Bildirim
Uncharted Collection Geliyor
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
harika bir haber -
birinci ve ikinci oyunu ayrı ayrı oynayacağıma keşke collection oyununu oynasaydım iki oyunun maliyetinden kurtulurdum hiç olmazsa... -
Kutu takıntım olmasa store dan alınacak çok oyun var aslında. :) -
Böyle collection mı olur la, insan 1-2-3 şeklinde yapar, gerçi yapsa ne olur, 250tl den satarlar Türkiye'de, en iyisi koleksiyoncular tek tek toplasın mis gibi, max. 150-160tl ye 3 oyun da alınabilir -
Gow bir ve ikiyi collection yapılmıştı ya o hesaptan yola çıkarak Uncharted'ın da ilk iki oyununu collection yapmışlar. -
sadece 2yi oynamıştım ama alırım yıl sonuna doğru kolleksiyon amaçlı -
Aynı Collection Resistance 1 ve 2 içinde geliyor. Bir de PSP'deki GOW'lar için, GOW Collection Volume 2 geliyor. -
Bu arada arkadaşın dediği gibi Resistance 1 ve 2 içinde collection geliyor ve o da 22 Temmuzda satışa sunulacak -
Oynamayanlar için güzel düşünce. -
Almayı düşünebilirim 150 tl olursa -
Store'den satarlarsa almam.İki oyunu ayrı ayrı alır 60-70 tl odemektense 100Oder Ktulu kitapcıklı alırım -
Kapak tasarimi yok mu? Ayri ayri daha güzel bence Uncharted. -
-
Kapak Olmamış -
quote:
Orijinalden alıntı: Atakan_TR
Kapak Olmamış
+1 Bu nasıl bir kapaktır böyle ? Cover bastırmak farz oldu ama olsun en azından kutulu cıkıcakmış oyun arşive eklerim artık -
Eyvallah Zack Kapak olmamis pek. Ben I-IH diyorum. Ayri ayri almak koleksiyon bakimindan cok daha iyi.
-
Kapak güzel geldi bana Uygun olursa fiyatı alırım
-
Ben alırım beyler -
Shopto kapakları şöyle göstermiş... Benim için önemli değil kapaklar pek fazla. İki oyunun birlikte olması yeterli.
Benzer içerikler
- uncharted 4 kaç bölüm
- gta 5 araba çekme tuşu ps4
- hitman absolution türkçe yama
- uncharted 2 türkçe dublaj izle film makinesi
- gta 5 lester görevi
- ps5 dik mi yatay mı
- marvel rivals sistem gereksinimleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X