Şimdi Ara

Uncharted 4'ten Doyumsuz Bir 16 Dakika! (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
176
Cevap
1
Favori
2.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Naughty Dog yıllardır bu türde çıtayı yükseltiyor. Sevin sevmeyin ama gerçekleri göremeyecek kadar da KÖR olmayın. Oyundan cidden emek, detay, kalite akıyor resmen. Ufak tefek eksikler her oyunda olur önemli değil.
  • Bu nesil Wii U satın almamın en büyük sebebi PS4'te beklediğim 4-5 oyunun piyasaya çıkmamış olmasıydı ama yavaştan hazırlıklara başlamam gerekiyor. Videoyu da izlemeyeceğim çünkü ilk olarak oynarken görmek istiyorum. ND daha önce kendini Uncharted 1-2-3 ve Last of Us'la yeterince kanıtlamış bir firma ama Uncharted 4'ün E3 duyurusu gibi CGI videolara hiç ihtiyaçları yok. Umarım Last of Us 2'de aynı hataya düşmezler.
  • Atmosfer feci, oyun sadece bu alanda bu hava durumuyla mı geçecek?
  • Şimdiden bu oyunu goty seçmek nedir yahu, tamam anladık aşırı fanatiksiniz de bu kadar da olmaz. Yıl sonuna kadar daha hiç duyurulmamış onlarca oyun çıkacak. Abi bir de xbox olsun ps olsun yapmayın bedavadan reklamlarını keriz misiniz? :)
  • uncharted spintires
  • Pc fanboyları grlmiş ve gelmeye devam edecekler
  • quote:

Orjinalden alıntı: MALTHAEL

Hiç beğenmedim çok yapmacık duruyor gerçeklik yok oyunda .

nikinin hakkını veriyorsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

Uncharted 3,5

bence sen 3,5
  • Buraları yine konsol fanboyları basmış
  • ben bu oyunu cok severim ama hep ayni oyunu önümüze sürmeleri beni üzüyo hiçbir değişme yok oyuna bişey ekler insan görüntüyü iyi yapmişler gene oyuna devam etmişler fanatikliği birakıp biraz oyunu eleştirmesini biliyn oyunu seviyoz diye ne yapsalar süper oyun demiyelim eleştiri yapmalıyız ha bu arada bir kişi bana oyunda şu yeni diyebiliyosa gelsin :D

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Grafik konuşmaktan bunları konuşan yok ki!
    Kafayı takmışlar grafiğe saplantı derecesinde.
    Grafik iyi olsun gerisi önemsiz havasındalar.
    Pc oyuncuları yüzünden yapımcılar hikayeye önem vermez oldular.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burnu yine havalarda geziyor, bir şeyi de beğen be kardeşim

• quote:

Orjinalden alıntı: karamsar-53

ben bu oyunu cok severim ama hep ayni oyunu önümüze sürmeleri beni üzüyo hiçbir değişme yok oyuna bişey ekler insan görüntüyü iyi yapmişler gene oyuna devam etmişler fanatikliği birakıp biraz oyunu eleştirmesini biliyn oyunu seviyoz diye ne yapsalar süper oyun demiyelim eleştiri yapmalıyız ha bu arada bir kişi bana oyunda şu yeni diyebiliyosa gelsin :D

Hocam ben bir kaç tane gördüm. :D - Halat atma, bu sayede düşmanın tepesine çökme, - araba kullanma (bölüm gereğidir bu ama önceki bölüm trailerlarında da vardı, demek ki araba olayı var baya bi) - gizliliğin artması, otları motları lehimize kullanabilir hale gelmişiz, - çok geniş bir alan sunması (bunun getirilerini ancak oyunu baştan sonra bitirince anlayabiliriz, araştırmaya müsait bir çevre var gibi duruyor burdan) bunları gördüm şu ana dek. Birde önceki videolardan yola çıkarak, sinematik oynanış unsuru tavan yapmış, oskarlık sahneler vardı oyunda. Daha da bir kaç yenilik daha varsa oyun çıktıktan sonra görürüz zaten. Toplamı 1 saati geçmeyen oynanış videolarından yenilik yok demeniz yanlış olur, belki vardır? Bitirmedik daha oyunu. Şu ana kadar da önceki oyunlarda olmayan bu saydıklarımı gördüm. Anca bu tarz şeyler olur zaten, yenilik diyipte jetpack ile uzaya uçacak halimiz yok. Oyun kendine has tarzından bir şey kaybetmemeli neticede, yoksa Uncharted olmaz. Sizce de öyle değil mi?

• Oyunun grafikleri güzel eyvallah ama bundan iyisi yok nedir? RTR bunu cig cig yer yahu:

Uncharted 4'ten Doyumsuz Bir 16 Dakika!

Not:Hepsi oyun ici XO dan alinmadir.

• quote:

Orijinalden alıntı: cikiacla

quote:

Orijinalden alıntı: konsoldede

hic ilgimi cekmeyen bir oyun ,cizgi film gibi ,

dede alzheimer olmuşsun hala oyun peşindesin, git torun sev.

