerinden çekilmiş dert etme
rahatladım hocam başlık biraz saçma gelmiş olabilir ama kafama takıldı nedense çok sevdiğim bir seri çünkü, çok teşekkür ederim iyi akşamlar dilerim :) -
Evet Elena nın ruhu son boss maalesef spoiler yemişsin.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
O değil de bir tane var youtubeda direk çektiği bölümlerin en can alıcı karesini koyuyor. Ona dikkat et derim. -
quote:
Orijinalden alıntı: Tuomir
O değil de bir tane var youtubeda direk çektiği bölümlerin en can alıcı karesini koyuyor. Ona dikkat et derim.
hocam burda bir şey yok yani değil mi , bir daha girmem youtube a korktum kalleşler :( -
Youtube da un4 le alakalı video aratmazsan kolay kolay denk gelmez. Ben oyun çıktıktan sonra burada konuya bile girmedim muhakkak spoiler veren biri çıkar diye iyiki girmemişim senaryo cidden şaşırtıcı gelişmelerle dolu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: heat2797
quote:
Orijinalden alıntı: Tuomir
O değil de bir tane var youtubeda direk çektiği bölümlerin en can alıcı karesini koyuyor. Ona dikkat et derim.
hocam burda bir şey yok yani değil mi , bir daha girmem youtube a korktum kalleşler :(
Çuvalla para verdiğim oyun hakkında spoiler yemekten korkarım açıkçası. O yüzden görsele tam olarak bakmadım. Sevgilisiyle bir görüntüsüdür deyip geç bence, kafan rahat olur. -
Elena son boss geçmiş olsun spoilerın kralını yemişsin. -
:D gönül rahatlığıyla devam -
herkese çok teşekkür ederim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X