Şimdi Ara

Uncharted 4'ten Doyumsuz Bir 16 Dakika! (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
176
Cevap
1
Favori
2.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Her konuda grafik siz hakkediyorsunuz her sene konsol almayi merak etmeyin daha iyi grafijlerle oynicaksiniz senelik 500 dolar verip👍

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu oyunu beğenmeyen oyundan anlamıyordur bu kadar net

• Quantum Break'ın yapımcıları Uncharted 4 için ND'yi tebrik etmiş. Hatta Sam Lake, Uncharted 4'ün yönetmenlerinden biri olan Neil Druckmann'a Quantum Break'in bir kopyasını imzalayarak göndermiş. 'Bizlere ilham verdiğin ve çıtayı yükselttiğin için teşekkür ederim Neil!' cümlelerini yazmış. O değilde bu nesil Xbox cephesindeki herkes, PS4 cephesindeki yapımları ve işleri tebrik ediyor, etkileniyorlar. Fanboylarda tüm o kibir ve kıskançlıklarıyla mok atıp dursun boş hayaller içerisinde. :D Ve fotoğraf:

Uncharted 4'ten Doyumsuz Bir 16 Dakika!

---

Ve birde twit var, onda da Remedy çalışanlarının U4'ün bu yeni fragmanını izledikleri ve çok etkilendikleri yazıyor. Remedy'nin o resmi twiti:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaxPayne-2 -- 5 Nisan 2016; 18:51:20 >

• Birde grafik karşılaştıran arkadaşlar var Onlara bişey demiyorum sanki daha önce oyun geliştirmiş yazdıkları efektleri kullanmışlarda çok eminler hangisinde daha iyi olduğuna karar veriyorlar Bırakın bu işi bilenler karar versin oyun çıkınca digital foundry teknoloji ve frame testlerini yapar hangi çözünürlükte çalıştığını açıklar bekleyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WHITE_Wolf -- 5 Nisan 2016; 19:23:42 >
  • Grafiği beğenmeyen arkadaşlar var, onlara bir şey demiyorum ya En çok merak ettiğim şey senaryo, inşallah grafiğe önem verdiği kadarda senaryoya önem vermiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akone -- 5 Nisan 2016; 20:39:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metal-Gear

@eskhifakiroyuncu, ooo hacı n'apıyon iyi misin? :D Bence öyle değil, karşılaştırmasını yaptım PC sürümünden üstelik. Spoiler etiketine koyayım da yer kaplamasın fazla. Çiğ çiğ yemesi imkansız, tokat yemiş çünkü. :D Ama TR'ın grafikleri kötü değil, Uc4'ten kötü sadece.

Burada:

Karsilastirmalar, mümkün mertebe her iki oyunun benzer sahnelerinden. Olabildigince esitler, ama UC4 videodan alinti oldugu için hem bitrate degeri birebir oyundakinden düsük, hem de sahneler hareketli ve motion blur var, dolayisiyla her açidan ROTTR avantaji elinde tutuyor, PC sürümü ve direk oyundan alma sonuçta. Buna ragmen çikan sonuçlar asagida mevcuttur. [Resimleri ayri bir pencerede açip orijinal boyutunda görüntüleyin]

ÇAMURLU YÜZEYLER IÇIN "GLOSSY - SPECULARITY" KALITELERI:

"VOLUMETRIC LIGHT" KALITELERI (Bunda UC4 tekme tokat dalmis parçalamis resmen)

KAYALARIN ÜZERINDEKI DETAYLAR "BUMP - DISPLACEMENT" (Uc4 Texture çözünürlügü düsük diyenlere özel Osmanli samari)

SU GÖRSELLERI (Uc4'te motion blur var çünkü videodaki sahneler hep hareketli, ona ragmen daha gerçekçi bir su yüzeyi mevcut)

AGAÇ ÖRNEGINDEN SCULPT VE KABARTMALAR (Mesh kalitesine atarlananlara bir samar daha)

UZAK ÇIZIMLER VE DERINLIK IÇEREN SAHNELERDE IMAJ KALITELERI

============================

Uncharted 4'ün grafiklerine kötü diyenler, ya saka yapiyordur ya da ulasamadigi cigere mundar diyen kedi misali bir arkadasimizdir. Bunun baska bir açiklamasi yok zaten, oynadiginiz hiçbir oyunun grafikleri Uncharted 4 gibi degilken sürekli UC4'e karsi bir grafik kötüleme girisimi var insanlarda. Bunun böyle olmasi, oyunun grafiklerinin KISKANILDIGININ kaniti zaten. :) Herkese hikaye analtinda bana anlatmayin kekocanlar.

Iyiyim hocam sen nasilsin? U4 harika gözüken bi oyun.Aksini söyleyenlerin gözüne gözlük takmalari gerek fakat en iyisi,bundan daha iyi bisey olmadigini söyleyenlerinde bir o kadar gözlüge ihtiyaci var.TO1886,Ryse Son of Rome,Infamous,RTR,Quantum Break,KZSF U4 den cok daha iyi duran oyunlar hocam kusra kalma.Gamersyde dan da yüksek kalite videolarini izledim.Karakter ve bir kac cevre detayi disinda maalesef aman aman bisiler göremedim.

