Bildirim
Uncharted Collection Geliyor
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
harika bir haber -
birinci ve ikinci oyunu ayrı ayrı oynayacağıma keşke collection oyununu oynasaydım iki oyunun maliyetinden kurtulurdum hiç olmazsa...quote:
Orijinalden alıntı: Magnesium
harika bir haber -
Kutu takıntım olmasa store dan alınacak çok oyun var aslında. :)quote:
Orijinalden alıntı: 30secondstomars
birinci ve ikinci oyunu ayrı ayrı oynayacağıma keşke collection oyununu oynasaydım iki oyunun maliyetinden kurtulurdum hiç olmazsa...
Alıntıları Göster -
Böyle collection mı olur la, insan 1-2-3 şeklinde yapar, gerçi yapsa ne olur, 250tl den satarlar Türkiye'de, en iyisi koleksiyoncular tek tek toplasın mis gibi, max. 150-160tl ye 3 oyun da alınabilirquote:
Orijinalden alıntı: Natsukaw.S
Kutu takıntım olmasa store dan alınacak çok oyun var aslında. :)
Alıntıları Göster -
Gow bir ve ikiyi collection yapılmıştı ya o hesaptan yola çıkarak Uncharted'ın da ilk iki oyununu collection yapmışlar.quote:
Orijinalden alıntı: REAL MADRID
Böyle collection mı olur la, insan 1-2-3 şeklinde yapar, gerçi yapsa ne olur, 250tl den satarlar Türkiye'de, en iyisi koleksiyoncular tek tek toplasın mis gibi, max. 150-160tl ye 3 oyun da alınabilir
Alıntıları Göster -
sadece 2yi oynamıştım ama alırım yıl sonuna doğru kolleksiyon amaçlıquote:
Orijinalden alıntı: 30secondstomars
Gow bir ve ikiyi collection yapılmıştı ya o hesaptan yola çıkarak Uncharted'ın da ilk iki oyununu collection yapmışlar.
Alıntıları Göster -
Aynı Collection Resistance 1 ve 2 içinde geliyor. Bir de PSP'deki GOW'lar için, GOW Collection Volume 2 geliyor.quote:
Orijinalden alıntı: Duman7
sadece 2yi oynamıştım ama alırım yıl sonuna doğru kolleksiyon amaçlı
Alıntıları Göster -
Bu arada arkadaşın dediği gibi Resistance 1 ve 2 içinde collection geliyor ve o da 22 Temmuzda satışa sunulacakquote:
Orijinalden alıntı: al6atross
Aynı Collection Resistance 1 ve 2 içinde geliyor. Bir de PSP'deki GOW'lar için, GOW Collection Volume 2 geliyor.
Alıntıları Göster -
Oynamayanlar için güzel düşünce.quote:
Orijinalden alıntı: muhammedDURGUN
Bu arada arkadaşın dediği gibi Resistance 1 ve 2 içinde collection geliyor ve o da 22 Temmuzda satışa sunulacak
Alıntıları Göster -
Almayı düşünebilirim 150 tl olursaquote:
Orijinalden alıntı: KRL11
Oynamayanlar için güzel düşünce.
Alıntıları Göster -
Store'den satarlarsa almam.İki oyunu ayrı ayrı alır 60-70 tl odemektense 100Oder Ktulu kitapcıklı alırımquote:
Orijinalden alıntı: Search and Rescue
Almayı düşünebilirim 150 tl olursa
Alıntıları Göster -
Kapak tasarimi yok mu? Ayri ayri daha güzel bence Uncharted.quote:
Orijinalden alıntı: asphendus
Store'den satarlarsa almam.İki oyunu ayrı ayrı alır 60-70 tl odemektense 100Oder Ktulu kitapcıklı alırım
Alıntıları Göster -
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Atakan_TR
Kapak Olmamış
+1 Bu nasıl bir kapaktır böyle ? Cover bastırmak farz oldu ama olsun en azından kutulu cıkıcakmış oyun arşive eklerim artık -
Eyvallah Zack Kapak olmamis pek. Ben I-IH diyorum. Ayri ayri almak koleksiyon bakimindan cok daha iyi.quote:
Orijinalden alıntı: asphendusquote:
Orijinalden alıntı: Atakan_TR
Kapak Olmamış
+1 Bu nasıl bir kapaktır böyle ? Cover bastırmak farz oldu ama olsun en azından kutulu cıkıcakmış oyun arşive eklerim artık
Alıntıları Göster
-
Kapak güzel geldi bana Uygun olursa fiyatı alırımquote:
Orijinalden alıntı: I-C-O
Eyvallah Zack Kapak olmamis pek. Ben I-IH diyorum. Ayri ayri almak koleksiyon bakimindan cok daha iyi.
Alıntıları Göster
-
Ben alırım beylerquote:
Orijinalden alıntı: Search and Rescue
Kapak güzel geldi bana Uygun olursa fiyatı alırım
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: Slauson
Ben alırım beyler
Alıntıları Göster
Shopto kapakları şöyle göstermiş... Benim için önemli değil kapaklar pek fazla. İki oyunun birlikte olması yeterli.
Benzer içerikler
- detroit become human türkçe yama
- hitman absolution türkçe yama
- gta 5 lester görevi
- god of war remake
- uncharted 2 türkçe dublaj izle film makinesi
- en iyi ps5 oyunları
- witcher 4
- ps5 pro farkı
- playstation 5
- ps5 pro
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X