Şimdi Ara

Ünideyim 45 kıza çıkma teklifi ettim sonuç içerde(SS geldi) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
226
Cevap
6
Favori
8.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • vay be ben 9da 0 yapmıştım başarısızım diyordum kendime ama bu kadar da olmaz.45 de 0.inş ben de bu kadar olmam
  • quote:

Orijinalden alıntı: sucuklusalam

arkadaşlar 2. senem üniversitede mühendislik okuyorum.çok bakımlı değilim ama çoğu erkeğe göre sportif yapim var body yapıyorum yüzüyorum yani öyle şişman değilim fit vücuda sahibim bu konuda kendime güveniyorum.Sporla uğraşıyorum body kas falan yaptım ama kas yapana bakmıyor kızlar bende anlamadım.Üniversitede tam 45 kıza çıkma teklifi aldım hiç biri kabul etmedi tipime gelince samimiyimdir sıcak kanlı görünüşüm var nerde hata yapıyorum ben arkadaş paramda yok değil parada var tip orta diyebilir vücud var ama gel gör ki tipsizlerin şişman çocugun yanında taş gibi hatun var böyle adelet mi olur ya

Özet: Sonuç 0

çok ısrar ettiniz 1 fotoğraf paylaşıyorum

Ünideyim 45 kıza çıkma teklifi ettim sonuç içerde(SS geldi)

işte tipsizlerin şişman çocugun yanında taş gibi hatun var böyle adelet mi olur ya bu ve bunun gibi küçümsüyürek bakmak'la bu durumdasın

• Kardeş üniversitedeyim demişsin ama teklif ederek tam bir liselilik abidesi olmuşsun.
  • Tipin fazla iyi degil ama 45 kizdan yine 1-2 nefes alan kabil ederdi illaki.
  • Adın çıkmış tır ilk 3 den sonra. Herkese teklif ediyor diye ondan. Birde masum ve çocuksu olma erkek ol
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsnckmk14

quote:

Orijinalden alıntı: IJessicaAlbaI

Sıcak kanlı görünüş ne ? Herşey vücut değil ,ortalama tip+vücut+şık ve kaliteli giyim+kızlarla düzgün sohbet edebilme+para varsa 45 de 20 falan gibi bir sonuç elde ederdin.

45 te 45 nasıl olcak kardeş

Özelliklere çok yakışıklı olmak ve üst düzey sosyal statüyü eklersen olabilir
  • Panpa ben 1 kıza çıkma teklif ettim ve davalık oldum, buna ne demeli? Tabii ki ben şişmanım. İyi ki şişman falan olup da teklif etmemişsin, şimdi başında 45 davan olurdu.

Edit: CSB'ymiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7FA67E2CF -- 10 Ekim 2013; 19:08:14 >
  • Tipin kötü deil aslında belkide karizmatik değilsindir veya konuşmayı bilmiyosundur.Absürb absürb konuşursan olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZeroSystem

Tipsizlerin diyorsunda iğrenç ötesi bi yüzün var...

Sen bradd pit misin kardeş?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gandalf Or Troll

quote:

Orijinalden alıntı: ZeroSystem

Tipsizlerin diyorsunda iğrenç ötesi bi yüzün var...

Sen bradd pit misin kardeş?

Evet kardeşim öyleyim.
  • Edison gibi denemeye devam et birisinde ampul yanacaktır.
  • Ben 5 kişiye teklif etsem 1'i kabul eder.

Ama ne gerek var?
  • sucuklusalam kullanıcısına yanıt
    Resmini kaldırmışsın ama alıntıdan gördüm. Daha biraz toy sayılırsın, bıyıkların bile yeni terlemiş, 3 veya 4. sınıfta düşer merak etme...
  • Büyü yapılmış kardeşim sana :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: heykirokan

/>

Abi çok iyiymiş gifin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exxample

Tipin kötü deil aslında belkide karizmatik değilsindir veya konuşmayı bilmiyosundur.Absürb absürb konuşursan olmaz

Türkçeyi katlettin
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMüb

quote:

Orijinalden alıntı: Exxample

Tipin kötü deil aslında belkide karizmatik değilsindir veya konuşmayı bilmiyosundur.Absürb absürb konuşursan olmaz

Türkçeyi katlettin

sana hesapmı vericem
  • 45 te 0 sa durum çok vahim hocam..45 te 4-5 olması gerekirdi ( tabi gdip en havalı gözü parada olan kızlara yazdıysan 45 te 0 olabilir aslında)
  • O değil de, benim kafam 44 tane red yedikten sonra 45. ye nasıl cesaret ettin ona takıldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: S. Hawking

0'da 0 yaptım. Kafam rahat

Vay be hayatı boyunca hiç reddedilmemiş biri var konuda. Helal olsun.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.