< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
UNDERRATED BÖLÜMLER (PART - 1) (2. sayfa)
-
-
Harbiden adam video çekiyor, patlama oluyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
elon musk abime göre malzeme mühendisliği bana göre yazılım,matematik müh. kimya mühendisliği de olabilir fakat bölüm aşırı zor ve türkiye deki sektör şartları belli
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
balon çünkü başka şeyleri şişiriyor kendi havasıyla. barış özcan izleyen adam %99 ihtimalle bi şeyi derinlemesine bilmez zaten. o yüzden barış özcanın haklı olduğunu düşünür.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
knk yazılım çöp değil miydi
ayn knk çöp
meğer aslında sen de istiyomuşsun da hep kendini kandırmışsın sırf kendini tatmin etmek için kaç ay insanları yanlış yönlendirdin
btü bilgisayar , uludağ bilgisayar sence hangisi ?
Net ytü makine türkiyenin en iyi makinelerinde biri. 40k ile kapamış 25 k falan hakkediyor. Ama kontenjan etkiside var.
makine tercih edilmediğinden düştü o kadar sıralaması
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mxpayne -- 5 Kasım 2021; 11:14:4 >
şaka mı yapıyon ciddi misin
dalga geçiyom hocam anlarsın diye düşündüm ama
Tm da itü17k ytü 40k aralarında bu kadar fark yok itü 17k ise yıldız 25k falan olur. O da itü isminden yıldız makine daha iyi yoksa bence.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ayrıca ytü mekatronik,elektronik haberleşme,kom ve gtü elektronik mühendisliği hak ettiği yerde değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B4F41DA77 -- 5 Kasım 2021; 12:3:16 >
Ege elektrik elektronik mühendisliği başarıları ve yeni lablarıyla artık ilerlemeye başlayacaktır. Şuan 49k Türkiyede eğitime başlayan 4. üniversite ve bu kadar köklüyken biraz daha değer görmesi gerektiğini düşünüyorum.
-
Hele hele, he Yıldız daha iyi. Okula bu sene girmişsin daha Yıldız hakkında bile adam akıllı bilgin yok onu geçtim, İTÜ ile yakından uzaktan alakan yok İTÜ'den iyi yazmışsın. Siz şaka mısınız arkadaşım? Bir tane daha var senin farklı bir versiyonun her yerde kötüleyip duruyor. Ne değişik adamlarsınız. Ne leş ortam oldu burası ya herkes kafasına göre bilgisi olmadan okul, bölüm övüp gömüyor.
Ulan git makale sayısına bak. Boş konuşma. Ben itüden yüksek olsun demedim zaten. Bu kadar fark olacak kadar aralarında bir ayrım yok onu söylüyorum.Ayrıca ben hiç itüyü kötülemedim. Ben genel değerlendirildiğinde itünün daha iyi olduğunu hep söyledim. Ama bölüme vurursak yıldız makine itüden daha iyi net.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B4F41DA77 -- 5 Kasım 2021; 14:5:23 >
İlk defa post açalım dedik mevzu çıkardık
-
aynen kanka kesin şakadır cenge geçmeyi düşünüyorum diye konu açıp silen benim zaten sene sonu geçeceksin bunu yazıyorum buraya
uludağ üni bu arada
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X