Quantum Break den 50 tane SS aldim ama oyunun GameDVR ile ilgili bi problemi var galiba.Buraya aldigim SS leri koysaydim,milletin cene yere yapisirdi.Yahu yemeyin birbirinizi.ND ile Remedy beraber oturmus,cay-kahve icip,pasta yiyorlar biz burda birbirimizi mi yiyelim? Akil isi degil hocam.Birinin gölge daha iyiyse ötekinin kaplamasi,digerinin post efektleri.Günün sonunda üc assa bes yukari maci berabere bitiriyorlar.

• eskhifakiroyuncu E kullanıcısına yanıt
    Sen yiyon kendini ne attığın fotolarda göze güzel gelen birşey gördüm nede qb nin unc 4 ten iyi olan bir yanını adamlar bile tebrik ediyor , en iyisi u4 kendi kendini avutuyon sende burda çocuk gibi işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RaiTrQ -- 5 Nisan 2016; 23:12:04 >
    Uncharted 4 teknik detaylar konusunda daha iyi olabilir ama en iyisi daha doğrusu "en gerçekçi görünen" oyun olmadığına katılıyorum çizgi film tarzı renk paleti bütün gerçekçiliği alıp götürmüş. İlk trailerda gösterdikleri renk paletiyle çıksaydı efsane olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leon -- 5 Nisan 2016; 23:28:52 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de aslında renk paleti konusunda tam tersini düşünüyorum. O ilk trailerlar biraz last of us renk paletiydi onun etkisinde kalınmıstı. ve uncharted serisinde hiç bir zaman öyle bir renk paleti olmadı ki. Oyun madagaskarda geçiyor afrikada adada nasıl soguk ve donuk renk paleti olmasını umuyorsunuz. emin olun naught dog gibi bir firma denemiştr o paletleri ancak kum güneş çöl vs last of us daki gibi ya da o ilk trailerda ki gibi bir renk paleti ile olmayacagını düşünmüş olmalılar ki bu palete geçmişler. Ancak şu oyun hamuru olayına katılmıyotrum hiç. Kaldıki zaman dongusu mekan değişimi vs olursa renk paletinde degisiklik olabilir sadece tek bir chapterdan bu cıkarımı yapmamak lazım bekleyip görelim.
    quote:

Orjinalden alıntı: Leon

Uncharted 4 teknik detaylar konusunda daha iyi olabilir ama en iyisi daha doğrusu "en gerçekçi görünen" oyun olmadığına katılıyorum çizgi film tarzı renk paleti bütün gerçekçiliği alıp götürmüş. İlk trailerda gösterdikleri renk paletiyle çıksaydı efsane olurdu.

[DHTUBE=]http://youtu.be/y1Rx-Bbht5E

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: RaiTrQ

Sen yiyon kendini ne attığın fotolarda göze güzel gelen birşey gördüm nede qb nin unc 4 ten iyi olan bir yanını adamlar bile tebrik ediyor , en iyisi u4 kendi kendini avutuyon sende burda çocuk gibi işte.

ND da onlari tebrik etti kardesim.Adamlar birbirlerine jest yapiyorlar

https://twitter.com/neil_druckmann/status/628588372278181889?lang=de

Arti su an QB oynuyorum.Benim ekran karsisinda gördügüm seyi,sizlerler görseydiniz yorumlariinz nasil olurdu bilemiyorum!

• sizi bilmem ben çok beğendim.Konsollarda özendiğim tek şey bu tip özel yapımlar.

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Aylardır oyun oynamıyorum.Daha uzun süredir BSC'ye girmedim.Bugün bir göz atayım dedim , demez olaydım.Herkes saçma sapan şeylere kafa takmış , oyunun anlamını unutmuş.Sanasın siyaset.Zaten kaç yıldır böyleydiniz , şimdi iyice saçmalamışsınız.Ben de eskiden böyleydim.Sizin eğlence anlayışınızdan tiksiniyorum.Allah başka dert vermesin!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi winxperror -- 6 Nisan 2016; 5:13:23 >
    eskhifakiroyuncu,

sağolasın bende iyiyim Allah'a şükür. Yok canım estağfirullah ne birbirimizi yemesi. Quantum Break'i geceden beri oynuyorum, bağladı beni kendine. Evet oyun gayet güzel, Xbox One'ı açtırdı bana sonunda. Ben telefondan foto çektiğim ikinci resimde bizim elemanın surat gerçek gibi. (Ara video görselliği tabi o) Oyun içinde tabi illa ki düşüyor kalite. Ara videolar her türlü daha gerçekçi haliyle. Ben baya sevdim oyunu, U4'ün izlediğim videoları ile karşılaştıracak olursam, bence hala U4'ün grafikleri daha gerçekçi ama pastel tonlar içerdiği için QB'deki renk paleti gerçek dünyayı daha fazla yansıtıyor. Ama pastel tonlar UC4 için bir eksi değil, bir tarz meselesi çünkü bilinçli yapılıyor. Renk paletini farklı yapmak isteselerdi 10 dakikalık bir color correction çalışmasıyla hallederlerdi zaten. QB'nin render çözünürlüğü muhabbeti yüzünden noislenme ve benzeri eksikleri baya görselliği baltalıyor. U4'ün eline su dökecek durumda değil.

