Şimdi Ara

uncharted4 spoilerli paylaşımlar YENİ KONU (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
2.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Oyunun sonunda ufaklık cassie yi görünce şaşırdım baya. Belki sonraki oyunda kız büyür ve babasıyla birlikte ilk macerasına atılır. Bi nevi lara croft a karşı rakip bir karakter olur. Kızın odasında dolaşırken duvarda dağcılık ile ilgili posterler vardı. Belkide o da babasının yolunu izler.

Ben şahsen sam yerine cassie yi kontrol etmek isterim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Devamı gelmemesi gereken ve harika bir mutlu sona sahip muhteşem ötesi bir final oyunu olmuş. Zorlamanın hiçbir anlamı yok, Naughty Dog çok farklı karakterlerle, bambaşka hikayeler anlatabileceğini defalarca kanıtlamış bir firma, ne yapsalar sanata dönüştürüyorlar.

Hikaye DLC'si ile birkaç boşluk doldurulabilir, ancak onun dışında yeni bir oyuna şiddetle karşıyım böyle bir finalden sonra.

• quote:

Orijinalden alıntı: Göttingenli Ethem

Oyunda geçmişe dönük sahneler olsaydı çok güzel olurdu bence. Mesela o korsanların zehirlendiği masanın gerçek tarihine gitsek hoş olurdu. Oyunun sonunda thomas tew ile henry averynin iskeleti var. Nasıl dövüştüklerini görmek isterdim.

Bence gizemli kalması daha güzel. Senin hayal gücüne bırakmış.
  • Devamı gelmez büyük ihtimalle boşa umutlanmayın. Oyunun platin kupasına bakarsanız adını Son Birkez Daha koymuşlar yani son platin son oyun. Saygılar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu kadar insanı içine çeken oyun az bulunur.Grafiklerin güzelliğinden öte birşey bu...Oyun vermek istediği hissi, yaşatmak istediği aksiyonu tam olarak yaşatıyor bir şekilde !
    Olabildiğince geç bitsin diye gıdım gıdım oynadım.Tepelere çıkıp dakikalarca manzara seyrettim.Turkuaz rengi denizlerde yüzdüm, altın sarısı kumsallarda çocuklar gibi hoplayıp zıpladım.Ama her güzel oyun gibi bu da bitti
    Bu hisleri bize yaşattığın için teşekkürler Naughty Dog

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guru_Meditation -- 29 Mayıs 2016; 10:49:41 >
  • fuzuli işlerle uğraştrdın bizi naughty dog senelerdir....umarım bizden kazandıklarınla şu anda malibu plajındaki sahil evinde sarışın kızıl esmerle gününü gün ediyorsundur
  • quote:

Orijinalden alıntı: BèRuTTì

oyunu şimdi bitirdim bu konuya geçelim:)

Sonu evet hiç beklemediğim gibi mutlu sonla bitti ben elenayı yada sully i kaybeder ölürler diye düşünmüştüm lakin hiç biri olmadı bu oyunun devamı her türlü gelecektir. Sam'e en son sana bi kaç keşfedilmemiş yer bıraktım dedi çünkü oralarda takıl dedi.. Kızları da ilgi duydu bu hazine avcılıgına bi ihtimal onlada devam edebilir seri lakin artık ps4ün son zamanlarımı olur yeni nesil konsoldamı allah bilir. Bir hırsızın sonu dan kasıt bence nathan değildi ya avery idi yada rafe sonuçta oda hırsız:) kısaca bişeyler eksik kaldı senaryoda o zenci kadına noldu mesela oda belli değil..

Ekleme :Sully zaten sam 'e beraber iş yapalım sonraki maceramız neresi falan dedi elenada yasal olarak kayıp çıkartıcaz dedi nathana finalde satın aldıkları marina şirketi üzerinden kesin yollarıda sam ve sullyle birleşicektir tekrardan devam oyunu %98 bama göre.. Tesadüf olamaz elenanın orayı satın alması çok açık.

Dlc ile gelicek bolumde yada kacan hatunla ilgili olucak yada chloe ile ilgili devam oyunu olucagini sanmiyorum

• bu oyun değil sanat eseri. bu oyun tek kelimeyle efsane. hep abiden bir kazık bekledim son ana kadar nate mi elena mı sully mi ölecek diye oyundan da hiçbir şey anlamadım müthiş bir son olmuş çok mutluyum şu an
  • Zenci kız hazineyi alıp kaçtı,daha ses çıkmadı ondan

• Nathanın kızı yeni Tomb Raider olacak gibi geliyor bana. Bekleyip görelim.

• Nathan - Drake kullanıcısına yanıt
    hocam kızı yeni TR olabilir, malezyadaki dalıştan bir hikaye çıkartılabilir, sully ile sam'in bir macerası ele alınabilir, nate'in başka bir macerası ele alınabilir. yani her türlü ucu açık bitti. istenirse uncharted 5 yapılabilir.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.