Şimdi Ara

Under Armour n11 spor ayakkabı (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
182
Cevap
5
Favori
33.586
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Manchester United

Bu ayakkabılar heryerde 200-250 tl civarında. Nasıl oluyor da burada 100 tl ler. Açıkcası orjinallik konusunda güvenemedim. Şüpheliyim.

Satici firma Doğuş, Under Armour’u Tr’ye onlar getiriyor. Elden cikariyorlar sanirim eski sezon urunleri..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çöp oğlu çöp
  • Kaptım bir tane 41 no teşekkürler

• eagle-1453 E kullanıcısına yanıt
    Adidas’ta Nike’a göre yarım numara daha küçük giyiyorum. Nike ile Under Armour aynı. Eğer adidastaki numaranız belliyse Adidas shoes size chart yazın ve numaranız kaç cm’e denk geliyor bakın, sonra da under armour shoes size chart yazıp karşılaştırın.

• Ürünler eski sezon arkadaşlar.. Under Armour a proje olarak sahip olan lojistik firmasında proje sorumlusuyum.. Ben nike ve mango projelerine bakıyorum Türkiyedeki bütün nike ve mango ürünlerini millileştirip TR tüm ülkeye girişini dağılımını sağlıyorum.. n11 ve underarmour bi anlaşma yaptılar ayakkabıların orijinalliği konusunda en ufak bi şüpheniz olmasın..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: snl_

Ürünler eski sezon arkadaşlar.. Under Armour a proje olarak sahip olan lojistik firmasında proje sorumlusuyum.. Ben nike ve mango projelerine bakıyorum Türkiyedeki bütün nike ve mango ürünlerini millileştirip TR tüm ülkeye girişini dağılımını sağlıyorum.. n11 ve underarmour bi anlaşma yaptılar ayakkabıların orijinalliği konusunda en ufak bi şüpheniz olmasın..

Ayak ölçüleri Hk bilgi verirseniz iyi olur

Nike 28.5 cm

44.5 giyen birisi

UA da aynı mıdır?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • büyük alın ben 2 tane almıştım su an ayagımda var . cok rahat ama kışın falan giyemezssiniz pahalı olanları var 440 tl olanlar onlar da cok rahat ama

kıllandım cok uygun fiyatları...
  • geçen hafta mağazasında 499 TL olarak gördüğüm ürün 89 TL diyor. Orjinal olma imkanı yok :)
  • snl_ S kullanıcısına yanıt
    Harikasın arkadaşım, çok değerli bir bilgi bu. Eski sezon olsa ne olurki? Moda takipçisi değilim ben, yakışanı beğendiğimi giyerim. Gördüğüm ve bildiğim kadarıyla bu markanın Ar-Ge departmanı oldukça iyi çalışıyor ve sağlıklı ergonomik ürünler çıkarıyor, şıklığı da cabası.

• Dün alanları siparişleri kargoya verildi mi?
  • dediğim gibi ben nike ve mangoya bakıyorum under armourun ölçülerini bilmiyorum..
    ama bu ayakkabı bedeni konusunu tamamen cm olarak çözebilirsiniz..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Under Armour n11 spor ayakkabı
  • Reklam yüzü boksör Anthony Joshua, son dönem baya popüler bir Amerikan markası, takibimdeydi ama bu fiyatlara hiç rastlamadım, aldım bir dal tşkler haber veren arkadaşa.
  • nedir bu kadar yaygara koparılacak anlamadım ayakkabıların tipi de gayet kötü 100 liraya satılıyor öyle ucuz da değil,bir çoğu günlük giyilecek ayakkabı değil ancak spor salonunda koşuda falan
  • quote:

Orijinalden alıntı: snl_

dediğim gibi ben nike ve mangoya bakıyorum under armourun ölçülerini bilmiyorum..
    ama bu ayakkabı bedeni konusunu tamamen cm olarak çözebilirsiniz..

nike, adidas 44 giyiyorum under armour 43 olmuştu
  • Ya siparis verdim onaylandi sacma bi kargo fiyati gelir mi 55 tl ye bi canta 30 a da bi cap aldim

• 2 adet basketbol ayakkabısı aldık dün bugün kargoya verildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufakps3 -- 12 Ekim 2017; 19:40:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FunkyGeek

urun.n11.com
    Under Armour - Koşu Ayakkabisi - Ua Thrill 2 M - n11.com
    https://urun.n11.com/yuruyus-ve-kosu/under-armour-kosu-ayakkabisi-ua-thrill-2-m-P211270826

Under Armour n11 spor ayakkabı

Bunun her yeri orjinal olsa ne olur

• ottoserdar O kullanıcısına yanıt
    Zevk meselesi.
  • fiyatlar sanalcadir ile aynı zaten sahte olduğunu sanmıyorum. sanalcadirdan da almıştım burdan da aldım. ayakkabılara bok atanın da aklından şüphe ederim... adidas da nike da kullandım kullanıyorum ancak bunlar bir ayrı rahat. türkiyede neden bu kadar ucuz anlamadım amerikada almaya çalıştım her yerde baktım ama astronomikti fiyatları... iyiki de almamışım.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.