Şimdi Ara

Uncharted 4'ten Yeni Detaylar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

•      Yayınlanan 16 dakikalık demo ile birlikte PlayStation 4 sahiplerinin heyecanını katlayan Uncharted 4: A Thief's End için düzenlenen panelde yeni detaylara yer verildi.

Yapılan açıklamalara göre, oyunda Drake'in 800 adet yüz kombinasyonu bulunacak. Örnek vermek gerekirse, bu değer Uncharted 3'te 120 civarındaydı. Ayrıca oyunda fizik açısından önemli gelişmeler bulunuyor. Drake'in saçları hem sudan hem de rüzgardan etkileniyor, hatta Naughty Dog ekibi, Drake'in göğüs kıllarının bile rüzgardan etkilendiğini belirtiyor.

• kısacası heryerindeki kıllar gerek hava şartlarından gerek kavga durumlarından etkilencek :D bu adamlar diğer oyun firmalarına göre çok farklı kafadalar aldıkları her kuruş helal olsun ...

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Cod Ghosttada köpeğin kıllarıağxğskajwmzfl

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • benim videoda gozume carpan cok fazla detay oldu eski oyunlara gore birincisi drake gercektende sudan tozdan etkileniyor mesela bi kayadan asagı dogru yuvarlanınca elbisenin camur oldugunu gordum adamlar ates ederken duvarlarda parcalanmalar oluyor eski oyunda bu yoktu el bombası patlayınca duman bulutu oluyor buda guzel bir efeckt mesela dovus kombinasyonları daha fazla gelismis kayalara tırmanırken bazı yerlerde civi gibi bisey kullanıyor bide ip atma özelliği eklemisler silah seslerindede iyilestirmeler var ayrıca cevredeki bitkiler gercekten muazzam gorunuyor ve yeni özellik bitkelerin arasına saklanabiliyosun buda yeni bi özellik eski oyunlara göre yapay zekanında iyilestirmeleri var mesela kaydan kayaya atladıklarını gordum bu eski oyunlarda yoktu sanırsam eski oyunlarda tırmandıklarını gormustum ama atladıklarını gormemistim ayrıca yapay zekanın hareketleri etrafı suzmesi felanda cok daha gelismis grafiklerden zaten söz etmeye gerek yok

• gıllı drake :D

• Göğüsünde kıl olmasaymış iyiymiş boşuna emek
  • burun kılları da rüzgardan hareket etseydi yeni nesil olacakmış
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben PS4'te oyun oynamaktan zevk alamıyorum ya... 2k15'i bile PC'de oynuyorum. Ben GTA ve uncharted gibi oyunları klavye+ mause ikilisinde hissederek oynamak ,istiyorum... dualshock'a oyunun atmosferine kapılamıyorum... dualshock bağırıyor sanki ''oyun bu'' diye... PC'yede gelir umarım ama sanmıyorum....

• bu yenimsi nesilin muhabbeti kıl olacak hep.drakede göğüs kılı ne gezer yav

• 1- Rockstar
    2- Naughty Dog
    3- YOK
    4- YOK
    5- YOK

• 1-) konami
    2-) R
    3-) yok
    4-)yok
    5-) yok

• quote:

Orijinalden alıntı: FaTaL21Tr

Bana 60 fps ile gelsinler ;)

konsolda 60 fps yok halla anlamadilar gelip "60FPSile gelsinler ", diyip bos bos Trolleyip konusuyorlar ... , neyin kavgasi affadersiniz ? ,

• Rockstar ın efsaneliği bir yana ama bunlar yakında R yi geçerler

• quote:

Orijinalden alıntı: Aaron Paul

Ben PS4'te oyun oynamaktan zevk alamıyorum ya... 2k15'i bile PC'de oynuyorum. Ben GTA ve uncharted gibi oyunları klavye+ mause ikilisinde hissederek oynamak ,istiyorum... dualshock'a oyunun atmosferine kapılamıyorum... dualshock bağırıyor sanki ''oyun bu'' diye... PC'yede gelir umarım ama sanmıyorum....

Konsolda, pcdeki gibi tek tıkla hile yapamadığından normaldir zevk alamaman.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aaron Paul

Ben PS4'te oyun oynamaktan zevk alamıyorum ya... 2k15'i bile PC'de oynuyorum. Ben GTA ve uncharted gibi oyunları klavye+ mause ikilisinde hissederek oynamak ,istiyorum... dualshock'a oyunun atmosferine kapılamıyorum... dualshock bağırıyor sanki ''oyun bu'' diye... PC'yede gelir umarım ama sanmıyorum....

Bende de ve genelde tam tersine PC'de dahi olsa joystickle oynamak isteyen oyuncu var. Düşüncenin tam aksine, joystick ile oynarken oyunu daha çok hissediyor insan. Eh tercih meselesi, pc'de de oyun oynarken joysticksiz yapamıyorum. Ama Max Payne 3 oynarken farklı, onda öyle bir hedef ayarı var ki joystickle adam vuramıyorsun o oyunda. Diğer her türlü oyun için joystick kral.

• Al işte adamlar fizik diyo, yapay zeka diyo bizim zekiler de gelmiş "yok efendim 60fps" yazik ulan yazik.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nachtsicht93

Rockstar ın efsaneliği bir yana ama bunlar yakında R yi geçerler

Geçtiler bile.Şu anda Kojima Production'u sollamak üzereler.

• cod oynarım daha iyi

• Bunlarla uğraşacaklarına 5 senelik tesellationı adam gibi eklesinler. Bebek cildi o kayalar kadar pürüzsüz değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oynanacak,oyun aldıracak,Ps4 satın aldıracak,güzel anlar yaşatacak ve evet iyi bir oyun.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.