• eskhifakiroyuncu E kullanıcısına yanıt
    @eskhifakiroyuncu, ooo hacı n'apıyon iyi misin? :D Bence öyle değil, karşılaştırmasını yaptım PC sürümünden üstelik. Spoiler etiketine koyayım da yer kaplamasın fazla. Çiğ çiğ yemesi imkansız, tokat yemiş çünkü. :D Ama TR'ın grafikleri kötü değil, Uc4'ten kötü sadece.

Burada:

Karsilastirmalar, mümkün mertebe her iki oyunun benzer sahnelerinden. Olabildigince esitler, ama UC4 videodan alinti oldugu için hem bitrate degeri birebir oyundakinden düsük, hem de sahneler hareketli ve motion blur var, dolayisiyla her açidan ROTTR avantaji elinde tutuyor, PC sürümü ve direk oyundan alma sonuçta. Buna ragmen çikan sonuçlar asagida mevcuttur. [Resimleri ayri bir pencerede açip orijinal boyutunda görüntüleyin]

ÇAMURLU YÜZEYLER IÇIN "GLOSSY - SPECULARITY" KALITELERI:

"VOLUMETRIC LIGHT" KALITELERI (Bunda UC4 tekme tokat dalmis parçalamis resmen)

KAYALARIN ÜZERINDEKI DETAYLAR "BUMP - DISPLACEMENT" (Uc4 Texture çözünürlügü düsük diyenlere özel Osmanli samari)

SU GÖRSELLERI (Uc4'te motion blur var çünkü videodaki sahneler hep hareketli, ona ragmen daha gerçekçi bir su yüzeyi mevcut)

AGAÇ ÖRNEGINDEN SCULPT VE KABARTMALAR (Mesh kalitesine atarlananlara bir samar daha)

UZAK ÇIZIMLER VE DERINLIK IÇEREN SAHNELERDE IMAJ KALITELERI

============================

Uncharted 4'ün grafiklerine kötü diyenler, ya saka yapiyordur ya da ulasamadigi cigere mundar diyen kedi misali bir arkadasimizdir. Bunun baska bir açiklamasi yok zaten, oynadiginiz hiçbir oyunun grafikleri Uncharted 4 gibi degilken sürekli UC4'e karsi bir grafik kötüleme girisimi var insanlarda. Bunun böyle olmasi, oyunun grafiklerinin KISKANILDIGININ kaniti zaten. :) Herkese hikaye analtinda bana anlatmayin kekocanlar.

• Uncharted bu, sanatsallığı yeter.

Yalnız videoda göze batan bir yapay zeka eksikliği var. Gerçi eski oyunlarda da yapay zeka çok iyi değildi; oyun zaten kendisine hikayesi ve sürükleyiciliği ile bağlıyor her daim.

Grafiklere gelince; en azından ilk yayınlanan videoyu tamamen oyun içi zanneden kesim doğru yolu bulmuş gözüküyor. Zamanında bunu söyleyince düşman ilan edilmiştik halbusü.
    Bununla birlikte oyunun grafikleri gerçekçilikten uzak, ama bu durum oyunu kötü grafikli yapmıyor tabi ki. Uncharted'ın eski oyunları da benzer bir sanatsallığa sahipti, bu şekilde devam edilmesi de çok doğru bir tercih olmuş. Grafikleri derinlemesine incelersek teknik açıdan belki eksikleri çıkar, hatta o teknik özelliklerin daha iyi olduğu oyunlar da vardır ama incik cincik yapmadan, şöyle genel olarak tabloya bakar gibi baktığımda oyun şaheser gibi duruyor. Zaten oyuncu için de önemli olan bu.

Eskiye oranla daha geniş bir oyun alanına sahip olması da müthiş olmuş. Tek dileğim Uncharted 2 tadında bir oyun olması...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musAKka -- 5 Nisan 2016; 16:58:57 >

• beklediğim oyun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu artstyle, şu grafik kalitesi henuz hic bir konsol oyununda mevcut degil. Baska oyunlarla karşılaştırmak cidden bu isten hic anlamamanin isaretidir.

Icimden bir ses otur su manyak goruntuleri bir daha, bir daha izle diyor, mantigim hayir cikisini bekle, tadini cikar diyor. Sabirsizlik had safhada bekliyoruz...

• Realist olmak gerekirse evt oyun gerçekten harika görünüyor ama şöyle bir şey var yorumlarda en iyi grafik, felaket felan filan bi ton abartmaya denk geldim ve bu beni üzdü açıkcası. The Witcher 3 gibi dolu içerikli,görsel çıtaları zorlayan ki bence bu oyundan iyi grafikli,hikaye olarak filmleri ve romanları aratmayan bir oyunu ve oyunları görmezden gelip bu oyunu hemen goty yapıp tanrı gibi görenler lütfen yapmayın ayıptır onca oyunu görmezden gelip bu oyunu yüceltmek fan-boyluk değilde nedir tamam kabul oyun gerçekten güzel ama hikaye ve ilerleyiş artı oynanış olarak pek çok oyundan geri kalıyor ve kalacak (çıkmamış biliyorum önceki oyunlarla da kıyaslıyorum)

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.