Şimdi Ara

ÜNİ BIRAKIP TEKRAR HAZIRLANMANIN YUKU COK AĞIR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
56
Cevap
2
Favori
3.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 günlüğüne bıraktığım okula gittim okul dondurma işlemleri vs. diye, resmen gittiğime pişmanım. tamam üniyi, şehri sevmiyoruz ama bütün arkadaşlarım orada, daha okulun ilk haftaları millet gezip tozuyor, takılıyor vs. bunları görünce yemin ederim içim acıdı geri evime dönerken. şimdi yine masa başında çalışmaya devam. hala ara ara düşünüyorum lan acaba bu yaptığıma değecek mi diye

• Neden donduruyorsunuz hocam ben de bıraktım ama sınava girmeyeceğim ek madde 1 ile yatay geçiş yapacağım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dertlibirisi D kullanıcısına yanıt

yks calısacağım hocam. yatay geçiş ile istediğim yerlere istesem de geçiş yapamayabiliyorum bu yüzden yks deneyeceğim

• berkellyum kullanıcısına yanıt

Kaç doğumlusunuz hocam 02liyim ben 22 yaşında hemşirelik veya ftr’ye başlamak için geç mi kafamı bu düşünce kemiriyor

• dertlibirisi D kullanıcısına yanıt
    03 lüyüm hocam. Geç değil elbette ben insan gerçekten yapabileceğini düşünüyorsa yapmalıdır. Fakat buradaki etken brnim açımdan yalnızlık. Ben mesela güzel bir sıralama yapacağımı düşünüyorum. Fakat okulu bırakmak, oradaki arkadaşlarımı, eğlendiğimiz vakitleri bırakmak bana çok koyuyor. Bunu nasıl aşıcam bilmiyorum. Sizin için eğer cidden kafanızda varsa geç değildir. Ha eğer ki olmasa dahi en azından kendi seçiminiz yüzünden olmasın. Başkası dediği için içinizde kalcağına kendi hatanızı yapmanız her türlü daha iyidir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Aynı durumu bende yaşıyorum. Kız arkadaşım için istemediğim bir bölüme gitmiştim özellikle hazırlığı olan bir bölüm seçmiştim. Obpm kırılıyor olsa bile hazırlıkta hazırlanabilirim diye düşünmüştüm. Ama olmadı kırık obpnin götürüleri gerçekten aşırı fazla olduğundan bu benim motivasyonumu kırdı ve çalışmadım. Tüm vaktimi her şeyini kız arkadaşımla geçirdim. Üniveristeden ve onun imkanlarından neredeyse hiç yararlanmadım. Seneye hazırlıkta sınıfta kalıp tekrardan hazırlanma gibi bir hedefim vardı. İyi bir sıralama istiyordum ama onun için gittiğim kız arkadaşımla yollarımızı ayırmak durumunda kaldık. Ve benim çevremdeki tüm arkadaşlarım mezunlar dahil hepsini yolcu ettim. Yalnız bir başıma kaldım memleketimde. Tekrardan sınava hazırlanmak o masada kalmak yalnız olduğunu bilmek çok güç. Dershaneye yazıldım bir sene ara verdiğim için. 2. Mezun sayıldığımdan kimse yok çevremde hiçbir tanıdık yok. Benden 1 yaş küçük olsalar bile olgunluk anlamında o kadar büyük farklılıklar var ki gerçekten çok toy olduklarını benim 2 sene önceki halimle birebir benzediklerini görebiliyorum. Yani sözün özü demem o ki gerçekten çok ciddi bir yükü var hem mental hem de fiziksel açıdan. Güç bir karar herkes veremez verse bile altından kalkması da bir hayli zor. Umarım halledebiliriz 🥲😊

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Ömer FikriGüngör AZZRW Ö kullanıcısına yanıt
    Kolay gelsin hocam , sizin derdinizi ancak yasayanlar bilir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Ben de 2 gün gidip dondurdum üniyi.Şu an bir işte çalışıyorum ocağa şubata kadar çalışıp yksye çalışmaya başlıcam.Geçen sene say 35kdan mezuna kalmıştım ama bir kaydırma hayatımı bitirdi...En kötü ihtimalle yatay geçiş yapcam agustos ayında fakat her gün üzülmekten kahrolmaktan kalbime ağrılar girmeye başlıyor.Keşke hayat bu kadar zor olmasaydı

Hedef ne

• CH3COOH C kullanıcısına yanıt

kaydırma en çok korktuğum şeylerden... çok üzüldüm kanka durumuna, kimsenin başına gelmemesini dilediğim bir şey, umarım bundan sonra her şey gönlünce olur

• Dondurup olmuyor mu hocam, okul kütüphanesinde çalışırdınız hem ortamdan da kopmamış olurdunuz?

• dondurunca askerlik tecili bozulmuyor mu ?

• HAYAT BİTTİİ H kullanıcısına yanıt

Bozulmadı bende

• todrsv kullanıcısına yanıt
    Bence okulda yks çalışma süreci zorluğu 10 kat artırıyor. Çok fazla uyaran var okulda odaklanmak zorlaşır brnce

Kesinlikle öylr bi özdisiplinin yoksa gerçekten imkansıza yakın

• LactobacillusAptalius kullanıcısına yanıt
    Sıralama hedefim var hocam bazı kişisel durumlar oldu kendimi kanıtlama ihtiyacı güdüyorum

Aynen öyle. Bence üni ortamında yks hazırlanıp da kazanmak çok çok zor bir şey. Yapan elbet vardır fakat ben asla yapamam diye dusunduğumden evde çalışıyorum

• Olum bu kararımı ben gerçekten çok düşündüm yks çalışmak hep daha mantıklı geldi ama şimdi okula devam etmeyerek hata mı yapıyorum diye düşünmeye başladım ya.. ders çalışıyorum onda hiçbir sıkıntı yok ama sadece bu düşünce sürekli kafamı kurcalamaya başladı

• Hocam düşünmeyin artık, ben de yazdığım üni geldi acaba ytü mü yazsaydım diye düşünüyorum

Olup bitmiş olaylar hakkında düşünmenin faydası yok hocam, boşverin çalışmaya devam

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.