Oyunun almış olduğu notları göz önüne alarak eğerlendirme yaparsam, 7 ve benzeri oranda not veren siteler resmen saçmalamış. Bu oyun ennnn kötü ihtimalle 8 - 8.5'lik. Sığ yönleri var ama öyle 7 verilecek bir oyun değil, ölücülük resmen 7 vermek. QB bence her oyuncunun deneyimlemesi gereken bir oyun. Ama şu var, oyun 1 kere bitirildikten sonra tekrar oynama isteği uyandıracak cinsten değil, bitir ve bırak kıvamında "hit" bir yapım olmuş. Uc serisi şu ana kadar bitirdikten sonra tekrar oynama isteği uyandırıyordu tüm oyunlarında, bakalım 4. oyunda da aynı çıtayı yakalarlarsa Uc4 yıla damgasını vurur. 1 ay sonra göreceğiz sonucu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metal-Gear -- 7 Nisan 2016; 11:34:59 >

• Metal-Gear kullanıcısına yanıt
    XboxGameDVR sorunu halledildi halledilmesinede aldigim onca SS yandi.Sonra bi daha alirim.Simdilik elimdekiler bunlar

• Onlarca sayfa tartışılmış, konuşulan tek şey grafik. Sevgili işsiz arkadaşın biri üşenmemiş capsler almış, partiküller şöyleymiş de çamurun akma fiziği böyleymiş... Bir ton insan oyunu oynamadan ''GOTY'' damgasını grafiklerine göre yapıştırmış, o halde The Order 1886'da ilk gösterildiğinde GOTY demeliydik... Senaryodur, oynanış dinamikleridir, oyun süresi veya tekrar oynanabilirlik gibi kavramları kim ne yapar zaten. PS3 sahibiydim lakin UC üçlemesini PS4'te oynadım, o zamanlar pek ilgimi çekmedi nedense ama hakkını vereyim çok keyifli bir oyun olduğunu geçen ay üçlemeyi bitirince daha iyi anladım. Uncharted'ı uncharted yapan unsurları konuşacağınıza teknik detayları konuşarak oyuna en çok zararı siz veriyorsunuz, xbox fanı dediğiniz insanlar sadece trollerken siz oyunun anlamını kaybetmesine neden oluyorsunuz. W3 gibi efsane bir RPG'nin de uzun süre sadece grafikleri konuşuldu ve dünyanın, senaryonun derinliğine bir allahın kulu değinmedi. Bu zamanda oyun yapımcısı olmak çok kıyak iş vesselam, yatırımı yapıp grafikleri janjanladığında sorgusuz sualsiz balıklama atlayacak bir yığın insan hazırolda bekliyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: eskhifakiroyuncu

<blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orijinalden alıntı: RaiTrQ

</blockquote>

<a data-test="test" rel="nofollow" style="word-wrap: break-word; text-decoration: underline;" target="_blank" onclick="return dhExternalLinkRedirect(this)" href="/ExternalLinkRedirect?module=pgdcode&messageId=115878432&url=https://twitter.com/neil_druckmann/status/628588372278181889?lang=de" data-href="https://twitter.com/neil_druckmann/status/628588372278181889?lang=de">https://twitter.com/neil_druckmann/status/628588372278181889?lang=de</a>

Arti su an QB oynuyorum.Benim ekran karsisinda gördügüm seyi,sizlerler görseydiniz yorumlariinz nasil olurdu bilemiyorum!

grafikleri çok iyi değil qb nin. oynamasak yedirecen.

• bu oyun yıne akıcak ya dur bakalım
  • Bundan önceki serileri hep hanımla beraber bitirdik bir an önce çıksın merakla bekliyoruz film tadında oyun yapıyor bu elemanlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

quote:

Orjinalden alıntı: eskhifakiroyuncu

<blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orijinalden alıntı: RaiTrQ

</blockquote>

<a data-test="test" rel="nofollow" style="word-wrap: break-word; text-decoration: underline;" target="_blank" onclick="return dhExternalLinkRedirect(this)" href="/ExternalLinkRedirect?module=pgdcode&messageId=115879397&url=https://twitter.com/neil_druckmann/status/628588372278181889?lang=de" data-href="https://twitter.com/neil_druckmann/status/628588372278181889?lang=de">https://twitter.com/neil_druckmann/status/628588372278181889?lang=de</a>

grafikleri çok iyi değil qb nin. oynamasak yedirecen.

Oynamadigin icin bilemezsin.Bak yukarda SS atmisim.

• QB 720p indirgenmiş bir oyun olmasının avantajini kullaniyor. karsilastirma yapacaksan 720 konsol oyunları ile karşılaştır. Insana illa bunu söyleteceksiniz nasil fanlik trolluk kanina islemisse senin eski...

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.