Ewet beyler sizin tawsiyeleriniz üzerine eskiden und al diodunuz +12 hp set yaptım HEALTH BONUS bunla 5k canım oluyo fakat bunları cıkarınca eski haline dönüyo şimdi bunun mantıgı nedir? süs die mi 4m harcadım
UP bişeyler deyin :@ bosa mı gitti paralarım
O setle kaç Buff alıyosun?
ee bıraz ole oldu sımdı saf canının 2 k yı gecmsı lazım kı bu undyıng ı kulanasın 2 k yı geceınce o canın ortalama undyıngle beraber 1800 artıo bu da ½60 ı na esıt saf canının
Şöle buffsız bi 3k hp yapcanki işe yarasın o yoksa 1500 buff daha avantajlı hale geliyor.
boşa gitti evt aldın mı cevabını ?
full +8 fp gıy takıların +9 olsun lvl ın 63+ olsun undyıng o zaman ıse yarar 7k canı olan prıestler tanıyorum ^^
ya bakın şimdi su leather ları yaptım :@ +7 12 hp bonus b*k oldu resmen param bi halta yarmıyo normalde 5k canım war ama cıkarıp gerçek itemleri giince düşüyo siz kalıyo demiştiniz :@
undying %60 can arttırır canını 2500 + olması lazım bi arkadaş 2000 can la undiyn alırsan 1200 can gelir git 1500 al benim canım 2600 bana bile zorla 1560 can veriyo
ya kardeşim yeter artık bu forum un bi admini yoqmu ya bu ne biçim konu
quote:
Orjinalden alıntı: kingdom
ya kardeşim yeter artık bu forum un bi admini yoqmu ya bu ne biçim konu
Sen normal misin arkadaşım? kafayı felan yemedin idmi? eleştiri olarak al s*lak slak konusma
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme