Şimdi Ara

UNDERGROUND TRADERS | PS4 GUILD (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.660
Cevap
22
Favori
72.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Akşam battlefield da online olmayıp, kaan abiye (axecalos), bana (GodLeSsCapTive) veya kereme (jasvin71) haber vermeden mazeretsiz oyuna 3 gün üst üste gelmeyen üye, her bir gün için 1ceza puanı alacak. Donanımhaber üzerinden konumuzun ilk mesajında yer alan psn üye listesinde adının yanına ceza puanı eklenecek ve 3 ceza puanına sahip üye, clandan süresiz uzaklaştırılacaktır. Tüm iletişimi DonanımHaber forum konumuzda yapacağız. 50 kişi isek 45 kişi DonanımHaber üzerinden aramıza katıldı. Herkesi tek tek ben aldım klana. Sizden sürekli bf de olmanızı istemiyorum. Akşamları 21:00-01:00 saatleri arasında olabildiğince aktif ve birlikte olmamızı istiyorum. Dolayısıyla tüm muhabbetimiz DonanımHaberde olacsk bundan sonra. Tamamiyle yeni yaptırımın iyi olacağı kanaatindeyim. Bu whatsapp aktif oldukça kimse foruma yazmaya uğraşmıyor. Maç detayları, antrenmanlar, elektronik veya oyun vb. tüm haberleri donanımhaberdeki konumuzdan devam ettirme kararı aldım. Onun dışında kurallarımızı DonanımHaberde tekrar okuyun lütfen. Akşamleyin kurallarda güncellemeye de gidilecektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: en06

Beyler umarim burayi cozerim .s enes ben

sıkıntı olmaz enes bi iki günde çözersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: GodLeSs CapTive

Akşam battlefield da online olmayıp, kaan abiye (axecalos), bana (GodLeSsCapTive) veya kereme (jasvin71) haber vermeden mazeretsiz oyuna 3 gün üst üste gelmeyen üye, her bir gün için 1ceza puanı alacak. Donanımhaber üzerinden konumuzun ilk mesajında yer alan psn üye listesinde adının yanına ceza puanı eklenecek ve 3 ceza puanına sahip üye, clandan süresiz uzaklaştırılacaktır. Tüm iletişimi DonanımHaber forum konumuzda yapacağız. 50 kişi isek 45 kişi DonanımHaber üzerinden aramıza katıldı. Herkesi tek tek ben aldım klana. Sizden sürekli bf de olmanızı istemiyorum. Akşamları 21:00-01:00 saatleri arasında olabildiğince aktif ve birlikte olmamızı istiyorum. Dolayısıyla tüm muhabbetimiz DonanımHaberde olacsk bundan sonra. Tamamiyle yeni yaptırımın iyi olacağı kanaatindeyim. Bu whatsapp aktif oldukça kimse foruma yazmaya uğraşmıyor. Maç detayları, antrenmanlar, elektronik veya oyun vb. tüm haberleri donanımhaberdeki konumuzdan devam ettirme kararı aldım. Onun dışında kurallarımızı DonanımHaberde tekrar okuyun lütfen. Akşamleyin kurallarda güncellemeye de gidilecektir.

hayırlısı olsun

• Gerekli bir rotasyondu bence.. Herkese hayırlı olsun..
  • bence kötü oldu güzel bir muhabbet vardı bende bf yok mesela ama diğer bütün oyunlar var fifada oynadık wd'da oynadık. tam ne oldu ne bitti bilmiyorum ama güzel abilerimi kardeşlerimi tanıdım, güzel de vakit geçirdim.

neyi sıkıntı ettiyseniz çözersiniz en kısa zamanda inş
  • buradan yazalım beyler böylesi daha güzel :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ogulcanxy

buradan yazalım beyler böylesi daha güzel :)

Aynen Serhad'ım 😄😄

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: smurats

bence kötü oldu güzel bir muhabbet vardı bende bf yok mesela ama diğer bütün oyunlar var fifada oynadık wd'da oynadık. tam ne oldu ne bitti bilmiyorum ama güzel abilerimi kardeşlerimi tanıdım, güzel de vakit geçirdim.

neyi sıkıntı ettiyseniz çözersiniz en kısa zamanda inş

Sıkıntı gibi herhangi birşey ortada yok hacım. Sadece whatsapp grubumuz kapatıldı. İletişimi konu üzerinden, tıpkı whatsappta olduğu gibi devam ettirmeliyiz

• Wattsapp cok sessiz :/

• quote:

Wattsapp cok sessiz :/

Telefon şarjlarımız yarı yarıya arış gösterecek xD

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Axecalos

quote:

Wattsapp cok sessiz :/

Telefon şarjlarımız yarı yarıya arış gösterecek xD

• Clan kuralları güncellendi. Tavsiyeleriniz varsa pm yoluyla dinlemekten zevk alırım

• quote:

Clan kuralları güncellendi. Tavsiyeleriniz varsa pm yoluyla dinlemekten zevk alırım

Ellerine saglik Baskan!!

Herkese gunaydin efenim.. Daha bir rahat geldi bana buradan yazmak.. Konu kacirmiyorsun.. Whatsapptan 2 saatte 700 mesaj oluyordu..

Bu arada dun gece partiye sigmadik..iki parti actik.. Squada safmadik mitoz bolunmeyle squadlara dagildik.. Sahane valla..

• Adam Alaaddin Başgan değil Aziz başgan gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: Axecalos

quote:

Clan kuralları güncellendi. Tavsiyeleriniz varsa pm yoluyla dinlemekten zevk alırım

Ellerine saglik Baskan!!

Herkese gunaydin efenim.. Daha bir rahat geldi bana buradan yazmak.. Konu kacirmiyorsun.. Whatsapptan 2 saatte 700 mesaj oluyordu..

Bu arada dun gece partiye sigmadik..iki parti actik.. Squada safmadik mitoz bolunmeyle squadlara dagildik.. Sahane valla..

Bf bende de olsada gelsem
    Premium yüzünden alamıyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Battlefield ı olmayan üyeleri de düşündüm. Onu bir şekilde ben halledicem rahat olun

• Gunaydin klan.Dun guzel oyundu yemin ediyorum ruyamda bike kunyemi aldi mahir yav .s.s bugun hali saha macindan sonra bf deyim ceza vermeyin

• quote:

Gunaydin klan.Dun guzel oyundu yemin ediyorum ruyamda bike kunyemi aldi mahir yav .s.s bugun hali saha macindan sonra bf deyim ceza vermeyin

Dün mahirle olaylar olmuş ahahahah

• Günaydin herkese ^^ boyle daha iyi oldu ya haber kaçırmıyoruz ^^
  • Beyler akşam olanlarla bi servera girip video çekelim diyorum ne dersiniz?

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.