Şimdi Ara

Unide ders seçimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ders secimini yapmadim. 1.sinifim ders ekle sil gunlerinden halledilir mi bilenler cevaplayabilir mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bizim okulda 1. sınıflar ders seçimi yapmıyor
    Seçmeli dersler 3. sınıfta başladığından 1. ve 2. sınıfta ders seçimi tarihleri arasında seçmesekte mecbur olan dersleri alıyoz

• hazır konu var

ben seçmeli ders seçmedim ve kontenjanı dolmuş hepsinin, ne yapmalıyım. asistan facebook a seçmeli ders değişikliği yapılmaz yazmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KraL_15

Bizim okulda 1. sınıflar ders seçimi yapmıyor
    Seçmeli dersler 3. sınıfta başladığından 1. ve 2. sınıfta ders seçimi tarihleri arasında seçmesekte mecbur olan dersleri alıyoz

ben seçmeli ders seçmedim ve kontenjanı dolmuş hepsinin, ne yapmalıyım. asistan facebook a seçmeli ders değişikliği yapılmaz yazmış.
    0 | |
  • Secmeli dersim yok. Hepsi zorunlu. Ama secmedigim icin ders programi gozukmuyor. Sıkıntı olur mu? Uludag uni.

• Bende vaktinde yapmadım Ders Ekle / Bırak günü tekrar açıldı o zaman yaptım ancak hala danışman onaylamadı Pazartesi'ye dersler başlayacak bu akşama kadar onaylamazsa kalp krizinden ölebilirim.
  • Danisman hocanla konustuysan sıkıntı yok. Ders ekle kaldirdan ders secimi yapaniliyor muyuz? Hangi uni

• Oglum ne adamlarsiniz ya. Karikatur gibi..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.