Şimdi Ara

ÜNİDE HERKES 180 190 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Erik gibi karıların yanında soytarı gibi tipler var aga her şey tip değil boy değil

• 180 kısa aga kusurabakma başarısız trol denemesi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boy-kilo oranınız iyiyse dertlenmeyin 188 olup zargana durmaktan iyidir herhalde

• Bizde bilgisayarcılar kısa genelde, ama diğer bölümdeki insanlar daha uzun. Stresin büyüme hormonlarını baskılamasından olabilir.

• taklayageldik T kullanıcısına yanıt
    Kilo alınıp verilir boyu napcan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yok

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hoppel kullanıcısına yanıt
    Stres büyümeyi engelliyorsa ben neden 191'im

• 185'im ama uzun hissetmiyorum

• A NEW LIFE kullanıcısına yanıt
    alamıyorum o kadar kolay değil

• aynen 187'den 1 eksik kaldığım için karamba testinde 10 puan alamadık... Şaka maka etraftakiler de 180 veya üzeri olunca hiç uzun hissetmiyorum ben de.

• YaralıPanda kullanıcısına yanıt

Hocam bu boy muhabbetini karamba çok mu abartıyor diye düşünüyordum. Dün blind date konulu bir youtube videosuna denk geldim. Erkekle kızın gözlerini kapatıyorlar, bunlar konuşup anlaşıyor en son gözler açılıp birbirlerini gördüklerinde son kararı veriyorlar.

Erkeğin ses çok iyi, tüm konuştukları falan süper tam uyumlular, her şey mükemmel giderken birbirlerini görüyorlar, kız erkeği 173 olduğu için reddetti. Amerika'da da durum aynı yani  

• taklayageldik T kullanıcısına yanıt

gerçekten kilo almak hiç kolay değil.En başta yemek yeme alışkanlığın pek yoksa daha da zorlayıcı olabiliyor

• ikigai kullanıcısına yanıt
    bir youtube blind date videosunu böyle konularda cidden baz almamak lazım.

konu boysa kızlar, genelde, çok uzun bir erkek istemekten ziyade kendilerinden uzun bir erkek isterler ölçüt kendi boyları yani.

internette "benden en az 15 santim uzun olacak" tarzı konuşan kızları fazla ciddiye almayın böyle videoları da aynı şekilde, gerçek hayat çok farklı çıkın bir ara şehrin kalabalık bir yerine çiftleri izleyin ortalama kızlar ve ortalama erkekler göreceksiniz çoğunlukla.

• Chadex kullanıcısına yanıt

Haklısınız, erkek zaten kızla aynı boydaydı yaklaşık olarak. Bu arada, 3 kız daha talip oldu seyircilerden, sonunda adam karlı çıktı reddedildiği için, yorumlarda da kimse kızı haklı bulmamış, ama sonuçta hayatın gerçeği bu da inkar etmek bir şey kazandırmıyor. Kimse konuşmuyor ama bu arkadaştaki gibi bir sesiniz varsa direkt +10 puan oluyor. Videoyu da atayım İngilizcesi olan izlesin epey eğlenceliydi:

UpDatingyoutube
    Jake has been searching for the world’s best croissant. Now he’s looking for someone to join him on the journey. He’ll meet an exciting mix of eligible ladies, each with a unique flavor. Another fun episode of UpDating that will make you hungry to put yourself out there… Stay UpDated! ❤️😈 - Tickets & Casting | https://www.updatingshow.com - Instagram | https://instagram.com/updatingshow - TikTok | https://tiktok.com/updatingshow - Snapchat | @UpDatingShow - Host | Brandon Berman: @bermmy16 - Co-Host | Harrison Forman: @htforman #trendingnow #dating #reality
    https://www.youtube.com/watch?v=9wJiDcHGgOI
  • Okulu bırakmamda etkili olan şeylerden biri de bu meseleydi boy cidden önemli

•  

• Değil

• Benim de öyle lan.şimdiye kadar okuduğum yerlerde en uzun bendim ama ünide araya kaynadım

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.