Salladığın açık. O grupta kimse GTÜ ODTÜ'den iyi filan demez. Hatta o grupta herhangi bir okul ismi bile geçirilmiyor yanlış anlamaya mahal vermemesi için. |
underrated ve overrated okullar (4. sayfa)
-
-
Ozyeginde gunde 18 saat calisan insan sayısı 1 (mizyaz) ve bunu hepimiz biliyoruz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Sysmmhg
Bu mesaj silindi.ITU ile karşılaştırıldığını çok gördüyseniz bir ekran görüntüsü de atabilirsiniz sanırım.
https://forum.donanimhaber.com/itu-vs-gtu-anket-bug-a-girdi-yuzde-60-40-itu-ondeydi--150010933 Bu konudaki arkadaş aklınca bütün üniversiteleri GTU, IYTE ve TAU ile karşılaştırıp dalga geçiyordu.
Bu da konuya yazdığım cevabım. Hadi gidip YTU, Marmara, IYTE ve TAU (yakın sıralamalar) ile karşılaştırılıyor desen anlayacağım da ITU, ODTU gibi üniversitelerle karşılaştıranı hiç görmedim. Bir de üstüne ODTU yazdıktan sonra ODTU olmasa bile ITU ile karşılaştırıldığını çok gördük yazmışsın, ayıptır.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-13A862295
Bu mesaj silindi.Evet açtım. İtü ve Hacettepe tutmuyorsa gelin sizi Gtü'ye alalım demişim ne var bunda ?
Gayet haddini bilen bir başlık....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gucluturk2018 -- 8 Ağustos 2021; 16:36:7 > -
Hocam el becerisi olmayan biri yazsa iş görür mü sizce sayısalken mimarlık yazmadım bu yüzden
overrated: itü odtü boun
underrated: esenyurt nişantaşı
-
Çizim dersi alıyorsun zaten. Ayrıca işin büyük kısmj bilgisayar üzerinden yapılıyor. Estetik algısı daha kıymetlidir muhtemelen. Okuyan birine de danışmak lazım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bir ege mezunu olarak egeye underrated denilmesine götümle güldüm. Sağlık bölümlerinin birkaçı haricinde okul neredeyse sıfır. Sadece çevre ve sosyal imkanlar anlamında iyi. Eğitim olarak son derece kötü, yaşlı, huysuz, her şeyin en iyisini ben bilirim modunda gezen hocalarla dolu.
Dediğim gibi okulu ayakta tutan 1 2 tane sağlık bölümü var. Yoksa mühendislik, edebiyat vs bölümlerine kalsa adı bile duyulmazdı okulun.
Dışardan bakılınca teknolojiyle ilgili gibi gözüküp aslında güncel teknolojiyle alakası olmayan bir kurum ege üniversitesi. Hocaların prof olduktan sonra onlara hiçbir şey sorulmadığını kendi ağızlarıyla itiraf ettikleri bir okul. Yıllanmış, sararmış kağıtlardan okuduklarını tahtaya geçirirken eğitim verdiklerini sanan profları dinlemek isterseniz kesinlikle tercih edebilirsiniz :D
-
Bölüm 2016ya kadar yetenek sınavı ile öğrenci alıyordu, bence durumu açıklıyor
Diğerleri de doğru da itüye sallayanların kafası cidden takdire şayan. Adamlar şimdi ne güzel sistem yapıyorlar millet yine itü hata etti o paralar boşa gidecek diyor . Cidden İtü<300k’lık ceng adamların gözünde .
Hacettepe underrated mı ? Bu forumdan iki senedir öyle bir ekmek yediki kendileri ,ceng furyası ile birleşince de adamlar kendini ODTÜ’den iyi sanmaya başladı.
Hocam buraya özü çöp yazsam ve ardına gelecek argümanım olmasa beni dinleyecek misiniz, tabiki hayır burada özü kötü diyenlere de aynısını yapın (mühendislik adına )
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X