Şimdi Ara

ÜNİ BIRAKIP TEKRAR HAZIRLANMANIN YUKU COK AĞIR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
2
Favori
3.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ne yazmistin hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Egon_Krenz E kullanıcısına yanıt

aga cok zor ama buarada yalnız kalmak, ben bunaldığım ettiğim zaman dısarı cıkıp arkadaslarımla vakit geçirmeyi seven biriyim kafam dağıtırım, şimdi herkes gidince gerçekten dısarı da cıkamıyorum sinirlerim bozuldu ak yerınde ya

• tıp hariç diğer bölümler için üniversite sınavını bu kadar dert eden arkadaşlar boşuna yıpratıyor kendini. zaten bu ülkede doktor olmanın da bir esprisi kalmadı o ayrı mesele de. özel sektör de kimse sizin mezun olduğunuz bölüme veya not ortalamanıza bakmayacak. üniversite mezunu musun, bölümünün işle alakası biraz var mı tamam. sizi ekibine alacak adam bile 2 yıllık mezun olunca o zaman anlayacaksınız dediğimi. dilin var mı, bunu biliyor musun, hiç kullandın mı, tecrüben var m? üniversite öğrendiklerinizin de özel sektör de hiç bir karşılığı olmayacak. udemy'den alacağın 70 liralık bir eğitim bile belki üniversitedeki bir dönem öğreneceklerinizden daha faydalı olacak.

• origin90 kullanıcısına yanıt

hocam örnek vermek gerekirse ben yalovada endüstri mühendisliği okuyordum. buradan mezun olmakla örneğin ytü endüstri mühendisliğinden mezun olmak aynı şey olarak mı görüyorsunuz?

• berkellyum kullanıcısına yanıt

aynen öyle fakat nadir de olsa istisnalar vardır tabi ki. 1.5 yıl kadar türkiye'nin bir çok şehrinde mağazası olan bir firmanın genel merkezinde çalıştım. her işe yeni başlayan arkadaş için mail atarlardı bölümü yaşı filan. en çok da endüstri mühendisi arkadaşlar gelir giderdi iş geliştirmeci olarak   istanbul'dan tut van'a kadar olan okullardan mezun olanlar vardı. kendini geliştirenler okul fark etmeksizin şimdi lc'nin migrosun'un koç'un genel merkezlerinde uzman olarak çalışıyor şu an.

• Ne zaman öldün o zaman geç olur. Etrafındaki insanlara bakarak kendinizi kıyaslamayın. Tıp okuyanların bile %80 isteyerek gitmiyor, puanı boşa gitmesin diye gidiyorlar. Sonra elinde uzmanlıktan başka seçenek olmadığından dolayı köpek gibi çalışıyorlar.. gerçekten mutlular mı bu düzenden, tr deki tüm bu asistanlık sürecinden.. birçoğu için HAYIR!

Sevdiğiniz, inandığınız şey için verdiğiniz çaba size özeldir, bu yüzden hiçkimse ile kıyaslayıp moralinizi bozmayın..

Not: İstemeyerek doktor olan birisi..

Doğrudur hocam bilemiyorum sadece ortam vs dediğiniz için yazdım. Bizim okulun kütüphanesi güzel, hemen yanında da yemekhane vs olduğu için arada sosyal hayattan kopmamak için arkadaşlarla falan da yemek yenilebilir diye düşünmüştüm.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • todrsv kullanıcısına yanıt

siz bilirsiniz tabi de ben yurt ortamını da düşündüm. yurtta da sıkıntı olabiliyor geçen sene ben yurda sırf yatmaya gidiyordum yani. simdi orda kalmak falan cok zor gelir

He yok hocam ben tekdar hazırlanmıyorum, bölümümden de üniversitemden de memnumum ben Sizin için demiştim fikir olur diye

haa pardon pardon yanlis anladim. neyse artik evdeyiz ya evden calismaya devam, seneye umarim sizin gibi hem bölümden hem üniden memnun olurum ne diyeyim

Hangi üni/bölümdesiniz şu an hocam merak ettim

• Hayatından mutlu musun hocam para sanki bı sure sonra mutlu olup olmamayi unutturuyor gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

yalova uni endustri muhendisliği okuyacaktim ama bıraktim. çok kolay bi sekilde bırakıp hemen bu ana adapte olurum diye dusunuyordum da oyle olmuyormus ya. orada bir sürü arkadasım var insan sevmese de özlüyor bazı şeyleri fdksşlm

arkadaslarindan önce dert etmen gereken şey kırık obpn olmalı :D

• CH3COOH C kullanıcısına yanıt

obpem kırık olmayacak 2022 de tercih yapmıştım 2024 sınavına giriyorum

• aynı durumdayım, 2003 lüyüm diş hekimliği 2.sınıfayım okula gitmiyorum ykd çalışıyorum tekrardan bunkadar zor olacağını tahmin edemezdim

• Darthkafir 0.2 D kullanıcısına yanıt

hocam sen nıye bıraktın diş hekimligini, 2. sınıfta bırakmak da ayrı koyar bu arada umarim bu sene hallederiz hocam

• Ben de 2003luyum ve seninle benzer durumdayım, tekrar hazırlanıyorum. Ama şuan sınav çalışması beni en az yoran şey, çünkü 12deki hırsımın da üzerinde tempoyla çalışıyorum ve anlamlı bir şey istiyorum. Sen de kendin için olanı bul. Keşke biraz uni derslerine de girseydin getirdiği mindsetler senin için için çarpan güç olurdu. Ya da matematik için mesela ufkunu daha da açardı. Son söyleyeceğim şey de insanlara aldırmadan, beklenti ve standartları düşürmeden devam etmen olacak. Yapacak bir şey yok. Vura kıra istediğini alacaksın hayat böyle.

• umutdarici kullanıcısına yanıt

derslere girmek ben de cok isterdim fakat hazırlık okudugum için maalesef giremedim. kafamda %100 şunu istiyorum dediğim bir bölüm yok olursa şu an yine aynı bölümü istiyorum fakat mezun seneme göre çok daha bilinçli ve olayın farkındayım. bir şekilde halledeceğiz başka çare yok

• Bence kafandakini netleştirip ilerlemende fayda var

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.