Şimdi Ara

underrated ve overrated okullar (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
2
Favori
6.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Underrated: Hacettepe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuhtarTebogo -- 8 Ağustos 2021; 13:57:56 >
  • Overrated: Boğaziçi , TAÜ
    Underrated:İstanbul , Marmara , YTÜ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FA108A5BE -- 8 Ağustos 2021; 14:9:31 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • emirsae E kullanıcısına yanıt
    Hiçbir şey

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ytü nün csde türkçe eğitimi olması büyük bir eksi maalesef

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • emirsae E kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam o konuda haklısınız

• overrated : özyeğin

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-13A862295

Bu mesaj silindi.

Telegram grubunda ODTÜ'den iyi okul dedikleri mesajı paylaşabilir misiniz? Aynı grupta ben de varım ve öyle bir mesaja denk gelmedim. Bizim okulu puanları birbirine yakın olmasından dolayı YTÜ - Marmara - IYTE - TAU ile karşılaştırıyorlar. ODTÜ ile karşılaştıran birini görmedim hiç. Bu sıraladığım okullarla ilgili de hocalar genellikle karşılaştırma yapmamayı tercih ediyor. Gruba herkes girebildiği için bazen farklı amaçlarla girip iki okulu karşılaştırıp daha sonra bunu gelip burada "X'den daha iyi diyorlar" diyip paylaşan kişiler var.

• overrated : gtu (dhde o kadar ovulmese de artik face , twitteri ele gecirmis) , tau (isminde alman gecmese cogu öğrenci iplemeyecek eminim bundan)

underrated: ataturk saglik (sirf erzurumda diye egitimi kotu zannediliyor) , ytu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbayediagne10 -- 8 Ağustos 2021; 14:57:17 >
  • Bırak reis biraz da sizin okulunuza sövsünler nolcak, hep siz mi söveceksiniz alttan alttan 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bölüm olarak bence itü makine underrated milletin türkçe zannetmesi yüzünden sıralaması düşük

• Overrated---->Ankara tip
    Underrated--->Cukurova tip

Uni bazli degil ama tip acisindan boyle

• Udnnsnamsnwmammfc

• overrated:sabanci denen sisirilmis balon ve bilkent de bir tik oldugundan yuksekte gosteriliyor bence

underrated:yildiz teknik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stevennpaulJobs -- 8 Ağustos 2021; 15:34:48 >
  • Fazla Abartılan: GTÜ (gtu>ODTÜ diyenler var ciddi ciddi)
    Yok yere aşağılanan: YTÜ (öldü bitti diyenler var), Gazi (ülkücüler tesbih atıyormuş önüne falan sanırsın okul Ötüken yolunda :D )
    Değeri Bilinmeyen: Eskişehir Osmangazi (özellikle muh fakülteleri için)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F63595470 -- 10 Ağustos 2021; 9:30:34 >
  • Şaka yapıyorum hocam seviyorum seni  gel çizdirelim hesapları bırakalım bu işleri sonsuz huzur ve mutluluğa erişelim . Kime kimlerle neyi neden kanıtlamaya çalışıyoruz

• overrated ytü

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-7845EE979

Overrated: ODTÜ, İTÜ, Boğaziçi
    Underrated: GTÜ, İYTE, TAÜ

Bu arkadaşa katılıyorum. GTÜ VE İYTE en underrated okullardır. Bu 2 okulun eğitimi çoğu iyi zannettiğiniz okulun üstündedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gucluturk2018 -- 8 Ağustos 2021; 16:9:58 >
  • Okul tabii ki önemli fakat bölüm daha önemli.

Hacettepe'de diş hekimliği okumaktansa Kafkas Üniversitesi'nde tıp okumayı tercih ederim.

Artık bölümlerin de bir kıymeti kalmadı gerçi. Elini sallasan mühendise ve avukata denk geliyorsun. Apartmandan bozma üniversiteler her şeyi mahvetti. Yakında tıp bile değersiz bir bölüm olabilir.

Tabii ben 30 yaşında, belki size göre eski kafalı birisiyim. Benim görüşlerim bu yönde.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.