Şimdi Ara

Uncharted 4'ü Orjinal Dil ve Altyazı ile mi yoksa Türkçe Dublaj ile mi oynayacaksınız? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
81
Cevap
1
Favori
3.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: choyrn

Milyonda bir Türkçe dublajlı oyun bulmuşsunuz onuda Türkçe oynayın elinize geçmez birdaha

Hocam dublajlı oynamıcaz demiyoruz, ilk oynayışta orjinal dil türkçe altyazı 2. oynanışta türkçe dublaj.Dublaj çok iyi ama yinede orjinal dil kadar uyumlu değil.Ayrıca nolan north ve troy baker gibi ünlü seslendirmenler olunca daha profesyonel bir iş oluyor

@
    Master_Evil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harold.Finch -- 7 Mart 2016; 14:52:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

adamlar türkçe oyun yapsa da yaranamıyor millete

Hocam dublajlı oynamayız demiyoruz.İlk oynanışta orjinal dil - altyazı ile oynamak daha da bir keyif verir bunu söylüyoruz sadece.İlk oynanış başkadır 2. oynanış başkadır.Ayrıca oyunun orjinal dili olduğu için sesler daha uyumlu oluyor.

Kısaca

İlk oynanış: Orjinal dil - Türkçe altyazı

İkinci oynanış: Türkçe Dublaj
  • Ingilizce

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: İstanbul un Fatihi

quote:

Hocam dublajlı oynamayız demiyoruz.İlk oynanışta orjinal dil - altyazı ile oynamak daha da bir keyif verir bunu söylüyoruz sadece.İlk oynanış başkadır 2. oynanış başkadır.Ayrıca oyunun orjinal dili olduğu için sesler daha uyumlu oluyor.

Kısaca

Sana katılmıyorum. Okan Yalabık, Ege Aydan, Ceyda Düvenci, Hakan Vanlı gibi tanıdık sesler ile oynamak daha keyifli.
  • Orjinal seslendirme + TR alt yazı olarak tercih edeceğim. Türkçe seslendirmeler malesef hoşuma gitmiyor yapaylık katıyor gözümde.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NiTRocy

quote:

quote:

Kısaca

Sana katılmıyorum. Okan Yalabık, Ege Aydan, Ceyda Düvenci, Hakan Vanlı gibi tanıdık sesler ile oynamak daha keyifli.

Hocam ben türkçe dublaj ekibinin çok iyi olduğunu düşünüyorum.Ama orjinal sesler kadar uyumlu değil.Bunu söylüyorum sadece.Bütün dudak animasyonları vs. orjinal dile göre yapılmış ama kesinlikle ikinci oynayışım türkçe dublaj olacak.

uncharted 4 story trailer ını hem türkçe dublaj hem orjinal dilde izledim.Elena'yı türkçe dublajda bir seslendirenin olduğu çok belli oluyor.Ama orjinal dilde sanki kendi kendini seslendiriyormuş gibi oluyor ve sam'in çocukluk halinin konuşmasını hiç beğenmedim (''nathan bu kaderimize yazılmış sen ve ben birlikte her zaman kaderimizde büyük şeyler olduğunu hissediyodum'' demesini diyorum).Ama diğer sesler harika olmuş ve uymuş (nathan, sully ve nathan'ın abisi vs.), onlara lafım yok.

• Hay senin soracağın soruyu da seni de seveyim. Ermenice veya kürtçe oyna sen, çok keyif alırsın.
  • Diğer 3 oyunu oynadığım gibi ingilizce dublaj+türkçe altyazı.

İngilizceye alışınca çok yapmacık geliyor tr dublaj bir tek crysis serisi hoşuma gitmiş tr dublajlı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tiny Titan -- 25 Mart 2016; 20:59:29 >
  • quote:

Yarayıp yaranamama ile alakası yok tamamen tercih meselesi ben oyunlarda tr dublajı hiç sevmesemde yapılması taraftarıyım en azında ülkeye değer verildiğini gösterir.Saçma sapan yorum atıp tartışma çıkarmaya çalışma
  • quote:

Orijinalden alıntı: nayifhakan

Türkçe dublajlı oyunu başka dilde oynamak olmaz kendi adıma.Zaten tek tük Türkçe oyun geliyor.Bırakın da bari Türkçe çıkanı Türkçe oynayalım.

Hocam türkçe dublaj taraftarıyım ama ingilizce dublajını dinledikten sonra türkçe dublaj bazı yerlerde yavan geliyor.Yani ilk orjinal dil + altyazı.İkinci Türkçe dublaj onu diyorum.

• Yahudice oynucam. 4 yıl Musevi Dili ve Edebiyatı ölümü okudum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saint Patrick

Yahudice oynucam. 4 yıl Musevi Dili ve Edebiyatı ölümü okudum.

• quote:

Orijinalden alıntı: CPTLeBron

quote:

O esprinin modası geçti va te faire foutre

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CPTLeBron

quote:

O esprinin modası geçti va te faire foutre

Modasının geçip geçmemesi beni ilgilendirmiyor, ilgi alanımın dışında maalesef.

• en az 2 defa bitiririm oyunu yoksa yazık olur o yüzden sıkıntı yok
  • Japonca ya da burkina faso çince de olabilir bak

• Sony Türkiye'nin yerinde olsam şu yorumları okuduktan sonra bir daha Türkçe dublajlı oyun çıkarmam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ghostrain

Sony Türkiye'nin yerinde olsam şu yorumları okuduktan sonra bir daha Türkçe dublajlı oyun çıkarmam.

Arkadaş, sanki türkçe dublaj yapmayın, türkçe dublaj beş para etmez falan dedik.Sadece ilk oynanış altyazı ikinci oynanış dublaj, bunda ne var

• Olacak iş değil eleştirdiğiniz şeye bak.Altyazı ve dublaj olcak işte tadından yenmez.Şu leş yorumlara sebep başımıza taş yağacak.

• Peki Türkçe dublaj ve ingilizce alt yazı şeklinde oynayabiliyor muyuz? Tabi her türlü varyasyona açığım.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.