Cidden bu nasıl oluyor Benim yaşadığım yerde herkes aşağı yukarı benle aynıydı Öyle fazla uzun adam yoktu Ünite bi geldim herkes upuzun Kızlar falan da direkt onlarla konuşuyor İşin garip tarafı uzunlar da yine uzunlarla konuşuyor Biz de hani mesela sınıf araya girer 200 kişilik amfide 15 kişi otururya amfide telefona falan bakarlar işte öyle kalıyoruz Uzunların mesela yanına gidiyoruz mesela bizle öyle fazla muhattap olmak istemiyorlar Sizde de durum aynı mı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
ÜNİDE HERKES 180 190

-
-
Boy muhabbeti
"Uzunların mesela yanına gidiyoruz mesela bizle öyle fazla muhattap olmak istemiyorlar"
- ha
Benim gözlemim ya benimle aynı-benzer boydalar ya da daha kısa.
Öyle 190 yaygın olaydı ortalama 190 olurdu zaten.
175-180 ok, devam et, bekleme yapma.
-
Hocam 180 uzun zaten
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Artık değil kanka orta gibi 175 altı kısa
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Puahahahwhwh
Hala kendi kafasından çıkarımlar yapıp buraya yazıyor
Aslan parçası sen çok takılma bunlara
Derhal testinin başına geç ki okuyup büyük adam ol
Benim gibilerin bulunduğu ortamda bulun ma
OKKEY?
Alıntı
metni:Uzunların mesela yanına gidiyoruz mesela bizle öyle fazla muhattap olmak istemiyorlar Ünide sakın yanıma dahi gelme hobbit gibi oldugun icin seninle muhattap olmak istemiyorum
-
Ne ünisi la
Kafan mı güzel senin
Sen 2. Mezun senende girdiğin Yalova endüstriye gidip bir hafta okuduktan sonra dayanamayıp tekrar sınava hazırlanan adam değil misin
Ne ünisine gitmekten bahsediyon
Senin okulunda durum ne bilmiyorum ama ortalama genel olarak 1.75-81-82 cm falan oluyor nereye gitsem. Uzunlar illaki var ama çoğunluk değiller. +180 sen kafana takma
Genetik mirasın beslenme ve yaşam şeklin fiziki yapını belirler. 10.sınıf oğlum ve boyu yazın 1.83 ölçtüm. Mirası sağlam benim boy 1.92
-
asdsafdg yok benim hikaye tam öyle değil bi tık değişik
bu kada asagilik kompleksi insana zarar azaltmayi dene bi sekilde. uzunlarla da arana mesafe koymayi unutma dicem de zaten mesafelilerdir sana
-
kanka bence kafaya takılacak bi mevzu değil boy olayi bence. benim çok yakın arkadaşım da yanlıs hatırlamıyosam 173 falandı, çevresi de gayet doluydu çokça arkadaşı da vardı. kız işini diyosanız sevgilileri de olduu, flörtleri de. genelde forumda boy muhabbeti cok dönüyo da boy işin bi parcası bile sayılmaz bana göre ki hele konu kız konusuysa ( ki genelde boy muhabbeti kız konuları icin acılıyor forumda )
-
Doğru diyorsun, saçma bir takıntı
Bu forumun en çok bu huyunu seviyorum
Milleti kolayca kudurtabiliyorsun üstelik gerçek hayatta karşında gözüne bakmaya cesaret edemeyecek adamlar istedikleri gibi atıp tutuyorlar
kanka üsttekileri neyle kudurttuğunu düşünüyosun anlamadım. boyundan yakınan ve bunun arkadaşlık için bi kriter olmaya başladığını düşünen sensin
-
İnsanların zaman ayırıp cevap yazması bile yeterince komik bence
açtığın konu daha komik ahahah insanlarla konuşma şekline bak insanların seni boyun yüzünden dışladığını sanıyosun kaç yaşına gelmişsin az kendini düzelt
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Ünide sakın yanıma dahi gelme hobbit gibi oldugun icin seninle muhattap olmak istemiyorum |
kanka üsttekileri neyle kudurttuğunu düşünüyosun anlamadım. boyundan yakınan ve bunun arkadaşlık için bi kriter olmaya başladığını düşünen sensin |
açtığın konu daha komik ahahah insanlarla konuşma şekline bak insanların seni boyun yüzünden dışladığını sanıyosun kaç yaşına gelmişsin az kendini düzelt
|
Benzer içerikler
- bilkent sınıf öğretmenliği
- kızılaydan beytepeye nasıl gidilir
- tyt sosyal deneme önerileri
- ayt fizik formülleri
- tyt 100 net ayt 70 net kaç bin
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X