Bildirim
Ungine heaven 3.0 sonuclar normal mi ? (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
-
-
Sorunu ne bu ekran kartının çözümü olan yok mu ? -
quote:
Orijinalden alıntı: nx+1/2(5x-m)=5/2
Sorunu ne bu ekran kartının çözümü olan yok mu ?
Catalyst 12.6 yükle %50 hızlanır. Hızlanmaz ise güç tasarrufu modlarını iptal et. Catalyst yüklerken eskisini silmeyi unutma. -
Saat hızlarında bir düşme görünmüyor. Büyük ihtimal sürücüdeki bir bugdan kaynaklanıyor. Farklı sürücülerle deneyin. -
Download linki verebilrsiniz Tuğrul hocam ? M@u deneyeceğim. -
quote:
Orijinalden alıntı: nx+1/2(5x-m)=5/2
Download linki verebilrsiniz Tuğrul hocam ? M@u deneyeceğim.
Link bilmiyorum bilgisayar geldiğinde içinde vardı :) ama google yardımcı olabilir. -
Değişen birşey olmadı.Yine aynı sonuç.Siteler deki ayarlarla da denedim orda 40 alan ungine bende 11 alıyor.Anlamadım gitti. -
baya ılgınc..drıver dan kaynaklı olacagını zannetmıyorum..aldıgın sonuc ımkansız derecede dusuk..cunku drıver kaynaklı tas catlasa +100 -100 puan oynar..gpuz de pcı exp kacta calısıyor gozukuyor baktınmı..ayrıca ccc de ayarları defult damı ona baktınmı? -
quote:
Orijinalden alıntı: bonser24
baya ılgınc..drıver dan kaynaklı olacagını zannetmıyorum..aldıgın sonuc ımkansız derecede dusuk..cunku drıver kaynaklı tas catlasa +100 -100 puan oynar..gpuz de pcı exp kacta calısıyor gozukuyor baktınmı..ayrıca ccc de ayarları defult damı ona baktınmı?
Valla bir yol gösteren olmadığından ne nasıl bilemiyorum hocam.testte yapıyorum ama değişen bişe yok. -
-
Yorum yapacak kimse yok mu son ss lere -
up -
-
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X