Şimdi Ara

UNDERGROUND TRADERS | PS4 GUILD (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6.660
Cevap
22
Favori
72.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bensiz son maçınız olsun inş :D zaferlerle dönün hacılar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu akşam gelebilirim burdan haber verirmisiniz giriceğimiz zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: SytKsm

Bu akşam gelebilirim burdan haber verirmisiniz giriceğimiz zaman

İftardan sonra aga

• quote:

Orijinalden alıntı: GodLeSs CapTive

quote:

Orijinalden alıntı: SytKsm

Bu akşam gelebilirim burdan haber verirmisiniz giriceğimiz zaman

İftardan sonra aga

Tamamdır evde olursam gelirim
  • Beyler herkese duyurulur. 3 aylık server alındı rahatız tatil boyunca

• Kesene bereket. Bütçenin sınırlarını zorluyosun bakıyorum :) işe girersem bende iyilik yapacam arada

• quote:

Orijinalden alıntı: Serhadss

Kesene bereket. Bütçenin sınırlarını zorluyosun bakıyorum :) işe girersem bende iyilik yapacam arada

Size az bile kanka

• quote:

quote:

Kesene bereket. Bütçenin sınırlarını zorluyosun bakıyorum :) işe girersem bende iyilik yapacam arada

Size az bile kanka

geyik grubu kapandı gelen yok buraya la
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alfa Lima Whiskey -- 12 Temmuz 2014; 18:56:10 >
  • Herkes buraya gelse daha iyi olcak aslında

• http://m.ign.com/articles/2014/07/02/ps4-controllers-now-work-wirelessly-with-ps3-consoles

Habere göre ds4 ps3 te oynanabilir olmuş. Ds3 ps4 te oynanıyor mu peki? Oynanmıyorsa asıl yapılması gerekeni yapmamışlardır. Malum herkes şikayetçi ds4 ten

• valla ben aslında bundan rahatsızım ama aladdin bişey kabul etmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunter007

valla ben aslında bundan rahatsızım ama aladdin bişey kabul etmiyor

Neyden rahatsızsın abi?

• Geyiği kapatmıştık hatırlarsanız. Kapattığımda demiştik ki iletişim forumdan olacak. Viraz oldu sayılır ama yine belli kişiler yazıyordu. Size bir şans daha verip geyiği tekrar kurdum biliyorsunuz. Siz yine dh yi ve bf4 ü boşladınız. Antrenmana gelmediniz. 2 hafta bekledim ama aynı. Uyarılarımız hiçbir şeyi değiştirmedi. Dolayısıyla geyik whatsapp grubumuz ve bf4 te aktif olmayan tüm üyeler sebepsiz klandan atılmıştır. Klana tekrar katılmak isterseniz ilk mesajı dikkate alın ve kolay gireceğinizi düşünmeyin. Klan tamamen kurumsal şirket pozisyonuna döndürülmüştür. Bu şekilde antrenmanlarımızdaki kadroyu bile daha sağlıklı çıkarabiliyor, herkesten net cevap alabiliyor ve herkes sözünün arkasında duruyor şu andaki hal içerisinde. Zorlamayın demiştim ama başka çare bırakmadınız. İsmi yazmayan believeme0, liordes, Halit1496 gibi geçmişi olan üyelerimiz ise ps4 ü aldıklarında ilk mesaja eklicem. Şimdi sildim çünkü karışıklık oluyor. Yoksa sizleri unutmak mümkün değil bilesiniz

• Biz 2012 yazından beri süregelen birliğiz.

Gece gündüz kasıp Oynamaya zorlayan bir oluşum değiliz. Arada başka oyunlar oynuyoruz falan iyi gidiyor. Aile ortamımız var. Fakat aynı zamanda zevk almak önemli. Birlikten tamamen kopmuş ve ayrı telden çalan insanlar olduğu zaman pek yürümüyor.
    Whatsapp grubu güzel birşey ama çok şarj falan yiyor fazla yazılınca. Bence forumu kullanmak daha yararlı. Yine aynı şekilde burayıda sürekli takip ediyoruz. Bir sorun çıkmaz o sebepten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serhadss -- 2 Temmuz 2014; 23:33:46 >
  • quote:

Geyiği kapatmıştık hatırlarsanız. Kapattığımda demiştik ki iletişim forumdan olacak. Viraz oldu sayılır ama yine belli kişiler yazıyordu. Size bir şans daha verip geyiği tekrar kurdum biliyorsunuz. Siz yine dh yi ve bf4 ü boşladınız. Antrenmana gelmediniz. 2 hafta bekledim ama aynı. Uyarılarımız hiçbir şeyi değiştirmedi. Dolayısıyla geyik whatsapp grubumuz ve bf4 te aktif olmayan tüm üyeler sebepsiz klandan atılmıştır. Klana tekrar katılmak isterseniz ilk mesajı dikkate alın ve kolay gireceğinizi düşünmeyin. Klan tamamen kurumsal şirket pozisyonuna döndürülmüştür. Bu şekilde antrenmanlarımızdaki kadroyu bile daha sağlıklı çıkarabiliyor, herkesten net cevap alabiliyor ve herkes sözünün arkasında duruyor şu andaki hal içerisinde. Zorlamayın demiştim ama başka çare bırakmadınız. İsmi yazmayan believeme0, liordes, Halit1496 gibi geçmişi olan üyelerimiz ise ps4 ü aldıklarında ilk mesaja eklicem. Şimdi sildim çünkü karışıklık oluyor. Yoksa sizleri unutmak mümkün değil bilesiniz

Nerede kurumsal kelimesini gorsem yapistirir oldum , klani ic denetciligini ustleniyorum..😂😂😂

Bu arada dominatio da c4 ise yariyormus ogrendim..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Kurumsal lafından nefret ederim

• quote:

quote:

Neyden rahatsızsın abi?

aladdin'in bu şekilde masrafları tek başına karşılamasından rahatsızım kardeşim
  • quote:

quote:

quote:

Neyden rahatsızsın abi?

aladdin'in bu şekilde masrafları tek başına karşılamasından rahatsızım kardeşim

Aynen o benide biraz rahatsız etti. Aramızda para toplasaydık daha iyiydi

• Bu arada iki hafta içinde üç oyuncumuz aktif olacak haberini aldım. Bunlardan biri de haftaya olan benim

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.